A politikus szeretne egy hetedik frakciót a parlamenti patkóban. A többi között civilek ülnének be.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lehetne akár félrehallás is,

de valójában a legjobb esetben is csak ócska szar-keverés

A magamutogató erőszakos megmondó-embereken túl, a derék média kaszál – legalább is azt hiszi – a legtöbbet, s ádáz igyekezettel próbál még többet kihozni belőle. Persze az is egyértelmű, hogy egy része közben feladatot is teljesít: igyekszik lejáratni az ellenzéket. De legalább is rossz színben feltűntetni az új sztárt.
Nos a derék ATV azok közé tartozik, ahol nem könnyű eldönteni, hogy szimpla szar-keverés vagy a hatalom hűséges szolgálata a primer mozgatórúgója.
„Hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége az ellenzéki előválasztáson győztes miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter, és a második helyen végzett Dobrev Klára.” – adja hírül a derék matyar média és valamilyen formában a címeikben azt harsogják: „Márki-Zay Péter meglátogatja Gyurcsány Ferencet”!!!
Igen annak fényében, hogy ártunk és qurmányunk propagandája szerint: „Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba”, még érthető is.
Nagyon nagy „kár”, hogy mindössze arról van szó, hogy a politikus arról beszélt, hogy „a következő napokban le kell ülnie tárgyalni az előválasztásokban résztvevő pártok vezetőivel, köztük a DK –val is”! Aminek ugye a vezetője …..!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a derék index újabb lapot húzott a benyalásban:
"Jön Márki-Zay Péter tárgyalása Gyurcsány Ferenccel, de Dobrev Klára nélkül"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.