Jó ötletnek tűnt a DK-ban Dobrev Klára indítása miniszterelnök-jelöltként, ennek minden kockázatával együtt. Csakhogy az ellenfelek “összegyurcsányozták” a győzelemért egyébként keményen küzdő jelöltet, ráadásul még a baloldali elit is elpártolt tőle. A vereség főképp Dobrevnek fájhat, a pártnak talán kevésbé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy Ti - az "irástudók" voltatok a legfőbb összegyurcsányozók- az "ellenfelek"mellett. Most meg "kielemezitek" a saját tevékenységeteket, csak lehessen még egy kicsit gyurcsányozni a nagy függetlenségetek jegyében-várom, hogy a 444! is megirja "kielemezze" a maga verzióját.
kereső
Várom a HVG következő elemzését- MZP azon kijelentéséről:amely szerint vannak a "tiszták"-és vannak ezek szerint a nem tiszták. Meg arról is, hogy mit jelent " leváltottuk az ellenzéket". És KG azon kijelentéséről is amelyet vasárnap este tett" rárugtuk az ajtót az ellenzékre"- arra az ellenzékre , amely immár tiz éve különböző funkciókhoz juttatta , legutóbb a fővárosi polgármesteri székbe!
kereső
És ha azt is megtudhatnánk, hogy kik a "baloldali elit"- hagy tudjuk már! Puch, szekeres, baja, leisztinger?? Akik ősellenségei GYF-nek? Vagy kik vannak még ebben az elit-ben?
vacsi
Gyurcsány már lejáratta magát, és mindazokat is, akik valaha szóba álltak vele!
fűre lépni szabad
"Gyurcsány csak az egyik oka Dobrev vereségének" - az lehet, de a legfőbb oka !!!
kereső
@sgl: Úgy vélem igazam volt, amikor azt irtam- azt hiszem éppen Neked, hogy itt-és most kellene kiállnia GYF-nek, a maga gyurcsányozós verzójával- leszerelni a fideSS, és az ellenzéki térfél közös "összegyurcsányozását". , azaz -a Te szavaiddal élve "visszagyűrni beléjük a x@rt"- ez a vonat is elment. A "pápai gyors"- meg ismét megállt.
kereső
@vacsi: Gyurcsányt lejáratták, nem maga tette- csak éppen nem tett ellene semmit.
vacsi
@kereső: Nem: Gyurcsány magát járatta le, még akkor, amikor miniszterelnök volt! Ezt a szégyent soha nem tudja lemosni magáról.
Béla333
Csak szólok: az átlag választó nem szereti, ha erőszakkal akarnak a torkán olyat, amit nem akar megenni.
Hiába vet be a DK bármilyen erőszakosan bármit, az emberek azt mondják, ezek ugyanúgy csinálnak, mint a Fideszesek, elutasítják ezt is, azt is.
Ha olyannal jön egy politikus, hogy a másik oldal korrupcióját akarja csak elszámoltatni, de semmi mást, az nem OK.
Olyan kell, aki a közélet megtisztítását szeretné, ezt vállalja és el is lehet neki hinni, hogy ha helyzetbe kerül, akkor meg is teszi!
30 éve nem történt ez ügyben semmi, sőt csak egyre rosszabb lett, Márki-Zay megígérte, remélem lesz támogatottsága végig is vinni az egészet!
kereső
@Béla333: Neked is jól áll a" trottyoos gatya".
Macskaszem
Ha Dobrev nem Gyurcsány oldalbordája lenne, valószínű sokkal sikeresebb lett volna. Sajnos rajta van a billog.
Néro
Emmá nem igaz ! Gyúúúúcsány mindennek az oka. IS. Jahhhhhh.
kereső
@Macskaszem: Nem tudom mit dolgozol, és sok-százezer a maga területén sikeres nő- és szakmádban sikeres vagy, megállod a helyed, kellően felkészült vagy. Van-e ehhez köze annak, hogy ki a férjed?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.