Módosítana a szabályokon a miniszter-asszony, elmondása szerint ez a gyerekek érdekét szolgálná. 

Varga Judit változtatna a gyermekelhelyezés szabályain

Fotó: Facebook

A módosítás alapján a szülői felügyeletet a szülők – megállapodásuk vagy a gyámhatóság vagy a bíróság eltérő rendelkezése hiányában – közösen gyakorolják akkor is, ha már nem élnek együtt. A megállapodás híján a bíró döntené el, hogy a felügyeletet melyik szülő gyakorolja. A bíróság pedig az egyik szülő kérelmére is dönthet a szülői felügyelet közös gyakorlásáról, ha az a kiskorú gyermek érdekében ál – írja a HVG.hu

„Ez módot ad arra, hogy a bíró már az egyik szülő kezdeményezésére is elrendelje az úgynevezett váltott elhelyezést, amikor a gyermek két hétig az anyával, majd két hétig az apával lesz a válás után. Erre eddig csak egyezség esetén volt lehetőség, ám az élet túlhaladta ezt.”

- nyilatkozta Varga az InfoRádiónak.

Azt is kiemelte, bizonyos életkor felett fontos, hogy bevonják a gyermekeket is. döntési folyamatba. 

Forrás: HVG.hu 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
... a gyerekek érdekét szolgálná. Ami szolgálná ha nem pedofil papok adagolnák a (tan) anyagot egyházi oskoláitokban nem pár száz forint lenne egy gyermekotthoni napi ellátás kerete lenne tanár az iskolákban meg gyerekorvos a körzetekben stb stb stb.
Ha már elhelyezés elhelyezni benneteket kell egy kukában bár az se egyszerű mert veszélyes hulladékok vagytok bárhol bármilyen környezetre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ok Ma is mondott valamit, mehet a kasszához.
Eladott Ország
-Mészáros: Képzeld, válunk. Azt mondja kéri mindennek a felét ami a az enyém.
- Orbán: Az legfeljebb a régi szerszámos ládád. Hát, hadd vigye! Sok minden van a bibliában. Az is, hogy a püspök "egyfeleségű" ember legyen, vagy hogy a gyermektelenül elhaltnak testvére támasszon magot. Ha nincs testvér magot támasztani, lehet a szomszéd is? Vagy a napközis tanárbácsi? Esetleg a plébános. Az hagyján, hogy ez a picsa folyamat azt csinálja, mint egy cirkuszi majom, hogy dekázva hegedül az Anna-bálon, de legalább "szakmailag" ne lenne ennyire kártékony egy geci. Kéne egy olyan törvény is, hogy ha a feleség miniszter, akkor a felvett CSOK-ot válás esetén a férj fizeti vissza. Kedves Juditka, úgy hiányzott a törvényhozásba a maga jelenléte, mint a Ceausescu házaspárnak a rögtönítélő bíróság...
uploads.disquscdn.com/images/68043b6d5a9fc29e6356ab4a48df262fe528a1679d8502d6d4430bc20996cbb7.jpg?w=800&h=534
Mert mindíg csak a buli ( három fidesz bölcs) A Józsi a keresztény férfi archetípusa. A három nővér, már csak a szamovár hiányzik.
uploads.disquscdn.com/images/a2a5224f136cf088a6c53ef9a9847342ffeeef0ec6efa2ec8b69d690131625d6.jpg?w=800&h=840
Málna
Igen, szerintem is ez ma már így normális. Bár az arra hajlamos szülők között az acsarkodást ez sem szünteti meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.