Tudta? 2018-ban a szavazatszámláló bizottságok 40%-ában egyáltalán nem volt, vagy nem volt elég ellenzéki szavazóbiztos - hívta fel a figyelmet Bajnai Gordon a tényre, hogy ennek 2022-ben nem szabad megismétlődnie.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez akkora hiba, hogy nem is tudom elképzelni, hogy nem direkt volt.
RonaGyuri
Semmiféle bátorság sem kell hozzá! A mellékelt történet meg marhaság, egyébként jogszerűen (bár ezt nem szokták betartani) az SzSzB tagjai, csak a jegyzőkönyv ellenőrzése és jóváhagyása után mehetnének haza! =))
fűre lépni szabad
Teljesen jogos a felvetés. Én is el akarok menni.
Nem is értem, mi történt 2018-ban... (na jó, értem - a béna segg impotens akkori ellenzék hibája volt ez is)
colibri
Az egyszerű állampolgárnak - aki elmegy és a fülkében kitölti a voksát - fogalma sincs arról, hogy kerülnek oda a Szavazat Számláló Bizottság tagjai, kik is ők egyáltalán. Az "átkosban" nem egyszer volt részem benne. Akkor is a helyi önkormányzat karolta össze a tagokat, egy részük az önkormányzat és cégei dolgozóiból állt és voltak "kívülállók". Ezen kívül ott voltak a pártok delegáltjai, akik részt vettek a számolásban és a jegyzőkönyv elkészültét is megvárták. Most! a fideszes önkormányzatoknál nem kerülhetnek a bizottságba csak a saját embereik! A legutóbbi választáskor olvastam egy nyugdíjas hölgy hozzászólását, hogy jelentkezett lebonyolítónak (mert régen is ezt tette és valamennyi kis pénzt/napidíjat adnak a munkáért), de csak hitegették és végül kihagyták, mert kellett a helye fontosabb, kormányhű embernek! Nem kell azt hinni, hogy a fidesz kormányzás alatt olyan egyszerű a választás lebonyolításának közelébe férkőzni!
fűre lépni szabad
Húszezer ember az ország tízezer pontján egy teljes napon át:

www.facebook.com/20k22/
verőce21
Mire toboroz Ludas Gordon? Láncszavazásra?
Vagy libafarmokat fognak telepíteni? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.