A DK elnöke szerint „most ez hír sokaknak”, hogy „a jelölt és a DK elnöke leült tárgyalni”.

„sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével közösen tesszük a dolgunkat, találkozunk egymással, elemzünk, tervezünk, döntünk. Mint ahogy tettük ma is”

– írta Gyurcsány, aki szerint „semmi falrengető nem történt”, arról beszéltek, hogy mit kell tenniük, hogy közösen leváltsák a kormányt.

Gyurcsány és Márki-Zay leült beszélgetni: megtárgyalták, mit kell tenniük, hogy közösen leváltsák a kormányt

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
@Pegero: Te beszélsz mocskos arab, egy ilyen alja menekültnek nincs szava,,,utálom a hozzá nem értő senkik véleményét, tünj haza ahonnan jöttél ////
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fűre lépni szabad
Tűnj már el Gyurcsány a büdös picsába, hagyd már élni a többieket. Megfojtod az egész ellenzékiséget! Neked tényleg csak hobbi a politizálás? Önző vagy, geci!
Képzeld, Gyurcsány, van élet nélküled is - sőt, egy sokkal jobb, szabadabb élet !!!

Gyurcsány Ferenc, HÚZZ MÁR EL VÉGRE A PICSÁBA !!!
rokker33
Hát persze, te hazug zsidó. Inkább azt beszéltétek meg,hogy ki fog többet lopni :) Meg nem Gyurcsány dirigál, hanem Mzp hisz ő lesz a miniszterelnök,ha nyernek, akkor mit is kell megbeszélni a főcsótánnyal???
gina
@Pegero: Te beszélsz mocskos arab, egy ilyen alja menekültnek nincs szava,,,utálom a hozzá nem értő senkik véleményét, tünj haza ahonnan jöttél ////
gina
@durbincs: Te szemét panelproli a kocsmába vagy való aljas nulla ////
gina
Még az örödöggel is paktáljanak, de ezt a mocskos muzsikus tolvajt le kell váltani...
gina
@durbincs: Unalmas vagy csak ennyit tudsz barom senki, "bánya IQ "stb többre nem is telik a 2 alsó osztályoddal a putriban nem volt villany szemét román, a helyedbe eltakarodnék innen amig lehet ///
Yoda69
Ez így van rendjén egy demokráciában.
Persze már látom a fideSS reakciójat, ami az olyan 1 bites fanoknak szól mint pegerot vagy sikari :)
Azonban a magyarok többsége már átlát a fideSSes narancs ködön , jelzi ezt hogy MZP 200 ezer új szavazót tudott bevonni a 2.forduloba.
verőce21
Semmiféle kormányváltás nem lesz itthon! Ezt az álmot csak az egybites lipsiknek tudják eladni!
Örülnének ellenzékék, ha mind a hat összeállt pártnak csak egy-egy ötfős parlamenti frakciója lehetne..., ami bizottsági helyekre is feljogosítaná őket, kényelmes, jól fizető, ingyenélő állásokat biztosítva!

Ennyi az ellenzék célja. A többi csak cirkusz... !
penege
jó lenne róla egy felvétel... mind öszödről :D lenne riadalom.. :D
rokker33
@gina: vagina!!!23:56 az ördöggel már lepaktáltak és azt úgy hívják hogy Gyurcsány Ferenc !!! Te szerencsétlen női ruhában bújt férfi vizeld magad arcon, ha ennyire szereted az árulókat,sőt ők is levizelhetnek úgyis szereted te disznó ...
:) :) :)
ómió
Megállapodtak az új hazugságkampányban?
Szevasztok
@rokker33: Naaa, azért ne túlozz, az ördögnek is van izlése.
rokker33
@Szevasztok: meg legalább az ördög nem kampósorrú és nem hazudik ennyit mint ezek :D : D
Toller Béla
Nem kellene itt nyíltan hencegni fasiszta elvekkel, vagy hagyni, hogy egyesek ilyent tegyenek. Nem ez a szabadság. A kampós orr meg társai ...Rokker e tételes törvények ellen vét, ómió egy troll, mindenre rávágja, hogy hazugság. Pegero és penge - szerintem -vagy ugyanaz, vagy tesók, fiatalok lehetnek, mert gőzük sincs 2006-ról,2010-ről. Szóval, mindettől függetlenül, jobb lenne tudni néhány megtárgyalt kérdést és konklúziót erről a beszélgetésről ...
rokker33
@Toller Béla: oszt lehet menni az ombudsmanhoz meg a POLT PÉTER hez feljelentést tenni,.Szabad vélemény nyilvánításért nehogy már engem vigyenek el a tolvaj cigányok meg bűnöznek tovább meg öregasszonyokat gyilkolnak a niggerek nőket erőszakolnak a zsidók lopják a penzünket ezt kellene tiltani nem a Szabad vélemény nyilvánítás TUDOM AZ IGAZSÁG FÁJ EGYESEKNEK, DE LESZ ITT MÉG KUTYA VILÁG, HA A FEHÉR EMBEREK LESZNEK KISEBBSÉGBEN!!
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 11:00
Minek menni bárkihez hiszen te egy fehér náci kissebséghez tartozol aki szopja a faszát a csutiredvának.
Nem számit mit írsz az értelmesebbje itt szarik a véleményedre,meg rád is.Vágod náci?
Katalina62
Egyszerűen nem értem ezt a masszív Gyurcsány gyűlöletet! Ez egyszerűen hihetetlen! Szerintem, nem jobb, de nem is rosszabb, mint politikus társai. Sőt némelyiknél jobb is. Nem makulátlan, de nem is a patás ördög! Magát csapja be aki azt hiszi, hogy csak Gyurcsány Ferenc az oka mindennek, és az ő lelepésével a "haza fényre derül!" Ugyanis, oké, ő lelépne, és? A nép aki választ nem bűnös? Olcsó ígéretekkel, alamizsnával, hamis magyarkodással meglehet venni! Nem csak Gyurcsány, vagy Orbán a hibás! Ők csak nekünk játszanak, kinek-kinek ízlése szerint! Az Orbán-kormányt nyilvánvaló disznósagaik ellenére a nép háromszor valasztotta meg, és lehet azt mondani, hogy "mer a Gyurcsány" de ez hazugság! Gyurcsánytól a nép fele ennyit nem tűrt, el, ami rendben van, de ez így kettős mérce!
kereső
@rokker33: Te fehér árja vagy?- szintiszta magyar? Árpádházi ősökkel.
rokker33
@kulabombaafityiszre: @kereső: ostobák védjétek csak a tolvaj zsidókat a niggereket, majd lesztek még talpnyalók :) látom működik a liberális cenzúra jól van erre számítottam! Az usából a nigger védelem itt is érvényes lesz csak évek vagy már csak hónapok kérdése és átveszik a hatalmat!!!Addig éljetek boldog tudatlanságban, majd Gyurcsány elintéz mindent!!
kereső
@rokker33: Nem Gyurcsányt "védem", hanem magamat ettől az elvadult náci nézettől. Hogy lehet ennyi gyűlölettel együtt élni?
Katalina62
@KisTehen: mit mondtam kinek-kinek ízlése szerint! De ettől függetlenül a korrektnek kéne lenni, és a józan eszünket is használni azért!
rokker33
@kereső: Nem vagyok náci csak miért szeressem az ellenséget??
kereső
@rokker33: Miért ellenség? Ha nem vagy náci, akkor miért náculsz- szavakban?
Csizmás Kond
@Horizont: " A magyarok nagy része "...te melyik része vagy ?
Azért mert nem mindig a saját ízlés szerint sül el valami nem más a hibás, csak az önző hibáztat mást.
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 12:51
Tudod kis náci nem védek senkit,de nem is bántok senkit.Az embert nézem fajra,nemre,vallásramtekintet nélkül.Van közöttük jó és rossz.Ennyi.
Eladott Ország
@Pegero: Az Örökké Élő Hofi Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.