A magyar kormány filozófiája, hogy nemzetben gondolkodik, hiszen az emberiség értékgazdagsága a nemzetek sokszínűségében áll fenn – jelentette ki a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes kedden Budapest IX. kerületében.

Váratlan fordulat! Semjén elárulta az Orbán-kormány filozófiáját

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Semjén Zsolt a magyar-bolgár barátság napján a felújított Bolgár Művelődési Ház ünnepélyes átadásán szólalt fel, a Vágóhíd utca 62. szám alatt.

Úgy fogalmazott, az emberiség nagyobb "megszegényesülését" el sem lehetne képzelni, mint hogyha eltűnnének a nemzetek: a magyar nem lenne magyar, a bolgár bolgár, a lengyel pedig lengyel.

A kormány az emberiség értékgazdagságának védelmében minden nemzetnek és nemzetiségnek a megmaradását és kiteljesedését szolgálja, így a Magyarországon őshonos tizenhárom nemzetiségét is – hangoztatta a miniszterelnök-helyettes.

Forrás: Semjén Zsolt/Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Semmilyenzsóti azt akarta mondani, nem baj, ha "megszegényesülünk", csak nemzeti címszó alatt történjék. Azzal minden lopást, hazugságot el lehet adni a hülyéknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Kár, hogy Dobrojemorét meg sem hívták...! :)
justhpeter
Semjént hallgatva megtanuljuk tisztelni az itt "őshonos" szarvasmarhákat, hiszen azok ehhez a szarvatlan marhához képest IQ-bajnokok.
Macskaszem
Semmilyenzsóti azt akarta mondani, nem baj, ha "megszegényesülünk", csak nemzeti címszó alatt történjék. Azzal minden lopást, hazugságot el lehet adni a hülyéknek.
Clavigo
Zsóóti,,Te szomorú Barom,,,,hogy " szegényülnél meg " már..!
ómió
Az efftársak előtt ez eddig titok volt?
Giovanni Alba
@Macskaszem: ma, 06:44
Egy újabb gyöngyszem az útelágazódás mellé.
Egyébként a "levezetésből" kimaradt egy kézenfekvő példa, igaz, teljesen ellentmond a nemzethy fővadásznak. A nagy olvasztótégelyről beszélek, az egész USA-ról, nem csak New Yorkról. Mindegyik nép, nemzet, náció amerikainak vallja magát, elérzékenyül a himnusz hallatán, de mellette az írek írek, az olaszok olaszok maradtak.
Miért is lenne baj, ha elsősorban európaiak lennénk, miközben megmaradnánk magyarnak, svábnak, sokácnak stb.?
Tulajdonképpen nézetem szerint egyik népcsoportot sem nevezhetjük "őshonosnak", mindegyik bevándorolt, ki előbb, ki később, ki magától, ki pedig némi noszogatásra.
Toller Béla
Ez el van káposztásíttalaníttatva ...idióta barom !
Clavigo
@Horizont: ...és minden ünnepet ,úgyszintén.Talán még a mikulást- karácsonyi ünnepeket nem tudta " átpolitizálni " ez félkegyelmű Prosztó...
RonaGyuri
PÁKOSZtosok

Történelmi tény, hogy a 80-as ével elején az MSZMP-KB (két potentátja, Pozsgay és Horváth, javaslatára) a NÉKOSZ mintájára parsaszt-káder képzőt rittyentett

Mottó helyett:
A pákosztos az értelmező szótár szerint:
‘torkos’, ’nyalánk’; ‘vásott’,
Szláv eredetű szó, a
pakost (rosszindulat, gonoszság, kár) –ból származik

A Fidesz indulásakor a narancs volt a jelképük. Manapság – elég régóta – sokkal jellemzőbb a beléptető-kapu.
Túl az ismert asszociáción, ismert a tény, hogy:
Orbán egyik ismert (egy időben gyakran hivatkozott) gügyűje az amcsi mondás: Aki utolsónak megy be a forgóaktón, de elsőnek jön ki, az biztosan magyar. Tév-narratívája szerint ez a találékonyság jele, de valójában a gátlástalanságé. Mint ismert az ő értelemzésükben csak ők a magyarok.
Nos a beléptetőkapu is valami forgó-ajtó szerűség, amibe a zsetont előre (legalább az elől menőnek) kell betennie! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.