Miért mondja el annyiszor Márki-Zay Péter, hogy hétgyermekes, keresztény, konzervatív politikus? Milyen fogásokkal operál még? Mit látnak benne a választók, hogyan tudott ekkorát nyerni? Ezekre a kérdésekre adunk választ elemzésünkben Márki-Zay Péterről, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltről, akinek személye és személyisége meghatározza a következő fél évet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megfejteni? Inkább megfejni, de a bőrt lehúzni sokkal frappánsabb lenne

Talán túlzás a „gyújtogató hős tűzoltó” párhuzam, de a szerző ádáz igyekezet sok minden csak nem a békesség dicsérete

Az ME-casting egyik – tartok tőle az eredeti tervél sokkal intenzívebb – velejárója az a hangzavar, ami elsősorban az állítólag nem Orbán-alfeléhez tartozó média nyomat. Az orbáni teszi a dolgát gátlástalanul fröcsög, míg ezek??? Kívülálló „objektív” szemlélőként:

www.youtube.com/watch?v=yDRrMftNU7E

ezerrel uszítják egymás ellen a békés együttműködésre törekvőket.
A fizetős HVG vezércikke „Sötét ló, politikai fenomén, elképesztő idegek – próbálják megfejteni Márki-Zay titkát” ennek igazán eklatáns példája.
Nehéz nem felfedezni a rosszallást abban, ahogy MZP-t idézgeti: pl. az „én már akkor is templomba járó keresztény voltam, mikor Orbán Viktor a KISZ-ben volt, és már akkor is jobboldali voltam, mikor Orbán a Liberális Internacionálé alelnöke volt." –t említi, de az igazi önleleplező: annak felvetése, hogy „szerinte fideszes szavazók is tüntetnének, «ha Orbán Viktor képes lenne egy 7 gyerekes keresztény édesapát tönkretenni, lejáratni, karaktergyilkolni, bántalmazni, mert akkor kiderülne, hogy bármire képes.» kezelése”!! =))
RonaGyuri
egy hozzászólás MTI-OS:
Budapest, 2021. október 19., kedd (OS) -

Előre szeretnénk jelezni, hogy – hiába a túlbuzgó jogászi igyekezet és kétségbeesett kapálózás – sem a maffiaállam vezetője, nevezetesen Orbán, sem a strómanjai, sem politikus bűntársai, sem az orbáni rezsim tovább élését biztosítani szándékozó személyek nem fogják megúszni az elszámoltatást. Ebben a kérdésben ugyanis mind a néppárti Jobbik, mind az ellenzéki összefogás további pártjai kíméletlenül elkötelezettek. Innen is üzenjük a közpénzből megtollasodó és luxusgépen repkedő strómanoknak és politikusbűnözőknek:

Addig fogjuk faragni a jogot, amíg igazság nem lesz belőle!

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.