Járvány ide, járvány oda! Megnyílik a Magyarok - Fegyverek című új, időszaki kiállítás, emellett családi nappal, hangárlátogatással, történész söresttel is készül a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum az október 23-ai nemzeti ünnepre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: nos...ebben senki nem akadályoz meg...tégy így, ha szükségét érzed...senkit nem szóltam le sem a maszk, sem az oltás miatt...de rám ne erőltesse...
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: ma, 09:16
Én erről beszélek: propeller.hu/itthon/3724513-kijott-rendelet-unnepnapokon-nincs-jarvanykorlatozas
Akkor ünnepnapokon járvány miatti vészhelyzet sincsen?
Nem kicsit kétszínű beszéd a kormányzat részéről. Azt mondja, Romániában tombol a járvány, már kórházi kezelésre szorulókat veszünk át szívességből, de a CÖF szervezi a határontúliak utaztatását. Gondolom ők úgy gondolják -ha gondolkodni tudnak- hogy Erdély nem Románia.
Ezzel van bajom.
nezelodo
@Nessy: ma 09:00 Veterán találkozót kell szervezni, és még a nyugdíjalap apadása is lelassul. Pestiesen szólva ügyes...
Nessy
@nezelodo: A veterán találkozó hivatalos neve: CÖF béke menet.
nezelodo
@Nessy: Az a baj, ott kp kifizetik a leendő megtakarítást az elől molinót feszítő egykori "ellenállóknak". Az UFÖ-s rokker is 1.2 milláért feszítette a molinót, nehogy "játéka legyen mindenféle szélnek".
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: pont ezen látszik hogy ez az egész covid egy politikai döntés szerte a világon, köze nincs semmiféle járványhoz..ezzel most világszerte kiszűrik a rabszolgákat meg a renitenseket..aki birkamód oltat, az a kezelhető..aki nem, az a lázadó..hisz világosan látszik, semmit nem ér az oltás..akik fogékonyak a vírusra,ugyanúgy tepsi a vége..nem véletlenül nem adják ki az adatokat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.