Rakja össze, aki akarja.

Karácsony Gergely a Jelen magazin Jelen való – beszélgetés Benyó Ritával műsorában újabb részleteket csepegtetett arról, hogy mivel zsarolta politikai értelemben Gyurcsány Ferenc.

Korábban az előválasztás utolsó hetében Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbálták megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is próbálta sms-ekben, ezeket a főpolgármester archiválta.

A műsorban ismét arról beszélt, hogy ezek nem büntetőjogilag releváns mondatok.

Az ellenzéki pártok között egyszerre van rivalizálás és egymásra utaltság, és szerinte a DK vérmérséklete ebben másabb, mint a többi párté, ez ő beárazta.

„Ezekből a fenyegetésekből nem lett semmi”. Arra a kérdésre, hogy

ezek arról szóltak-e, hogy jövő héttől nem lesz esetleg főpolgármester, Karácsony úgy reagált, hogy „igen, például”.

„Akkor majd beszélünk, fölrobbantjuk az egészet” – részletezte Karácsony Gergely.

„Nem olyan típusú sms-eket őrzök, amivel az ember elmegy a rendőrségre, de én ilyen sms-eket nem szoktam küldeni” – szögezte le

Forrás: atv.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
@namihami: Ami a történetben nagyon szomorú, hogy ennek a hiteltelen KamuGerinek a sok hülye balos libsi felült és megválasztották főpolgármesternek, most meg mindenki szívhat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@lampa laz: Egyre jobban belegabalyodik a hitelességi hálóba. Nem lesz képes érvényesíteni a főpolgármesteri felhatalmazását sem, a Fővárosi Közgyűlésben egyedül fog maradni. Lehet, hogy kibekkeli még ezt a két évet, de ezért nem tenném tűzbe a kezem.
Elcseszte.
KisTehen
mikor lesz a következő coming out, hogy mégse?
ómió
Most meg már mégis zsarolta? Dugógeri efftárs hazafelé útban is mindig ilyen "határozott"?
durbincs
@kula: @Horizont: @sgl: maguknál meg még a csille divik lent ? való-igaz azt viszont töcskölik rendesen ,napi 24h-ban ? azt ez @Yoda69: +@simmering73: A bezzeg tahó - szeneszsákon domborit ?
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ?
durbincs
@kula:Nagy adag barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.