Rakja össze, aki akarja.

Karácsony Gergely a Jelen magazin Jelen való – beszélgetés Benyó Ritával műsorában újabb részleteket csepegtetett arról, hogy mivel zsarolta politikai értelemben Gyurcsány Ferenc.

Korábban az előválasztás utolsó hetében Karácsony Gergely egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbálták megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is próbálta sms-ekben, ezeket a főpolgármester archiválta.

A műsorban ismét arról beszélt, hogy ezek nem büntetőjogilag releváns mondatok.

Az ellenzéki pártok között egyszerre van rivalizálás és egymásra utaltság, és szerinte a DK vérmérséklete ebben másabb, mint a többi párté, ez ő beárazta.

„Ezekből a fenyegetésekből nem lett semmi”. Arra a kérdésre, hogy

ezek arról szóltak-e, hogy jövő héttől nem lesz esetleg főpolgármester, Karácsony úgy reagált, hogy „igen, például”.

„Akkor majd beszélünk, fölrobbantjuk az egészet” – részletezte Karácsony Gergely.

„Nem olyan típusú sms-eket őrzök, amivel az ember elmegy a rendőrségre, de én ilyen sms-eket nem szoktam küldeni” – szögezte le

Forrás: atv.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Egyre hiteltelenebb ez a Karácsony! Olyan, mint az orbáni mentegetésem. Minél jobban akár kimászni a sz@rból, annál jobban belemerül.
A különbség csak annyi, hogy a Füstös még a mentegetőzéshez is hülye. És a többi hülyéjével való sz@rkeveréssel szeretné, próbálja megúszni a saját baromság keltette fekáliaóceánt.
Emmersson71
@sgl: ATV-s, mit vársz tőle?! Ott már alig van politikában korrekt műsorvezető. Rónainak is fel kell nevelni az 5 gyerekét, Emília már majdnem Kárász szintjére emelkedett tahóságban. Lampé és Szöllősi talán még...meg Sváby, bár ő inkább csak érintőlegesen foglalkozik vele.
lampa laz
@Nyírfa: pont ez jutott nekem is eszembe, h rohadtul unom már ezt a fszit. Most már jó lenne ha háttérbe vonulna és a fővárossal foglalkozna, kizárólag, mert csak a szrt keveri.
Nyírfa
@lampa laz: Egyre jobban belegabalyodik a hitelességi hálóba. Nem lesz képes érvényesíteni a főpolgármesteri felhatalmazását sem, a Fővárosi Közgyűlésben egyedül fog maradni. Lehet, hogy kibekkeli még ezt a két évet, de ezért nem tenném tűzbe a kezem.
Elcseszte.
ómió
Most meg már mégis zsarolta? Dugógeri efftárs hazafelé útban is mindig ilyen "határozott"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.