Az október 23-i megemlékezések, illetve politikai rendezvények miatt lezárásokra kell készülni Budapest belvárosában pénteken és szombaton – közölte a kozut.bkkinfo.hu csütörtökön.

Utat kell engedni a Békemenetnek: Budapest jó része egész hétvégén járhatatlan leszFotó: MTI/Kovács Tamás

Azt írták, rendezvény miatt lezárják pénteken 6 órától szombaton 18 óráig a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között, pénteken 12 órától vasárnap hajnalig a Bajcsy-Zsilinszky utat a Podmaniczky utca és az Andrássy út között, valamint a Nyugati téri felüljáró befelé vezető oldalát – írja az MTI. Sávlezárásra kell még számítani a Bajcsy-Zsilinszky úton kifelé a Deák Ferenc tértől az Andrássy útig.

Szombaton lezárják a József Attila utcát, továbbá az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a Károly körutat, az Erzsébet tér egy részét.

A környező utcákban is lesznek lezárások.

Szombaton 14 órától várhatón 16 óráig szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni a Szent Gellért rakpart-Szabadság híd-Vámház körút-Múzeum körút útvonalon.

Lezárják szombaton 12 és 18 óra között a Szabad sajtó út-Kossuth Lajos utca-Rákóczi út útvonalat az Erzsébet híd és a Blaha Lujza tér között. Továbbá az Alkotmány utcában is lezárásra kell számítani.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kovács Tamás

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Pegero: Erőviszonyok? Békemenet estén erőviszonyról beszélsz? Ez beszédes.
Egyébként nem ti szoktátok mondani, hogy civilek ne politizáljanak? Jó, ok, a CÖF szerintem sem civil, így ez nem volt fair tőlem.
Egyébként igen, tisztán fog látszani, hogy egy 10 milliós ország elenyésző kisebbsége lesz ott annak ellenére, hogy szervezetten, még külföldről is ezrével hozzák az embereket, mert már a hazai érdeklődés igencsak kezd megcsappanni. Nyilván közpénzen.
Igen, üdítő lesz látni, hogy a túlnyomó többségnek helyén az esze.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Pegero: Az ellenzéki oldal nem szervezett ingyenes városlátogatást busszal, vonattal, határon innen és túl!
Aki Én
@Pegero: Erőviszonyok? Békemenet estén erőviszonyról beszélsz? Ez beszédes.
Egyébként nem ti szoktátok mondani, hogy civilek ne politizáljanak? Jó, ok, a CÖF szerintem sem civil, így ez nem volt fair tőlem.
Egyébként igen, tisztán fog látszani, hogy egy 10 milliós ország elenyésző kisebbsége lesz ott annak ellenére, hogy szervezetten, még külföldről is ezrével hozzák az embereket, mert már a hazai érdeklődés igencsak kezd megcsappanni. Nyilván közpénzen.
Igen, üdítő lesz látni, hogy a túlnyomó többségnek helyén az esze.
simmering73
@Pegero: Ha te kint leszel biztos. Nem fogsz hiányozni a hétvégén.
gina
@Pegero: Idióta te hiányoztál //////
simmering73
"Még Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is elismerte, hogy komoly egészségügyi kockázattal jár, ha a romániai járványhelyzet és átoltatlanság ismeretében határon túli erdélyi embereket szállítanak buszokkal szervezetten a “Békemenetre”. Maga a “Békemenet” elnevezés is fideszesen értendő, az Orbán-rezsim által pénzelt álcivilek megfélemlítő harci menetéről van szó, amely az alkotmányos rend megdöntésének részeként született, az illegitim és törvénytelen, ezért érvénytelen alaptörvény elleni tiltakozás elnyomására, “leverésére” hozták létre.

A kizárólag diktatúrákban honos szerveződés (a náci és fasiszta diktatúrákban több formája is működött, a kommunista diktatúrákban a munkásőrséghez hasonlítható) a kormány civilellenes rohamcsapata, amelynek célja és feladata, hogy a magyar civil, polgári lakosságot megfélemlítse, terrorizálja, a véleménynyilvánítási és gyülekezési jogát korlátozza. Az Alkotmány védelmében rendezett százezres megmozdulás után vonultak fel először elszántan, egy fizikai összecsapás és polgárháború lehetőségét is felvillantva, ha a valódi civilek nem maradnak otthon."
nepszava.us/a-bekemenetre-erdelybol-szallitott-emberek-megfertozhetik-budapestet/
Clavigo
@Pegero: Remélem,,páran visztek magatokkal Toi-toi klotyókat...2006-ban is teliszartátok az utcákat...
namihami
Amikor a disznókonda vagy a tehéncsorda végigvonult a falun, akkor is szabad útja volt. A felvonulók szintje azonos, a történelem csupán ismétli önmagát. Talán az elődök még intelligensebbnek is mondhatók.
A Fideszelit vonul... élén a krémmel.
solidedge
Láttuk 2018-ban. A Fidesz 49,87 %-ot ért el. A holland parlamentben kisebbségben lennének.
Namely
"Utat kell engedni a Békemenetnek: Budapest jó része egész hétvégén járhatatlan lesz"
Ismét egy elfogulatlan és cseppet sem csúsztató címet láthattunk a propeller firkászaitól. Valahogy nem emlékszem a ratyimenetnél olyan címre, hogy "utat kell engedni a pride-nak".
Az ellenzéki megmozdulásnál sem adtak ilyen címet (mondjuk azt az ottani "tömeg" indokolta is).

Az itteni kommentek pedig elég viccesek. Az összefosás híveinek úgy tűnik nagyon fáj, hogy a kommunikációjuk gyatra, a vezetőik tehetségtelenek, nem rendelkeznek semmi karizmával, így a Kormány hibáit jól látó, azonban nem elvakult emberek (pl én is ilyen vagyok) max hányingert/röhögőgörcsöt kapnak Jakabtól és társaitól.
justhpeter
@namihami: Na ebből a "krémből" én nem kérek, nem akarok végleg elbutulni.
ómió
Legalább most nem lesznek annyira nyilvánvalóak Dugógeri dugói!
namihami
@justhpeter: 06.34: Neked tényleg semmi nem elég jó?!?!
A fideszes világ gazdasági, politikai és erkölcsi vezetői. És az összes szépen, egybegyűjtve, a nép okulására egybeszervezve. Egy igazi ""májuselsejei"" fílinggel körítve. Hát, végülis, mi a fenét akarhatsz még?
namihami
@justhpeter: (lemaradt)
Mert az már tényleg túlzás lenne a részedről, hogy a virslit és a Kinizsi sört is elvárd.
justhpeter
@namihami: Virsli és sör ? Miért ne ? Ha lúd legyen Kövér !!!
gina
Remélem mind covidos lesz, megéri a sok idiótának OV imádata, meg is érdemli ez a csürhe ////

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.