Kiadták az ukázt és a teljes Fidesz csatarendbe állt Gyurcsány Ferenc ellen. Bayer úgy retteg tőle mint az ördögtől, illetve mi is beszámoltunk már Kövér eszmefuttatásáról, ám van benne egy érdekes megnyilvánulás.

“Gyurcsány Ferencnek a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező a megfelelő hely” – Kövér László már Szanyi Kapitánytól idéz
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon.

Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a teljes magyar ellenzéknek, azon belül elsősorban a szocialistáknak, akiknek nemcsak azért kellett volna kivetniük maguk közül a volt miniszterelnököt, mert tönkretette az országot, hanem azért is, mert a saját politikai közösségét is szétrombolta

- fogalmazott.

A politikus megítélése szerint a béketűrő mentalitásnak vannak hátrányai is. Úgy vélte: Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a magyar igazságszolgáltatásnak is, és itt jön az igazi csavar, ugyanis elővette Szanyi Kapitányt! 

Hiszen még Szanyi Tibor is azt mondta, hogy Gyurcsány Ferencnek vagy a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező lett volna a megfelelő hely

- fogalmazott és azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc összeesküvést szőtt a magyar demokrácia megdöntésére 2006-ban, az országgyűlési választás előtt.

Az idézet persze nem mai, hiszen az MSZP körüli átláthatatlan pénzmozgásokról még 2013-ban a párt volt elnöke is beszélt. Gyurcsány Ferenc azt mondta:

jobb, ha senki nem tudja, hogy honnan volt az MSZP pénze.

Szanyi Tibor akkor mondta azt, hogy 

Gyurcsány Ferencnek vagy a lipótmezei elmegyógyintézetben vagy a Csillagként emlegetett szegedi börtönben lenne a helye

Az Országgyűlés elnöke a kormányfő szavait idézte, majd szajkózta a mantrát, miszerint túlságosan nagy erők dolgoznak azon, hogy felszámolják Európát abban a formában, ahogy az elmúlt ezer évben létezett.

Forrás: ATV 
Címlapkép: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kövér: "A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon."

Ez leginkább a Fidesz szégyene! Hogy lett elszámoltatva? Ja? Sehogy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ESCOBAR
Nem hiszem, hogy ebben az országban bármikor is politikus be lesz csukva! Felesleges akár a bal-, akár a jobboldal részéről ilyen politikai lózungokat bedobálni! Persze, lett volna lehetőség rá az elmúlt 30 évben, de hát ugye eb a kölykét meg nem eszi!
dr. prédikátor
pápai kanász köteles bunkó!!! NEKED MEG A KÖTÉLEN KELLENE SZÁRADNI MINT A MOSOTT RUHÁNAK!!!agyatlan barom!!!
ómió
Na! Már Szanyi "kapitány" szerint is?
Gyurka80
@kereső: Amilyen hülye vagy ha 56-ban éltél volna a pufajkásoknak hinnél.
evacica
@Béla333: Bélám akarták, de 12 év nem volt elég, hogy fogást találtak volna rajta! De a mostani fideszes bagázson lesz mit elszámoltatni, mert jól meggazdagodtak a közpénzen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.