Kiadták az ukázt és a teljes Fidesz csatarendbe állt Gyurcsány Ferenc ellen. Bayer úgy retteg tőle mint az ördögtől, illetve mi is beszámoltunk már Kövér eszmefuttatásáról, ám van benne egy érdekes megnyilvánulás.

“Gyurcsány Ferencnek a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező a megfelelő hely” – Kövér László már Szanyi Kapitánytól idéz
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon.

Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a teljes magyar ellenzéknek, azon belül elsősorban a szocialistáknak, akiknek nemcsak azért kellett volna kivetniük maguk közül a volt miniszterelnököt, mert tönkretette az országot, hanem azért is, mert a saját politikai közösségét is szétrombolta

- fogalmazott.

A politikus megítélése szerint a béketűrő mentalitásnak vannak hátrányai is. Úgy vélte: Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a magyar igazságszolgáltatásnak is, és itt jön az igazi csavar, ugyanis elővette Szanyi Kapitányt! 

Hiszen még Szanyi Tibor is azt mondta, hogy Gyurcsány Ferencnek vagy a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező lett volna a megfelelő hely

- fogalmazott és azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc összeesküvést szőtt a magyar demokrácia megdöntésére 2006-ban, az országgyűlési választás előtt.

Az idézet persze nem mai, hiszen az MSZP körüli átláthatatlan pénzmozgásokról még 2013-ban a párt volt elnöke is beszélt. Gyurcsány Ferenc azt mondta:

jobb, ha senki nem tudja, hogy honnan volt az MSZP pénze.

Szanyi Tibor akkor mondta azt, hogy 

Gyurcsány Ferencnek vagy a lipótmezei elmegyógyintézetben vagy a Csillagként emlegetett szegedi börtönben lenne a helye

Az Országgyűlés elnöke a kormányfő szavait idézte, majd szajkózta a mantrát, miszerint túlságosan nagy erők dolgoznak azon, hogy felszámolják Európát abban a formában, ahogy az elmúlt ezer évben létezett.

Forrás: ATV 
Címlapkép: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kövér: "A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon."

Ez leginkább a Fidesz szégyene! Hogy lett elszámoltatva? Ja? Sehogy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
pápai kanász köteles bunkó!!! NEKED MEG A KÖTÉLEN KELLENE SZÁRADNI MINT A MOSOTT RUHÁNAK!!!agyatlan barom!!!
ómió
Na! Már Szanyi "kapitány" szerint is?
Gyurka80
@kereső: Amilyen hülye vagy ha 56-ban éltél volna a pufajkásoknak hinnél.
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ?
evacica
@Béla333: Bélám akarták, de 12 év nem volt elég, hogy fogást találtak volna rajta! De a mostani fideszes bagázson lesz mit elszámoltatni, mert jól meggazdagodtak a közpénzen!
durbincs
@kula:Nagy adag barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.