Kiadták az ukázt és a teljes Fidesz csatarendbe állt Gyurcsány Ferenc ellen. Bayer úgy retteg tőle mint az ördögtől, illetve mi is beszámoltunk már Kövér eszmefuttatásáról, ám van benne egy érdekes megnyilvánulás.

“Gyurcsány Ferencnek a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező a megfelelő hely” – Kövér László már Szanyi Kapitánytól idéz
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon.

Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a teljes magyar ellenzéknek, azon belül elsősorban a szocialistáknak, akiknek nemcsak azért kellett volna kivetniük maguk közül a volt miniszterelnököt, mert tönkretette az országot, hanem azért is, mert a saját politikai közösségét is szétrombolta

- fogalmazott.

A politikus megítélése szerint a béketűrő mentalitásnak vannak hátrányai is. Úgy vélte: Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a magyar igazságszolgáltatásnak is, és itt jön az igazi csavar, ugyanis elővette Szanyi Kapitányt! 

Hiszen még Szanyi Tibor is azt mondta, hogy Gyurcsány Ferencnek vagy a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező lett volna a megfelelő hely

- fogalmazott és azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc összeesküvést szőtt a magyar demokrácia megdöntésére 2006-ban, az országgyűlési választás előtt.

Az idézet persze nem mai, hiszen az MSZP körüli átláthatatlan pénzmozgásokról még 2013-ban a párt volt elnöke is beszélt. Gyurcsány Ferenc azt mondta:

jobb, ha senki nem tudja, hogy honnan volt az MSZP pénze.

Szanyi Tibor akkor mondta azt, hogy 

Gyurcsány Ferencnek vagy a lipótmezei elmegyógyintézetben vagy a Csillagként emlegetett szegedi börtönben lenne a helye

Az Országgyűlés elnöke a kormányfő szavait idézte, majd szajkózta a mantrát, miszerint túlságosan nagy erők dolgoznak azon, hogy felszámolják Európát abban a formában, ahogy az elmúlt ezer évben létezett.

Forrás: ATV 
Címlapkép: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kövér: "A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon."

Ez leginkább a Fidesz szégyene! Hogy lett elszámoltatva? Ja? Sehogy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Kövér: "A politikus a teljes ellenzék szégyenének nevezte, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc tölti be a vezető szerepet a baloldalon."

Ez leginkább a Fidesz szégyene! Hogy lett elszámoltatva? Ja? Sehogy...
kulabombaafityiszre
Csillagbörötnbe timentek laca.
Lipótmező helyett,Grazba a zártosztályra meg a főnököd a kolostormalac jut ha elbukjátok a választást.
kissé felnőttem
borju ki verte szét a Lipót mezőt kinéztétek magatoknak ugye?
rokker33
@kulabombaafityiszre: dehogy mennek te ostoba! Gyurcsány és Orbán 1 kutya nem küldik egymást börtönbe soha! Ez csak egy jól hangzó mese amit már a 2000 res évek óta fújnak, de még egy politikus sem jutott börtönbe!!SOHA!!!
lampa laz
Lacus, téged csak azért 'szeretünk' mert szánalmasan hülye vagy.
Sámannus
Lóbaszókám, ti tapadtok rá, mint a kutyaszar a bakancsomra.
namihami
Még egy látens meleg a Fidesz berkein belül. Ekkora szerelmet és odaadást pusztán baráti és pártbeli közösség alapján még feltételezni se lehet. Minden szavát, tettét az imádottnak való tökéletes megfelelésnek való alárendelés jellemzi. Csak a ""Drágaviktor"" legyen elégedett, nehogy bármi apróság is akár elégedetlenségre adhasson neki okot.
Ez a Kövér, kimondatlanul is, éppen olyan, mint a Szájeranyu, csak neki egyetlen igaz szerelme volt/van és lesz az életében. Az Orbánkája.
jesz
@namihami: ahhoz is nagy érzék kell, hogy még fiatal korban jó lóra tegyen...ne lázadjon, ne akarjon Orbán vetélytársa lenni, ne kavarja a szart...csak amit a kedves vezető enged, vagy utasít..

ez a jó élet alapja...
silber13
@kulabombaafityiszre: Graz helyett jobb lenne neki Döblingl
namihami
@jesz: És a hosszú és biztos pozícióé.
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 11:09
Tudod mielőtt te a szellemi hiányos ostobázna próbáld meg értelmezni amit leírtam.
Orbán grazi zártosztályra fog menni nem börötnbe,ott meglátogathatod.
justhpeter
Mi lesz akkor, ha Kövért az a meglepetés fogjs érni, hogy hamarabb fog ő börtömbe kerülni mint a Fletó és majd Fletó megy be hozzá a beszélőre ? Szerintem ez a majom Kövér egy hónapot sem bírna ki a dutyiban, beleőrülne, - bár ez az ő esetében biológiailag lehetetlen lenne. Az ő őrülési folyamata már legalább öt éve véglegesen bevégeztetett.
Józsipapa
Laci te ! Hallod -e ? Neked pedig Márianosztrán
lesz a helyed !!!
Nyírfa
Előfordul, hogy valaki menthetetlen. Kövér elmeállapotáról, személyiségzavaráról már a 168 órában is cikkeztek a 2000-es évek elején. Az azóta eltelt közel két évtizedben látványosan súlyosbodott a helyzet.
Érdekes kutatásnak lehetne a tárgya a fidesz prominenseinek mentális képlete: pszichopátia, a függőség különböző válfajai ( drog, alkohol, hatalom, anyagi javak ), szexuális aberráció - pedofília -, homoszexuális hajlam - sokuknál látens - , kezeletlen agressziók stb.
Havanagi
@Béla333: Évekig járt a biróságokra Gyurcsány,de úgy látszik nem találtak rajta fogást.Akkor ezek most miről beszélnek???A hazugsággyár.Szégyenkormány.
simmering73
A regnáló hatalom szégyene, hogy 15 év elteltével elég csak kiejteni Gyurcsány nevét és rögtön összefossák magukat. Szánalmasan szar emberek vagytok.
Köteles elvtársnak inkább a Csillagot javaslom, ott grátisz kiverik a fejéből azt a sok sötét démont, ami a koponyájában az esze helyett motoszkál.
Béla333
@Eladott Ország: 11.59
Mindegyik politikussal baj van, aki azt hiszi és azt hiheti, hogy bűntetlenül lophatja mindannyiunk közös pénzét.
Ugyanis ezek közönségen bűnözők.
Bármelyik oldalon is vannak.
kereső
Gyurcsány irtotta ki a neandervölgyieket, ölette meg Attilát, űzte el az avarokat, támogatta a besenyőket, nyírta ki Álmost, és Árpádot, hozta ránk a tatárokat, mérgezte meg Mátyást, ültette vastrónra Dózsát, árulta el Mohácsot, végeztette ki az Aradi vértanúkat, és vezette a szovjetek ellentámadását 56'-ban.
Unom a sok hülyét (jobbról, balról), akik már mindenhol Gyurcsányt látnak! Lépjünk tovább -ugorgyunk.
És, tulajdonképpen "lex@rom". hogy mit mond a fideSS- nehogy má' én normális létemre, hozzájuk méricskéljem magam!
Béla333
@Havanagi: 12.02
Emlékszel még a Postabank ügy bírósági tárgyalására Princz Gábor főszereplésével?
Az ügyészség nem a teljes bűncselekmény sorozatra emelt vádat, hanem csak annak egy kiragadott kis részére. Azt is úgy állították össze, hogy a bíróságon a bíró két kérdésére összeomlott a vád.
Princz Gábor széles vigyorral vonult ki a bíróságról, a kis összegű pénzbírságot röhögve fizette ki,
Ha nem akarnak valakit ténylegesen elkapni, csak szeretnék a választóknak bemutatni, hogy ők aztán hogy üldözik a bűnt.
Béla333
Nem fejeztem be:
tehát: Ha nem akarnak valakit ténylegesen elkapni, csak szeretnék a választóknak bemutatni, hogy ők aztán hogy üldözik a bűnt, akkor ilyen alibi tevékenységgel szúrják ki a szemünk. Ja! És ki volt Princz védője? Bárándy ügyvéd úr, korábbi igazságügy miniszter!
rokker33
@kulabombaafityiszre: ha oda kerül meglátogatom csak 100 km re van tőllem Graz, de nyugodj meg a haláláig ott fog ülni a parlamentbe,ha Gyurcsány nyer, akkor sem fog történni semmi. Állítólag 2006 október is Orbán műve még sem találtak 1 bizonyítékot sem ez vajon hogyan fordulhat elő a modern 21.században??Úgy hogy ez efy előre megirt forgatókönyv volt !.Gyurcsány és Orbán egymás malmára hajtják a vizet csak az ilyen ostobák mint Te nem veszik ezt észre :) :) :)
Gyurka80
@Havanagi: A vösrösbírók nem is akarnak rajta fogást találni!
human
Három cikluson át 2/3 többséggel és teljhatalommal még mindig Gyurcsány állítólagos bűneit emlegetni vérciki.
Ez olyan mint mikor a Hódmezővásárhelyi fidesz MZP-n kérte számon hogy miért olyan sok a szúnyog. Miközben az Orbán kormány vette át ezt a feladatot a katasztrófa védelemre átruházva.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 12:14 ♦ De a román bűnöző cigány és bandája esetében ezer milliárdokról van szó, ami nempiskóta. Az eltelt 30 évet meg b@szhatjuk!
30 éves voltam a rendszerváltáskor most 60 éves vagyok, rohadjon le a bőr mindenkiről aki ezt a szart akarta!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66808756_642861632860414_897245253981962240_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=J1hADjDr3kcAX8DXLwx&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b23444680499aa2663c4581daa30a59f&oe=6199CB29
Havanagi
@Gyurka80: Vörösbirók?11 év fidesz "jogállamiság" mellett?Ez éppen úgy szánalmas,mint a 15 év utáni gyurcsányozás.
Gyurka80
@Havanagi: Tájékozatlanságodnak tudható be, hogy az eu nem engedte a vörösbírókat elküldeni!
tudode
Na jó!
.
Akkor nézzünk a paraván mögé!
.
2006 őszi zavargások az a tanulsága, hogy MILYEN KÖNNYÜ KIHOZNI AZ EMBERBŐL AZ ÁLLATOT, már ami az un. békés tüntetők törtek, zúztak, miközben a házmesternek nem esett le a tantusza, hogy olyan CSONTOT RÁGNAK, akiről nem sikerült a mai napig lerágni a husijáról a csontig:
.
Abból kiindulva, hogy a fideSS alapítók selejtjei a fideSS 20. születésnapján jót röhögtek, mnt az útszéliek azon, hogy baltával, vagy a nyelével, kisbaltával, két év után
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Kósa Lajos, Stumpf István, Bayer Zsolt vidáman értékelte az MSZP pártértekezletén történteket a Fidesz 20. születésnapján. Orbán nem követte Gyurcsány beszédét, és szerinte hithű szocialista már csak kevés akad, és ők sem az MSZP-ben vannak már.
---------------------
.
Na jó a házmester, a fideSS tagkönyv 1. sz. tagkönyv tulajdonosa nincs köztük a fideSS 20. évfordulóján vagánykodó, tele etetővel röhögők között
--------------------------------
..
Nézzük csak azt, hogy 2006. október 6-án mivel etette a sokaságot a politkai szélhámos
.
----- 2006 október 23 békés tüntetők 0
www.youtube.com/watch?v=BRT9t4h_xSY
---------------------------
.
OV beszéde 06 10.23-án 25.38-AS h-s beszéde, nem a saját szügyig tartó stilusában. Ahhoz képest, amikor az átkosban HA ELVESZTIK AZ UN. PRÓBAPERT a fideSS alapítók az., azt mondta
.
HA NEM NYERÜNK HAZAMEGYEK, ÉS KITÖRLÖM A FENEKEMET AZ ALKOTMÁNNNYAL - Felcsútiasan
.
Ami csúcs, az egyeduralkodó emberi erőforrás minisztere, majd az evangélikus valamelyik megyei felekezet püspöke lett, mint a tékozló tamburmajor
-----------------------------
.
Folytatás következik annak, hogy a karaktergyilkolás mellett tehetségük van/volt kihozni, az un. békés tüntetőkből kihozni az állatot!!!
tudode
A 2006-os őszi eeemények átverőshowja folytatása!!!.
.
----- 2006 október 23 békés tüntetők 1
www.youtube.com/watch?v=W6u9aCxZFIo&t=406s
.
Ugy latszik az ország fele elfelejttte ezt!! Csintalan
----------------------------
.
stb., 2., 3., 4, Majd más feldolgozásban

In memoriam 2006. október 23. (1. rész)
www.youtube.com/watch?v=wfcCDR3XkL0.
----------------------------
...
2006 békességes tüntetők 5 VTS 05 1
www.youtube.com/watch?v=-lb8ZLpDWUI
-----------------------
.
„Lángoktól ölelt” Budapest – zavargások helyszínei 2006-ban
hvg.hu/itthon/20110916_zavargasok_helyszinei_budapesten
--------------------------..
.
2006 őszi zavargások, Számtalan teljes estét betöltő dokumentum filmet lehetne összerakni az un. GYŐZELMI KÉNYSZERREL rendelkező politikai szélhámos „hadicseleiből”, abból, amely nélkül az ösözödi beszéd kikukkolása nélkül előfordulhatna az, hogy szedegetné a töreket az aratók útán, mint hajDANÁN!
.
Elment a türelmem ettől a bagázsól, de akit érdekel zusammen:
.
------Youtube:.
www.youtube.com/results?search_query=2006+%C5%91szi+zavarg%C3%A1sok+
-----------------------
.
---- Böngésző:
2006. őszi zavargások:
Nagyjából 30 300 találat (0,95 másodperc)
.
www.google.com/search?q=2006.+%C5%91szi+zavarg%C3%A1sok&sxsrf=AOaemvIq8XQDkJ7IkLYp5Fmkp8rn2kaa0A%3A1634903962608&ei=mqdyYZm0JLH-7_UPpdmLgA0&ved=0ahUKEwiZ6brv-93zAhUx_7sIHaXsAtAQ4dUDCA4&oq=2006.+%C5%91szi+zavarg%C3%A1sok&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBAgjECcyBggAEAcQHjoHCCMQsAMQJzoHCAAQRxCwA0oECEEYAFDeI1jeI2DJNmgBcAJ4AIABWogBWpIBATGYAQCgAQHIAQnAAQE&sclient=gws-wiz
--------------------------
.
Csupán abból a célból beletekintve a fideSS alapítők selejtjeinek őszi BULIJÁBA, hogy 2021. október 23-án, ezek után , aholnapi napon milyen ÖRDÖGÖT képes még FELFESTENI őfélesége az által, aki szőröstől bőröstól, megszállottként, rémálmait követően mi akar megvalósítani üzengetve fűnek, fának!
.
!!!
kereső
Sándor Stéger írása:
"Én is ott voltam a Deák téren, amikor a balhé kitört.
Láttam, a baseball ütőkkel, vasdorongokkal felszerelkezett suhancokat, Láttam amikor őrjöngve üvöltők beindították a T-34-est.
És láttam a sokadik felszólításra sem csillapodó, bazalt kövekkel felszerelkezett huligánokat, akik ellen a rendőrség végül gumilövedéket vetett be.
Ekkor hagytam el a helyszínt, mert egyértelművé vált, hogy ez az alkotmányos rend megdöntésére szervezett politikai zavargás.
Magánnyomozóként, az akkori nyomozótársam volt
az Astoria rendezvény akkori őrparancsnoka 2006 10.23.- án (Valton Security/).
Tehát, akkor 2006 október 23.- án, az 50. évfordulós megemlékezés,
és a Fidesz által szervezett tömegrendezvény végén, Orbán Viktor
személyesen 3 irányba zárást rendelt el( Rákóczi út, Múzeum kőrút, Kossuth Lajos utca),- így a távozás, csak a Tanács krt. és a Deák tér felé volt lehetséges!
Majd Orbán Viktor golyóálló mellényben(!),egy páncélozott BMW- vel,
és 2 testőrrel gyáván, elhajtatott a helyszínről(Astoria),
az Erzsébet híd, azaz Buda irányába.
A barátom, és én is személyesen voltunk jelen a történteknél.
A történtek, azóta, szinte minden fórumon igazolást, bizonyítást nyertek.
Orbán, a 2006- os választási vereségét elviselni képtelen, puccsot
szerveztetett, az alkotmányos rend, a közhatalom megdöntésére.
Ezt, még Vona Gábor, az akkori Jobbik elnöke is nyilvánosságra hozta, beismerte.
És ezért nem Gyurcsány Ferenc, se az akkori Gyurcsány -kormány,
hanem egyértelműen és dokumentumokkal bizonyítottan,
Orbán Viktor a felelős. "
Béla333
@kereső: 15.28
Nyomoztak annak idején a Fidesz vezérkar érintettségéről? Ha igen, akkor miért nem csukták le őket?
Ha nem, akkor meg miféle alku része volt az, hogy egy ilyen súlyú bűncselekmény elkövetőit nem vizsgálták ki??!!
Gondolom te is érzed, hogy a háttérben egy olyan aljas összefonódás sejlik ki, amiről mindkét érintett oldal mélyen hallgat. Vajon miért?
Melyik más Uniós országban lehetne egy ilyen dúlás szervezőit szabadlábon hagyni?
Ha megteszi az akkori kormány, ami a kötelessége lett volna, akkor ma nem ilyen országban élnénk.
kereső
@Béla333: Tudomásom szerint nem nyomoztak- mert az szdsz(fodorék- az ultra liberálisok) és a Helsinki Bizottság a "szabadságharcosok" mellé állt röftön. Az rémlik még, hogy az akkori igazságügyminiszter (név nem ugrik ne) lemondott.(szdsz-es volt, és a pécsi egyetem professzora). Mert szerinted az a "vleménynyilvánitás szabadságával magyarázható, hogy hetekig táboroztak a Kossuth tére, akasztófára irták a kormánytagok, ujságirók , nirók neveit telefonszámait, és minden este más-más fideSS-es tartott szónoklatot és tüzelte az ott lévőket. A tér rendbe tétele 4,2 milliárba került, és nem tudni, hogy mennyi volt az egyéb kár- a gyujtogatások, rombolások kára- és ki fizette a rábászt. Erről soha egy hangos szó el nem hangzott- gondolom az állam, azaz mi. Igen igazad van- a kormánynak kellett volna határozottan fellépni, a vizsgálat érdekében- de a Gönczöl Bizottság is csak a rendőr "attakot" vizsgálta. Nagy a búne ebben az ügyben a za akkori koaliciós pártoknak- az szdsz-nek a "szabadosság" pártolása, az mszp-nek a gyávasága miatt.
Gyurka80
@kereső: Mondja ezt egy ebben résztvevő rendőr, akik a bíróság előtt is hazudtak egymást védték.Hát ennyire hiteles, meg a vona is marha hiteles.
kereső
@Gyurka80: Inkább hiszek a rend őrének, mint nektek. Persze kellett a semmiségi törvény- hogy hiteltelenné tegyétek a rendőröket, és hőssé, szabadságharcosokká tudjátok hazudni, a gyujtogató csőcseléket.
ESCOBAR
Nem hiszem, hogy ebben az országban bármikor is politikus be lesz csukva! Felesleges akár a bal-, akár a jobboldal részéről ilyen politikai lózungokat bedobálni! Persze, lett volna lehetőség rá az elmúlt 30 évben, de hát ugye eb a kölykét meg nem eszi!
dr. prédikátor
pápai kanász köteles bunkó!!! NEKED MEG A KÖTÉLEN KELLENE SZÁRADNI MINT A MOSOTT RUHÁNAK!!!agyatlan barom!!!
ómió
Na! Már Szanyi "kapitány" szerint is?
Gyurka80
@kereső: Amilyen hülye vagy ha 56-ban éltél volna a pufajkásoknak hinnél.
evacica
@Béla333: Bélám akarták, de 12 év nem volt elég, hogy fogást találtak volna rajta! De a mostani fideszes bagázson lesz mit elszámoltatni, mert jól meggazdagodtak a közpénzen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.