Nem nézte meg, de valószínűleg meg fogja tekinteni az Elk*rtuk című filmet Karácsony Gergely. A főpolgármester az ATV Híradójának azt mondta, a legjobban az viseli meg, hogy egykori munkahelyét és főnökét, negatív színben tüntetik fel. Közben a KESMA szerint ez a világ legjobb filmje.

Elk*rtuk – Karácsony nem érti mit keres benne, a KESMA pedig szánalmasan másolgat

A telex végigvette, hogy mit gondolnak a filmről azok az országos és megyei kormánypárti lapok, amik a KESMA alá tartoznak. 

Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk.

- hirdeti az összes lap a KESMA birodalmon belül. 

Karácsony Gergely pedig elmondta, azt sem érti mit keres ebben „a nagyon rossz, ócska propagandafilmben”, hiszen ő először Gyurcsány Ferenccel 2016-ban beszélgetett, akkor is csak 5 percet. Azelőtt nem találkozott vele, a Medián munkatársaként pedig nem is vett részt azokban a kutatásokban, amit akkor a kormánynak készítettek a cégnél.

Hozzátette:

nyilván ennek a filmnek az a szerepe, hogy azt a hamis mítoszt keltse, hogy még mindig Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vitatkozik a hatalomról, pedig már nyilván nem erről szól a magyar közélet.

A főpolgármester egyébként tervezi, hogy megnézi a filmet, de mint mondta: vannak más filmek, amik jobban érdeklik. Mi több posztban számoltunk már be arról, hogy hogyan próbálják korrigálni a világ legnagyobb filmes oldalán található szánalmas értékelést.

Forrás: atv.hu/Telex
Címlapkép: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Van annyi magyar film, miért pont erre hazudja a fidesz, hogy mennyire népszerű?
Mi közük hozzá? Még a feltételezést is elutasították, hogy ilyen készül. Tagadták, aztán tessék. Ebben is hazudtak.
Aki Én
@KisTehen: Ja, akkor ok, hogy hazudtak.
jesz
..."Nem érti mit keres benne"...? Kedves Karácsony úr! Hol teccik élni? He? Ébresztő, aztán tessék körülnézni...jóreggelt...

Méghogy nem érti...
ómió
Dugógeri efftárs volt(?) főnökét "negatív színben tüntetik fel"? Na, ne má'! Pedig olyan "tüchtig módon" hazudott "reggel, éjjel meg este" - az elkúrást meg már ne is említsük - hogy abba más bele is döglött volna, ha mellette még a kormányzást is tettetnie kellett volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.