Facebook oldalán, hosszasan számolt be az előválasztásról Puzsér Róbert, aki szerint a hackelés nem történt teljesen váratlanul. Sokan próbálták még időben felhívni a figyelmet ennek veszélyére.

"Szemkilövető Gyurcsány, ócska, tolvaj MSZP, karlengető jobbikosok" – Puzsér szerint az előválasztást meghackelték
Kép: YouTube

Mérő László is figyelmeztetett, hogy akár pár tízezer jól szervezett szavazat eltérítheti az eredményt.  Jöttek a jól szervezett szavazatok, többen is, mint pár tízezren, jól megszervezte őket az elmúlt harminc év politikai elitje iránti undor: százezres nagyságrendben hackelték meg az előválasztást.

Választókorú magyarok, akiknek elegük van Orbán Viktorból, Mészáros Lőrincből, Rogán Antalból és Tiborcz Istvánból.

- írta bejegyzésében. Szerinte ugyanakkor elegük van a fentiek nem kevésbé korrupt és nem kevésbé autoriter, de legalább kellően nyomorult és bármire is alkalmatlan, intézményes ellenzékéből is.

Elegük van a szemkilövető Gyurcsány Ferencből, az ócska, tolvaj MSZP-ből, a karlengetve integető jobbikosokból meg a semmirekellő, állandó marketingtervezés alatt álló, identitástalan momentumosokból. Elegük van ebből a kollaboráns brigádból, amelyik szemrebbenés nélkül hazudja azt, hogy muszáj ötvenegy százalékkal alkotmányoznia, mert erre az Alaptörvényre nem szabad felesküdni, holott a többsége már legalább egyszer felesküdött rá, mert csak úgy járt a fényességes képviselői fizetés meg az új iPhone X.

- fejtette ki bővebben.

Ezek a szavazók szerinte keresztülhúzták az ellenzéki elit számítását:

meghiúsították az MSZP és a DK okosan kitalált forgatókönyvét.

Továbbá világossá tették, hogy ha rajtuk múlik, a Gyurcsány Show elmarad. Így került homok a nertársi agitprop-gépezetbe. A megmondó-ember most úgy érzi, ez a legnagyszerűbb közéleti történés, ami Magyarországon lezajlott a meghackelt rendszerváltás óta.

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Hát! Hogy is fogalmazzak?! Nem egy Réz András!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A nagyranőtt óvodás. Ettől a ripacstól, akinek egész lénye és karrierje a mások életében való turkálásról és saját életének rivaldafénybe kényszerítéséről szól. Puzsér feltétlenül egy érdekes színfoltja a honi médiának, ő az egyetlen olyan közszereplő, aki képes önmagával összeveszni, majd túlordítani saját magát. Puzsér mindig azt hiszi, annak van igaza, aki hangosabban ordít. Még ha normális dolgokat mond, akkor is üvöltve, nyakán kidagadó erekkel teszi. Ez a temérdek macsó külsőség tükröződik vissza írásaiban is, belső semmi.
surdilloFUJT
@sgl: Nem évül el.DE,ha nyer MZP egyből jegeli!!!
surdilloFUJT
@Baker: Ezt az ordító egeret csapja már agyon valaki!!!
ómió
Akkor, most Márki efftárs se tetszik neki meg még "világfájdalma" is van?
kulabombaafityiszre
Van akinek a ripacskodó puzsérból van elege.
Ezt nem mondta.
Designer
Csak azon tanakodok, hogy ezért a kis műsoráért most Ki fizeti a révészt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.