Ahogy arról korábban beszámoltunk, bekerült a világ legrosszabb filmjei közé az Elk*rtuk. Már bőven 10 ezer fölötti szavazatnál jár az IMDB-n a kormányzati propagandafilm.

"Nemcsak Gyurcsányék, a Fidesz is elk*rta" – a tévészékház-ostromlók szerint Orbán gyáván elmenekült
Fotó: Facebook/Elk*rtuk

A 444.hu számolt be arról, hogy Toroczkai László kisebb baráti társaságban tekintette meg a legújabb kurzusfilm, az Elkúrtuk című fikciós politikai thrillert.

Toroczkai és barátai, akikkel megnézte a filmet, aktív szereplői, egyes esetekben főszereplői voltak a játékfilm alapjául szolgáló valós eseményeknek:

Toroczkai volt az, aki szeptember 18-án, az őszödi beszéd kiszivárgásának másnapján tüntetők százait vezette át a Kossuth térről a Szabadság térre, az MTV akkori székházához, hogy beolvastassa a tévében a tiltakozók követeléseit. Nem engedték be őket az épületbe, az ebből fakadó konfliktus torkollt végül az épület megostromlásába.

Toroczkai most olyanok társaságában nézte meg a filmet, akik vele együtt részt vettek a székház ostromában. Sziva Balázst, Varga Balázst és Kisberk Szabolcsot mutatta be.

Torczkai szerint voltak benne jó színészi alakítások, de volt, aki hangosan horkolt a film alatt. Nem ez volt a legizgalmasabb film, amit láttak.

Ami sokkal érdekesebb, hogy ez a 2006-os Fidesz-propaganda. Szó szerint ugyanazt adják vissza. Teljesen kivágták azt a részt, hogy miért volt a tévészékház ostroma. Teljesen kivágták azt, amikor Balázzsal vittük a petíciót

- magyarázta, közben a két Balázs közül Vargára mutatva.

Hogy miből lett a tévészékház ostroma, az nem szerepel a filmben

- kérte számon, némileg joggal.

Azt a több ezer magyar hazafit, aki velünk együtt tüntetett 2006-ban az akkori kormány ellen, őket elintézik annyival, hogy néhány tucat, most szó szerint fogom idézni, elnézést kérek a szóhasználat miatt, így hangzik el a filmben, néhány tucat fasz, aki forradalmat akart játszani. Illetve fasiszta, huligán, tehát ezek a szokásos narratíva szerint elhangzó mondatok benne vannak a filmben

- mondta.

Úgy gondolja, a lényeg nem szerepel benne, "gyakorlatilag a fideszes választási propaganda köszön vissza benne. Ez így ebben a formában történelemhamisítás"

Sziva Balázs szerint politikai krimiként se volt elég ütős a film, a tévéostrom például húsz másodperc volt 3-400 statisztával "kicsit bagatelizálva volt ez a része, abszolút".

Kisberk Szabolcs, aki szintén úgy véli, hogy "Fidesz-narratívára csináltak egy filmet rettentő sok pénzből".

Nemcsak Gyurcsányék kúrták el, a Fidesz is elkúrta [...] ezt a filmet is

- tette még hozzá, amihez Toroczkai is csatlakozott, mert szerinte kihagyták a Fidesz szerepét is, hogy "gyáván elmenekült, és otthagyta az embereket az utcán".

Novák Előd is csatlakozott hozzájuk, ő is arról beszélt, hogy Orbánék magukra hagyták híveiket, Orbán "százmillió forintos páncélautóval menekült el az Astoriáról".

Forrás: 444.hu
Címlapkép: Facebook/Elk*rtuk

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Horizont: Anyád a barom meg a hülye gyereke vagyis Te ! Toroczkai sem akkor sem most nem adta el magát minden tiszteletem az övé!! A csótányok és cigányok takarodjanak már el innen meg az ilyen analfabéták mint amilyen te is vagy mehetsz amerre látsz !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
@kula: Nagy barna csiga ? maga mit szol ehez ?
kereső
Úgy túnik ez a film egy valamire mégiscsak jó lesz- kiderülnek valós dolgok is 2006-ról. Orbán és a fideSS szerepéről. Várom a kitárulkozásokat.
kereső
"Szájtáti, gyenge demokraták engedik másfél évtizede, hogy tudatos rendzavarást, provokációt, a demokratikus államrend elleni támadást tiszta forradalommá próbálja nemesíteni a jó- és rosszhiszemű naivitás és a hatalmi hazugság perverz szerelmi háromszöge.

A ragacsos sziruppá sűrűsödött erkölcsiség pózába merevedő szerencsétlenek egyik-másika meg most felébred, hogy tényleg mik nem történtek akkortájt. És ismétlik ellenfeleik rájuk öntött mocskát, jól el is kenik önmagukon, aztán büszkén kiáltják: én tiszta vagyok!"
rokker33
Annyit nem ér a film hogy az Ncore on letöltsem ingyen...
Pálinkafőző Rézüst
bizony, egy gyáva románcigó lókupec volt mindig, az is maradt, az is lesz...
Horizont
Toroczkai és a többi barom kapott büntetést?
rokker33
@Horizont: Anyád a barom meg a hülye gyereke vagyis Te ! Toroczkai sem akkor sem most nem adta el magát minden tiszteletem az övé!! A csótányok és cigányok takarodjanak már el innen meg az ilyen analfabéták mint amilyen te is vagy mehetsz amerre látsz !!!
Horizont
@rokker33: Na kussoljál csak te nem itthon élő hülyegyerek.
Anyukám 85 éves és üdvözöl. Én viszont szarok rád Toroczkaival együtt.
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?
rokker33
@Horizont: szarsz rám mert gyurcsótány imádó szar vagy azért, de nyugodj meg a tetvek nem fognak hatalomra jutni úgyhogy máris elkezdheted sírva felvágdosni az ereidet :) :) :)
Horizont
@rokker33: Politikáért az ereimet? Te nem vagy normális baszod. Még másért sem. Hátha pofára esel majd ott Ausztriában. Könnyű onnan pofázni mi?
durbincs
@Horizont: @Horizont: Maga rettegő Ótvar ?
Horizont
@durbincs: neked nem osztottam lapot faszparaszt.
ómió
A tv-székház ostromlóknak egy félszemű Orbán "jobban bejönne"?
sgl
Király B. Izabella: egykororn paralemnti képviselő: élesben ismeri

"Egy kis adalék: parlament.hu

A fideszes Nyitray András azon aggódott, hogy nem sikerült a puccs 2006. október 23-án?
Hogy nem vetettek be éles lőszert a randalírozó csőcselék ellen!

Önvédelemből! (parlament.hu – titkosítás alól feloldott jegyzőkönyv )
„ DR. SIMICSKÓ ISTVÁN (KDNP), a nemzetbiztonsági bizottság elnöke : Arra kérnék mindenkit a bizottság tagjai közül, a miniszter urakat is, hogy tudom, hogy nagyon sok kérdés és gondolat van még az emberekben, de az időtényező ugyanilyen fontos, tehát ha lehet, akkor röviden válaszoljunk, röviden és lényegre törően kérdezzünk .
...Annyit hadd tegyek hozzá, hogy Demeter képviselőtársam arról beszélt a Mucuska-ügy kapcsán, hogy ellenérdekelt titkosszolgálatok
. Szeretném azért jelezni, hogy igazából román barátaink NATO-tagok, tehát partner titkosszolgálati érdeklődésről van szó, ilyen értelemben legalábbis. Megadom a szót Nyitray András képviselőtársamnak. IP Államút 'zigorúan titkos!/37 Allamtitok!, Borúan titkos!/38

NYITRAY ANDRÁS (Fidesz) : (…) Elhangzott itt több soron - és itt jönnek a kérdések -, hogy a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert . Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon . Mert egyébként ez egy képtelenség .
...A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak - és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket .

Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.
Azért mondom Petrétei miniszter úrnak külön, mert a bemutatkozásakor én már egyszer ezt nagyon hangsúlyosan felvetettem, hogy Magyarországon a polgárok -...
sgl
Király B. Izabella: egykororn paralemnti képviselő: élesben ismeri

Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.
Azért mondom Petrétei miniszter úrnak külön, mert a bemutatkozásakor én már egyszer ezt nagyon hangsúlyosan felvetettem, hogy Magyarországon a polgárok - és a rendőr is polgár - önvédelmi joga sehol a világon nincsen tiszteletben tartva . Micsoda dolog az, hogy ilyen esetben kvázi külön megtiltják a rendőrnek - ha ez így történt, és erős a gyanúm, hogy így történt, mert ezt többször hangsúlyozták -, hogy önmaga testi épségét megóvja

. És most teljesen függetlenül attól, hogy ott mi történt, akárhol történik ilyen, szerintem ez végtelenül lelkiismeretlen parancs, ha ilyen parancs volt . Tehát volt-e ilyen extra külön parancs erre a helyzetre?

Kettő. Itt már történt rá utalás, nevezzük nevén a gyereket : Juhász Ferenc, az MSZP alelnöke, valamint Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, plusz egy politológus több órán keresztül kuksoltak mindenféle rendőri védelem nélkül egy szobában, még akkor is, amikor a folyosón már jöttek-mentek a közben az épületet úgymond elfoglaló személyek, és gyakorlatilag úgy hagyták ott őket, mint eb a Szaharát, senki a világon nem gondoskodott róluk, ténylegesen úgy kellett kilógniuk az épületből, egy olyan helyzetben, ahol bizony a súlyos egészségkárosító atrocitások lehetősége egyáltalán nem volt kizárt .

Ez például kinek a felelőssége, hogy ilyen megtörténhetett?
Nincs is több kérdésem, ez a kettő éppen elég . Köszönöm szépen.”

pestibulvar.hu/2021/01/08/kinos-orban-elo-adasban-buktatta-le-a-2006-os-fideszes-csocseleket/
KisTehen
@kulabombaafityiszre: ne gyűlölködj
durbincs
@kula: Nagy barna csigaként hogy éli meg : "A Békemeneten 300 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
Virág Árpád
Ma megnéztem! Még a Tanú-nál is jobb!
durbincs
@Virág Árpád: Persze most ugye nem a filmbéli Virág Árpád véleményét mondja ? a villamoson kapaszkodva ?
durbincs
@Virág Árpád: Akkor már a visszatérésen is gondolkozik ? mert könyörögnek ? De Tanúbá: Nem nagyon hisz benne ?
Virág Árpád
@durbincs: A nemzetközi helyzet fokozódik... egyre fokozódik!
Aki Én
@rokker33: Picit túltolod kretén. Ennyi eszed azért nincs.
durbincs
@Virág Árpád: az lehet ..de Jugoszlav Béka-Emberek má nincsenek ? de mindenbe likat-furóürgék viszont számosan ?
durbincs
@Aki Én: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 500 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
Virág Árpád
@durbincs: Az már a múlté (békaember)...most lápiemberek lepték el kishazánkat:

kepfeltoltes.zapto.org/public/20211025094855hany.jpg
evacica
Gratulálok! Ez a film egy nagy kalap 00! A Toroczkai aki akti szereplője volt az ostromnak és a cirkusznak, szerintük se igaz, hanem a! fidesz propaganda, történelem hamisítása! Mi is éltük és láttuk, hogy mi történt 2006 ban Orbánék már előtte felhergelték a tömegeket! Napokon keresztül égett a város, a Kossuth tér egy latrinává vált, kizárólag azért mert Orbán elvesztette a választást! Félek, hogy most se fogjuk simán megúszni, ha veszít! Orbán mindenre képes hatalmáért, és a pénzért!
durbincs
@Virág Árpád: No meg a Georgi patronált ,az oláh bányából idemászó nagy barna bér-csigák ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.