Kósa Lajos vezetésével elindultak a debreceni fideszesek az október 23-án, Budapesten induló Békemenetre. A fideszes képviselő Facebook-videójában párhuzamot vont az 1956-os és a 2006-os események között. Úgy véli, mindkét alkalommal saját népére lövetett a “kommunista” hatalom. Aki ilyet tesz, annak el kell takarodnia a közéletből – üzente Kósa. Közben meg is érkeztek a cívisvárosi Orbán-hívek: […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Most, amikor október 23-a apropóján ismét fellángolnak a viták és az értelmezések, ennyivel tartoztunk az igazságnak. Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok...
A "szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror" teóriája csak később született meg. Most már azonban bárki láthatja, Orbánnak, és a Fidesznek mi volt a célja. Akár a rendőrök védelmében. Tiszta szerencse, hogy Gyurcsány akkor sem hallgatott Orbánra.
europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Kupak megmondta... ls éppen ő.
Naaaaa, megint okosabbak lehettünk egy fideszbölcs által.
kulabombaafityiszre
Most, amikor október 23-a apropóján ismét fellángolnak a viták és az értelmezések, ennyivel tartoztunk az igazságnak. Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok...
A "szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror" teóriája csak később született meg. Most már azonban bárki láthatja, Orbánnak, és a Fidesznek mi volt a célja. Akár a rendőrök védelmében. Tiszta szerencse, hogy Gyurcsány akkor sem hallgatott Orbánra.
europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
simmering73
@KisTehen: Te mit keresel itt, budiforradalmár. Kint kéne brekegned a cöfön.
Gyurka80
@RonaGyuri: Te csak maradj böszmeferinél, az való neked!
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: 13.08

Perdöntő bizonyíték.
Giovanni Alba
Én úgy emlékszem, nem igazán úgy történt a szóbanforgó eset, hogy a szadista, vandál rendőrhordák rátámadtak a békésen sétálgató polgárokra, hanem a szerencsétlen parancsnok több mint fél órán át könyörgött az úton állóknak, hogy legyenek szívesek hazafelé sétálni, mert itten kérem tömegoszlatás lesz. Verbálisan letérdelt a nép elé, de szavainak nem volt foganatja, utána meg lett nagy csodálkozás meg ámuldozás, hogy nahát, ezek nem vicceltek, tényleg oszlatnák a tömeget.
Sajnáljuk a sérülteket, persze hogy sajnáljuk, de egyrészt miért maradtak ott a felszólítás ellenére (figyelem, nem azt írtam, hogy minek mentek oda), másrészt azért tartogassunk némi részvétet a megsérült rendőröknek is, akik egyetlen vétke a TV székház ostromakor az volt, hogy birka módra tűrtek, nem vágtak vissza határozottan és keményen, ahogy mindenhol megtennék, ahol rendvédelmisekre támadnak. Igen, többen szorultak kórházi kezelésre a békés tüntetők demonstrációja után.
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Ez egy szövegkörnyezetből kiragadott rész, hazugság!A libbantaknak a hazugság lételemük lásd igazságbeszéd. A sok hülye meg hisz nekik!
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: ma, 16:07
Inkább olvasd el az egészet,mert igaz nem láttad,oda linkeltem az oldalt,ha meg láttad és nem olvastad el,
csak úgy mondasz véleményt akkor a véleményed egy szart sem ér.
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Amit te linkeltél az libbant ,és válaszoltak neki:"Tisztelt Szerkesztő Úr !
Ön elolvasta amit írt ?Mert abból nem derül ki, hogy Nyitray azt kívánta volna a rendőröktől hogy éles lőszerrel a tömegbe lőjjenek. Ezt csak Ön sugallja és azok harapnak rá,akik ezt szerették volna." A parlamenti jegyzőkönyvet olvasd, de ne vörös szemüveggel.
Clavigo
@Gyurka80: Sötét vagy ,,mint egy belsőzseb.
Gyurka80
@Giovanni Alba: A TV székháznál direkt nem avatkoztak bele a rendőrök , hogy aztán majd 1 hónap múlva 23.-án terrorizálhassanak.Azonosító nélküli brutális rendőrök nem rendszeresített lejárt szavatosságú gumilövedék fejre célozva, paprika spray stb.
gina
Proli kocsmaszemét ne ugass //// te ti takarodjatok népirtó kizsákmányoló gazemberek..
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 18:50
Biztosan úgy volt, ahogyan te mondod, bár már feloldották az akkori dokumentumok titkosítását, és a parlamenti jegyzőkönyvek is hozzáférhetőek, és ezek egészen mást mondanak. A hivatalos szervek felkészületlenek voltak, csak csodálkoztak, mert ugyan kaptak fülest mozgolódásról, de nem gondolták volna, hogy ennyire elfajul.
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 18:50
www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/HOB/0609191t.pdf
Ha bántja a szemed a sok betű, akkor lapozz a 8. oldalra.
kereső
@Giovanni Alba: "Mennyi betű" "És mennyi szó" ...( fák ju tanár úr) ))))))))))
Gyurka80
@Giovanni Alba: A 8. oldal hablaty. Az elvtársaid Nyitray 38.oldali felszólalását forgatják ki, ami a 41.oldali petrétey válasza cáfolja az elvtársaid teóriáját.
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 09:34
Legyen néked a te hited szerint, de azért végre vedd már észbe*, hogy a fentnevezettek (és mások sem) nem az elvtársaim.
*nem elírás, pontosan ezt akartam írni, mégpedig bővebben kifejtve: vedd már végre eszedbe, ne kelljen ezerszer elismételni
csak úgy....
elöször is a kétes hírü örökös nösöknek ,vedd végre a kalapod lali!
nemkati
@Gyurka80: Nyitray fideszes képviselő valóban nem mondta, hogy ő a tömegbe lövetett volna. Szó szerint ezt mondta a jegyzőkönyv szerint:

"a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert . Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon . Mert egyébként ez egy képtelenség . A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak - és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket . Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van ."

Akkor lécci árnyald a különbséget.
Gyurka80
@nemkati: A fegyverhasználat NEM egyenlő a lelövéssel, gondolkozz! Ekkor direkt nem védekeztek nem messze volta egy csapat akit nem engedtek oda.Ez a TV ostromra vonatkozott, a rendőrterror okt.23-án volt.
tudode
Kósa Lajosról a kupakolós magyarázatára asszociálok, ahogy megmagyarázza a közpénz áthasonulását, talán hokizsebbé:
.
----- Kér tolmácsot? - Kósa Lajos hihetetlen dolgokat mondott!
www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk
.
Most politikai hovatartozás nélkül:
Szerintetek ez egy komoly és értelmes, illetve hozzáértő ember nyilatkozata?
---------------------
.
A Sargentini jelentéssel kapcsolatos véleménye Kósa Lajosnak:
.
---- Kósa Lajos: Visinszkij elvtárs mind a tíz ujját megnyalta volna - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=VXfr0bcQrZ4

"""" Kósa Lajos a Sargentini-jelentésről azt mondta, hogy "ha ezt Visinszkij elvtárs megérhette volna, mind a tíz ujját megnyalja". A jelentés névadója, Judith Sargentini bevallotta, hogy semmilyen összehasonlító munkát nem végzett, ezért Magyarországgal szemben olyan vádakat fogalmazott meg, amelyek több EU-s országra is igazak lennének.""
-----------------------
.
Tehát a KAPUÚRÖK legfőbb feladata, hogy nehogy az az értelem beférkőzzön a NER-tagokon kívül, az egyeduralkodó államának oszLOPAI közé!
Gyurka80
@tudode: Neked Sargentini jelentés a mérce? Van baj nálad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.