Németh Szilárd szerint 1956 egy nagy, ma is tartó, Magyarország szabadságáról szóló háború hősies pillanata volt – mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton, a csepeli Királyerdei Művelődési Házban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.

Németh Szilárd: "Azok akarnak visszatérni a hatalomba, akik vérbe fojtották a békés megemlékezést"
Fotó: Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából rendezett, Magyarok – Fegyverek című új időszaki kiállítás megnyitóján a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban 2021. október 22-én. Balról Kovács Vilmos, a múzeum parancsnoka. MTI/Balogh Zoltán

Németh Szilárd úgy véli:

a háború arról szól, "Magyarország önálló, szabad országként vagy egy internacionalista baloldali birodalom gyarmataként él-e".

Hozzátette:

A kommunisták 1956-ban a szovjetek segítségével leverték a magyarok szabadságharcát. Utódaik, a Gyurcsány-féle baloldal fojtotta vérbe a békés megemlékezést a forradalom 50. évfordulóján, és most ugyanez a Gyurcsány és ugyanaz a baloldal akar visszatérni a hatalomba.

Kiemelte:

2022-ben ránk vár, hogy a történelem süllyesztőjébe küldjük azokat, akik tönkretették az országot, akik rátámadtak a saját népükre, akik saját hatalmukért ma is feladnák Magyarország szabadságát, hogy újra egy internacionalista baloldali birodalom gyarmatává tegyék

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
"2022-ben ránk vár, hogy a történelem süllyesztőjébe küldjük azokat, akik tönkretették az országot, akik rátámadtak a saját népükre, akik saját hatalmukért ma is feladnák Magyarország szabadságát"
Úgy tűnik, látod a jövőt te pacalzabáló hájfej, pontosan ez fog veletek történni. El lesztek zavarva a halál f@szára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@CsipkeRózsa: 2021.10.09 már régi cikk és nem Dobrev a minielnökjelölt!Amúgy 99.9% hülyeség és hazugság, amit Gyurcsány írt meg!
solidedge
Ébredj már magyar! Milyen békés tüntetőkröl beszél? A békésektől sérültek meg a rendőrök? Önmagukat verték. Németh hülyének nézi a magyarokat, de tudnia kell ekkora baromsággal ő maradt hülye. A szomorú az, hogy ilyen hazug ember a politika élvonalában van. Felénk a koccsmába sem engedik be.
ómió
Pontosan! Csak most Márki efftárs mögé bújva!
Clavigo
@ómió: Téged is Soros molesztált ,,agyatlan ?
CsipkeRózsa
@rokker33: 21:27

Egy programelképzelés nem két hétre szól, ezért nem régi.
A hat párt mindegyike összeállítja ill. összeállította a saját elképzelését, azt fogják közös nevezőre hozni, ill. egyeztetni.

Egyébként igazad van, az igazi program egy szóból áll, pl.: "folytatjuk".
ómió
@Clavigo: Te makogsz Sorost? Hisz' a maradék efftársi eszeteket ő vette el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.