Németh Szilárd szerint 1956 egy nagy, ma is tartó, Magyarország szabadságáról szóló háború hősies pillanata volt – mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton, a csepeli Királyerdei Művelődési Házban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.

Németh Szilárd: "Azok akarnak visszatérni a hatalomba, akik vérbe fojtották a békés megemlékezést"
Fotó: Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából rendezett, Magyarok – Fegyverek című új időszaki kiállítás megnyitóján a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban 2021. október 22-én. Balról Kovács Vilmos, a múzeum parancsnoka. MTI/Balogh Zoltán

Németh Szilárd úgy véli:

a háború arról szól, "Magyarország önálló, szabad országként vagy egy internacionalista baloldali birodalom gyarmataként él-e".

Hozzátette:

A kommunisták 1956-ban a szovjetek segítségével leverték a magyarok szabadságharcát. Utódaik, a Gyurcsány-féle baloldal fojtotta vérbe a békés megemlékezést a forradalom 50. évfordulóján, és most ugyanez a Gyurcsány és ugyanaz a baloldal akar visszatérni a hatalomba.

Kiemelte:

2022-ben ránk vár, hogy a történelem süllyesztőjébe küldjük azokat, akik tönkretették az országot, akik rátámadtak a saját népükre, akik saját hatalmukért ma is feladnák Magyarország szabadságát, hogy újra egy internacionalista baloldali birodalom gyarmatává tegyék

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
"2022-ben ránk vár, hogy a történelem süllyesztőjébe küldjük azokat, akik tönkretették az országot, akik rátámadtak a saját népükre, akik saját hatalmukért ma is feladnák Magyarország szabadságát"
Úgy tűnik, látod a jövőt te pacalzabáló hájfej, pontosan ez fog veletek történni. El lesztek zavarva a halál f@szára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Már a fejed állásából és ahogy zabálod a pacalt biztosan igazat mondassz zsírdisznó.
namihami
Ezeket a mondatokat vajon hol főzte ki?!?! És mik voltak a hozzávalók?
RonaGyuri
Sziszi nem csak szép, de okos is vagy! =))
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 13:07
Vajon a népi Kínára gondolt az arany(zsíros inkább)szájú versmondó lányka?
Nyírfa
Kedves Világ! Tekintsd meg a kormányzó elit eme példányát, és már tudod is magad mihez tartani, mit találsz Magyarországon.
Megértelek, ha néhány pillanatnyi rácsodálkozás után fejcsóválva tovább haladsz.
Macskaszem
"2022-ben ránk vár, hogy a történelem süllyesztőjébe küldjük azokat, akik tönkretették az országot, akik rátámadtak a saját népükre, akik saját hatalmukért ma is feladnák Magyarország szabadságát"
Úgy tűnik, látod a jövőt te pacalzabáló hájfej, pontosan ez fog veletek történni. El lesztek zavarva a halál f@szára.
Giovanni Alba
Én úgy emlékszem, nem igazán úgy történt a szóbanforgó eset, hogy a szadista, vandál rendőrhordák rátámadtak a békésen sétálgató polgárokra, hanem a szerencsétlen parancsnok több mint fél órán át könyörgött az úton állóknak, hogy legyenek szívesek hazafelé sétálni, mert itten kérem tömegoszlatás lesz. Verbálisan letérdelt a nép elé, de szavainak nem volt foganatja, utána meg lett nagy csodálkozás meg ámuldozás, hogy nahát, ezek nem vicceltek, tényleg oszlatnák a tömeget.
Sajnáljuk a sérülteket, persze hogy sajnáljuk, de egyrészt miért maradtak ott a felszólítás ellenére (figyelem, nem azt írtam, hogy minek mentek oda), másrészt azért tartogassunk némi részvétet a megsérült rendőröknek is, akik egyetlen vétke a TV székház ostromakor az volt, hogy birka módra tűrtek, nem vágtak vissza határozottan és keményen, ahogy mindenhol megtennék, ahol rendvédelmisekre támadnak. Igen, többen szorultak kórházi kezelésre a békés tüntetők demonstrációja után.
Ezt a Kósa Lala-féle cikkhez írtam, de ide is beillik hozzászólásként.
Kétségbeesetten próbálják a valóságot hajlítani, de ez ma már, az internet korában nem olyan könnyű. Hozzáférhetőek a kordokumentumok, még a parlamenti naplók is akkoriból, és élnek még szemtanúk is, akik nem a "békésen ünneplő tömeg" voltak, hanem akiket vasrudakkal vertek, utcakővel dobáltak, és csak tűrniük volt szabad. Ezek után nem csoda, hogy amikor határozott fellépést vártak el tőlük, akkor hiányzott a felszerelésből a patikamérleg, hogy arányítani tudjanak.
rokker33
@Horizont: 13:06 eddig Gyurcsányék vezetnek.Náluk nagyobb nagyotmondó nincs, persze egy megvalósítható programuk sincs :D
kissé felnőttem
asziszem sziszinek 47 fokos a A láza vadakat böfög a pörkölt után ja nem is a hekknek nevezett Balatoni hal ment az agyára, kis árva, majd pátyolgatnak ám
rokker33
@Horizont: azért 12. éve 1 miniszterelnökünk van ,de 2002 és 2010 között 3 volt abból 2 teljesen alkalmatlan a feladatra és le is mondott!8 év alatt nem tanulták meg hogyan kell irányítani egy kis országot, akkor mennyi idő kell nekik??Gyurcsány is eladott mindent ami magyar! Szavazzunk rá megint???
gina
Zsiros proli tolvaj ugat, seggnyaló szemét ///
lusta
@kissé felnőttem: Az őshonos balatoni hekk fogyasztásának tünetei jelentkeztek nála.
kissé felnőttem
@lusta: na erre nem gondoltam akkor zabáljon sokat
kissé felnőttem
sziszike ezt kérdezd majd az akkori rendőri vezetőktől aztán magadhoz térsz ám
CsipkeRózsa
Hű de nagy a zakója, a zakó valódi jelentése szerint is.
verőce21
Most pedig "demokratikusan" a Soros alapítványok vették kézbe a szavazásokat. Akkor tiszta, hogy ki kinek a kegyeltje, mert mzp nagyon jó arra amit gyuribácsi képvisel és véghez akar vinni?
Clavigo
@verőce21: Mesélj,,Tőled ,személyesen mit akar Gyuri bácsi ?
verőce21
@Clavigo: Erről csak saját tapasztalatod lehet...! :)
Clavigo
@verőce21: Ezért kérdeztelek...Ebből kimaradtam..
verőce21
@Clavigo: Nem csodálom, hiszen ellenzékváltás volt! Nem is kellesz már sehova...! :)
csak úgy....
@verőce21: farkaskoma, a föorvos haverjaid üzenik,hogy gyógyszerre ne piálj mert árt!
rokker33
@CsipkeRózsa: 2021.10.09 már régi cikk és nem Dobrev a minielnökjelölt!Amúgy 99.9% hülyeség és hazugság, amit Gyurcsány írt meg!
solidedge
Ébredj már magyar! Milyen békés tüntetőkröl beszél? A békésektől sérültek meg a rendőrök? Önmagukat verték. Németh hülyének nézi a magyarokat, de tudnia kell ekkora baromsággal ő maradt hülye. A szomorú az, hogy ilyen hazug ember a politika élvonalában van. Felénk a koccsmába sem engedik be.
ómió
Pontosan! Csak most Márki efftárs mögé bújva!
Clavigo
@ómió: Téged is Soros molesztált ,,agyatlan ?
CsipkeRózsa
@rokker33: 21:27

Egy programelképzelés nem két hétre szól, ezért nem régi.
A hat párt mindegyike összeállítja ill. összeállította a saját elképzelését, azt fogják közös nevezőre hozni, ill. egyeztetni.

Egyébként igazad van, az igazi program egy szóból áll, pl.: "folytatjuk".
ómió
@Clavigo: Te makogsz Sorost? Hisz' a maradék efftársi eszeteket ő vette el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.