Ahogy arról korábban beszámoltunk, Budapesten több helyen forgalomkorlátozásra és lezárásokra kell számítani az október 23-i megemlékezések miatt. A szervezők a Békemenet részvevőit maszk használatára kérték.

Elképesztő tömeg a Békemeneten, a Rákóczi út teljesen elesett
Fotó: A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői gyülekeznek a Műegyetem rakparton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Balogh Zoltán

Katonai tiszteletadással, Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján szombat délelőtt Budapesten, az Országház előtti Kossuth Lajos téren – írja az Index.hu.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint

nem változott 1956 óta az az "erőszakos politika", ami már 65 éve is terrort hozott a magyar utcákra, de a "felszíne mérsékeltebbnek tűnhet".

Hadházy Ákos több olyan helyszínt is felkeresett, ahová szerinte most mennének a felkelők, ha ma élnének. Az Orbán család hatvanpusztai luxusbirtokánál is járt.

Gyurcsány Ferenc szerint Nagy Imre életáldozata helyébe Révész Máriusz fejsérülése lépett. Úgy gondolja, az 1956 ismét elbukott.

Kocsis Máté közösségi oldalára írt bejegyzésben fogalmazta meg, szerint "egyetlen feladatunk, hogy megőrizzük Magyarországot független, önálló és szabad országnak".

Németh Szilárd szerint 1956 egy nagy, ma is tartó, Magyarország szabadságáról szóló háború hősies pillanata volt.

Gulyás Gergely:

Az 1956-os forradalommal együttérzett a világ magyarsága.

Szijjártó Péter:

Hatvanöt évvel ezelőtt cserben hagyták a magyarokat.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója, járványügyi korlátozások most nincsenek érvényben, minden párt szervez valamilyen eseményt szombatra – írja a Telex.hu.

12:00 A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a negyedik, „a kormány politikája mellett, és minden más ellen” mottóval meghirdetett Békemenete indult az Oktogontól és a tervek szerint 15:00-ra ér be a Moszkva térre.

14:00 A kormányközeli Civil Összefogás Fórum által meghirdetett Békemenet, ami a szervezők szerint nemcsak az 56-os hősöknek, hanem a 2006-os rendőri erőszak áldozatainak is, a BME-től indul 14:00-kor.

15:00 A Mi Hazánk Mozgalom Pongrátz András nevével fémjelzett, díszlövéses megemlékezése a Corvin közben „az oltatlanok se legyenek másodrendű állampolgárok” mottót kapta.

15:30 Orbán Viktor az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja el az október 23-i ünnepi beszédét.

16:00 A közös listán induló hatpárti ellenzék „Egységben a szabad Magyarországért!” elnevezésű megemlékezését az Andrássy út és a Dózsa György út sarkán tartják. Itt fog felszólalni az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, és itt mond beszédet Dobrev Klára (DK), Jakab Péter (Jobbik), Fekete-Győr András (Momentum) és Karácsony Gergely (Párbeszéd) is.

Orbán Viktor is várja a Békemeneten résztvevőket:

Délután találkozunk

A Rákóczi út teljesen elesett, az október 23-i rendezvényekre érkezők buszait a Rákóczi úton parkoltatják. A fotó itt tekinthető meg.

A résztvevők transzparensekben sem szenvednek hiányt. Volt itt szinte minden, a 444.hu jó párat össze is gyűjtött a fotókon, párat megmutatunk:

Stop mindenki!, Igenis vannak pegazusok, Legyen tánc, Elég a Zayból!, Soha többé!, Orbán Viktor alavju

Forrás: Index.hu, Telex.hu, 444.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Ahogy nézem az élő adást, csak egy pár lézengő csőcselék hőbörög a Békemeneten!
Gyurcsány nyugodtan hátradőlhet a fotelban és kérhet egy kávét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Ahogy nézem az élő adást, csak egy pár lézengő csőcselék hőbörög a Békemeneten!
Gyurcsány nyugodtan hátradőlhet a fotelban és kérhet egy kávét.
Horizont
Az ellenzék több mint 600 embert mozgósított. A hatalomnak van pénze a mozgósításra. Buszok, polgik megvétele akik megszervezték a buszos utakat. Remélem összeölelkeznek a románokkal akik hozták a vírust bő nyállal.
Béke??? A kettéosztott országban kormányzati hazugság propagandával +hergeléssel +gyűlöletkeltéssel soha nem lesz béke.
Most mit ünnepelnek ma? 2006-ot???
Barmok.
namihami
És a csordát szorosan kiséri a covid vírus, az összes mutációjával egyetemben.
Rajtvonalon a TB---vigyázz, kész, rajt!!!
Nessy
Aztán ezekből mennyi az ingyen innen, onnan ideutaztatott városnéző turista? Nem kevés. Legyen nekik az ő hitük szerint! Különösen azoknak, akik nem itt élnek, és fogalmuk nincs a valóságról, mert csak a kormány propagandát ismerik! Kellemes városnézést!
Nessy
@namihami: Nem ok nélkül kellett a novemberre átvezényelhető, kötelező létszámú szakdolgozó névsorát már két hete megküldeni az OKFŐ-nek!
Horizont
Persze nem 600 embert akartam írni hanem 600 ezret.
Nessy
@csak úgy...: A nagyobb baj, hogy alacsony a kerítése!
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ?
CsipkeRózsa
Itt már a Covid vírusok jól keveredhetnek.
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ?
namihami
@Nessy: Tulajdonképpen ez a jobb megoldás! Miért kellene csupán betegeket idehozatni Erdélyből, ha a környező országok ingyenélőiből turistavonatok és buszok százaival a friss, még meleg vírusokat is idehozathatják. És ez így sokkal több lehetőség, mint 50, esetleg végstádiumos fertőzőgóc importja. A TB-nek pedig végre lesz mire elkölteni azt a rengeteg, csak feleslegesen romló milliárdjait. Az egészségügyi személyzetnek se kell kényszerszabadságra mennie.
Pegero
@Horizont: Ha jól értem, nem akartok hinni a szemeteknek és próbáljátok mindenféle baromsággal magyarázni, hogy miért annyi az ennyi!
Nessy
@Pegero: Miért, nem annyi az ennyi az utazó menetelőkkel?
Horizont
@Pegero: Miért ne hinném? Minden birkameneten összerántottak ennyi embert. Van pénz dögivel. Hülye is akad dögivel. Semmi probléma. Te nem vagy ott??? Nahát, nahát.
Pegero
@Horizont: 15:14
Az a helyzet, hogy amit ide kiposztolál, köze nincs a valósághoz! Lehet, hogy szeretnéd ha így lenne, de nem így van!
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotány ?
Horizont
@Pegero: Nem hiszel a szemednek? Nem vagy ott?
Pegero
@Horizont: Sajnos a kerekesszékem defektes lett, így nem tudtam kigördülni a Gellért térre, de a gyerekeim képviselnek engem is!
namihami
@Horizont: 15.19: Nem tudom, melyik cikknél olvastam, de a kollégának igaza lehet.
Biztos ott van, hiszen létezik MOBILinternet is.
Pegero
@Nessy: Van kutyád, vagy macskád, mert akkor könnyebben el tudnám magyarázni miért ennyi az annyi?!
Nessy
@Pegero: Szegény kutyának ne kezdd el magyarázni, mert megvész tőle! Sima logika! Van eleve az a tömeg, amelyik saját erőből jött , és pluszban vannak az utazó menetelők, együtt vannak annyian, amennyien! Az utaztatás meg csak közpénz kérdése a kormány esetében.
Horizont
@Pegero: Az én gyerekeim ki nem mennének egy ilyen szarra pláne vírus idején.
Horizont
@Nessy: Közutaztatás. Van sok olyan falusi aki több éve vagy évtizede a faluját se tudta elhagyni mert nincs pénze. Azt már nem tudja a hülye ezt kinek köszönheti. Most fuvarozzák a seggét inggggyé hát elindul a nagy fővárosba. És boldog. Aztán hazatér egy vírussal gazdagabban.
Gazella
Persze a tomeg 3/4 resze lengyel és román.
Gazella
Bakker a magyarországot mindig más külfoldi agytröszt írányitja
Pegero
@Nessy: Akinek nincs elég pénze, az ne akarjon kurvázni!
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: ?
Nessy
@Pegero: Hát ezt meg mire válaszoltad?
Nessy
@durbincs: A szentségit neki, dugulj már el legalább ma! Tudod egyáltalán miről szólt 1956 okt. 23.? Vagy csak írod a baromságaidat! Nem tudom ki fia, borja vagy, de szilencium!
Pegero
@Nessy: Az általad említett közpénzes utaztatásra akartam célozni. Egyébként konkrétan tudom, hogy nem a kormány fizeti a vidékiek utaztatását, mert ilyen esetekben önerőből bérelnek buszokat a hívők!
fergeteg
Kedves Gyurcsány Ferenc !
Mindent bele ! Csak te vagy az államférfi.
nemkati
@Pegero: Ezek aranyos tévedések az ajlavjus banyekhez képest.
FLETÓ
@fergeteg: Tessék, kérem?! Hogy micsoda? El lehet innen menni! :-)
Nessy
@Pegero: Ó, én hívő lélek vagyok! Ha te mondod, biztos úgy van. :-))
kissé felnőttem
kajacsomag pénz meg ingyen buszok közpénzen ugyebár viktorka kicsi manó te fizetted? ja úgy kissé más ám mint a letelepedési kötvényeseid? mi meg visszafizethetnénk majd te is állj a sorba aztán fizess!!!
Rockxy
- ez itt a birkamenet?
- igeeeen!
- beengedtek birkák?
- beeeee!
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: @Rockxy: @nemkati: @fergeteg: ?
Pegero
@nemkati: 16:47
Te is egy aranyos tévedés vagy!
" alavju" ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :)))))
Pegero
@Nessy: 16:52
Örülök, hogy jó útra tértél és hívő vált belőled! :)
Pegero
@Rockxy: Mi vagy te, birka, hogy itt bégetsz?
Havanagi
Ezek azok,akik keresztapa védelmét élvezik.Ezek azok,akik havonta 4000 Ft-ot utalnak csekken a fidesznek.Ezek azok a kiváltságosak,akik a gyűlöletből és hazugságokból táplálkoznak gazdájukkal együtt.Ezek azok,akiknek keresztapa juttat az ellopott vagyonból.Ezek a NEMZET BIRKÁI.
Havanagi
Blikk:Október 23.: Orbán Viktor beszédében gyakorlatilag harcot hirdetett a baloldal ellen.

Mi van? Akkor Orbán most polgárháborút hirdetett?Nagyon durva!!
Nessy
@Havanagi: Orbán most épp "nemzetbe" gondolkodik, azaz még a felébe sem! Nála ez a nemzetállam, amiről oly lelkesen tud Brüsszelben szónokolni!
ómió
Már megint "összeállt a kisebbség"? Az "efftársi többség" meg sehol?
percsi
Ismét hasznos dologra költötték az eü. dolgozók és tanárok béremelését.
A békemenet résztvevőinek több mint a 3/4-t zsarolással mozgósították: államigazgatásban dolgozók, rengeteg közmunkás, külföldre adományok-ingyen utaztatások.
És ennek van aki örül, ez az elképesztő!
durbincs
@kula:Nagy adag barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
durbincs
@sgl:Sebaj ? maga 8bites tepertőagyú ? új James Bond-filmet +majd Dobrev Klárára írják ? de azt is Elkurjuk,mondja Feri ?
durbincs
@Eladott Ország: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 1 millióan, a Moslék gyűlésén 2,5 ezren voltak" ! maga rettenet agyi rottyant ? mint ez a csilletöcskölő pufajkás @Nyírfa: nevű ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2021. November 28., 22:35
Gyurcsó Ádám ismét gólt szerzett Cipruson
Sport - 2021. November 28., 21:37
Mezőkövesden is nyert a Fradi az NBI-ben