Ahogy arról korábban beszámoltunk, bekerült a világ legrosszabb filmjei közé az Elk*rtuk. Nemrég pedig a tévészékház-ostromlók is kommentálták a filmet, szerintük "nemcsak Gyurcsányék, a Fidesz is elk*rta".

Tovább folytatódik a trollkodás az Elkxrtuk IMDB oldalán – bővítették a fotóalbumot
Fotó: Facebook

Kálomista Gábor új filmje, az Elk*rtuk értékelése meglehetősen gyenge, a tízes skálán 1,0-s eredménnyel indított az Internet Movie Database-en (IMDb), a legnagyobb filmes internetes adatbázisban – írja az Index.hu.

Ahogy arról a tegnapi cikkünkben beszámoltunk, az Elk*rtuk összesen 1522 értékelést kapott, amelyek közül 3524 volt 1-es, vagyis a válaszadók mintegy 88,5 százaléka húzta le a filmet.

Azonban, a kérdés jogos, hogy látták-e ennyien a filmet, vagy csak megy az adok kapok. Ugyanis a Fidesz egyik kedvenc provokátora, a saját Facebook oldalán kérte a követőit értékeljék a legjobbra a filmet, ám ez sokaknak nem sikerült, ugyanis a bejegyzés alá kezdtek kommentelni.

A film cikkünk megírásakor 1,3-on áll. Összesen 25 164 értékeléssel, ezek közül 21 462 volt 1-es, ami a válaszadók mintegy 85,3 százaléka. Az értékelések 13,3 százaléka volt 10-es minősítés.

Tovább folytatódik a trollkodás az Elkxrtuk IMDB oldalán – bővítették a fotóalbumot
Fotó: IMDB

Az online csatározás mostanra új szintre lépett:

az eredeti, Gyurcsány Ferenc-sziluettes borítókép mellett feltűnik egy Orbán Viktor-sziluett is, benne egy „Szétlxpjuk” felirattal, valamint egy Szájer Józsefet ábrázoló sziluett is, „Megkxrtak” felirattal.

Tovább folytatódik a trollkodás az Elkxrtuk IMDB oldalán – bővítették a fotóalbumot
Fotó: IMDB

Forrás: Index.hu
Címlapkép: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Az efftársaknak még mindig nem tetszik az "igazságbeszéd"? Na, ne má'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.