Ahogy arról korábban beszámoltunk, bekerült a világ legrosszabb filmjei közé az Elk*rtuk. Nemrég pedig a tévészékház-ostromlók is kommentálták a filmet, szerintük "nemcsak Gyurcsányék, a Fidesz is elk*rta".

Tovább folytatódik a trollkodás az Elkxrtuk IMDB oldalán – bővítették a fotóalbumot
Fotó: Facebook

Kálomista Gábor új filmje, az Elk*rtuk értékelése meglehetősen gyenge, a tízes skálán 1,0-s eredménnyel indított az Internet Movie Database-en (IMDb), a legnagyobb filmes internetes adatbázisban – írja az Index.hu.

Ahogy arról a tegnapi cikkünkben beszámoltunk, az Elk*rtuk összesen 1522 értékelést kapott, amelyek közül 3524 volt 1-es, vagyis a válaszadók mintegy 88,5 százaléka húzta le a filmet.

Azonban, a kérdés jogos, hogy látták-e ennyien a filmet, vagy csak megy az adok kapok. Ugyanis a Fidesz egyik kedvenc provokátora, a saját Facebook oldalán kérte a követőit értékeljék a legjobbra a filmet, ám ez sokaknak nem sikerült, ugyanis a bejegyzés alá kezdtek kommentelni.

A film cikkünk megírásakor 1,3-on áll. Összesen 25 164 értékeléssel, ezek közül 21 462 volt 1-es, ami a válaszadók mintegy 85,3 százaléka. Az értékelések 13,3 százaléka volt 10-es minősítés.

Tovább folytatódik a trollkodás az Elkxrtuk IMDB oldalán – bővítették a fotóalbumot
Fotó: IMDB

Az online csatározás mostanra új szintre lépett:

az eredeti, Gyurcsány Ferenc-sziluettes borítókép mellett feltűnik egy Orbán Viktor-sziluett is, benne egy „Szétlxpjuk” felirattal, valamint egy Szájer Józsefet ábrázoló sziluett is, „Megkxrtak” felirattal.

Tovább folytatódik a trollkodás az Elkxrtuk IMDB oldalán – bővítették a fotóalbumot
Fotó: IMDB

Forrás: Index.hu
Címlapkép: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Az efftársaknak még mindig nem tetszik az "igazságbeszéd"? Na, ne má'!
sgl
Toroczkai László szerint történelemhamisítás az Elkxrtuk

Egyre többen nézik meg a csütörtökön bemutatott Elkxrtuk című filmet, és aki látta, nem megy el szó nélkül mellette. Így van ezzel Toroczkai László is, aki az őszödi beszéd kiszivárgása után, 2006 szeptemberében több száz tüntetőt vezetett át a Kossuth térről a Szabadság térre az MTV-székházhoz, hogy beolvastassa a követeléseket. Az épületbe nem engedték be őket, ezt követően pedig elkezdődött a székház ostroma.

A politikus és újságíró szerint a film 2006-os Fidesz-propaganda, és nem érti, miért vágták ki belőle az ostromot, azt, hogy miből született az ostrom, vagy azt, amikor Varga Balázzsal vitték a petíciót. Toroczkai László nehezményezte, hogy azt a több ezer magyar hazafit, aki velük együtt tüntetett az akkori kormány ellen, elintézik annyival, hogy néhány tucat f*sz, aki forradalmárt akart játszani.

A lényeg nem szerepel benne, gyakorlatilag a fideszes választási propaganda köszön vissza benne. Ez így, ebben a formában történelemhamisítás

– mondja a Mi Hazánk társalapítója, hozzátéve, az is kimaradt, hogy a Fidesz gyáván elmenekült, és otthagyta az embereket az utcán."

www.msn.com/hu-hu/hirek/politika/toroczkai-l%C3%A1szl%C3%B3-szerint-t%C3%B6rt%C3%A9nelemhamis%C3%ADt%C3%A1s-az-elkxrtuk/ar-AAPRD6b

A geczi is menekült páncél bmw-vel előtte a náci W. Martens mondott gecziseggnyaló beszédet, aztán a geczi
utána huss, elmenekültek a hazaáruló bélférgek.
sgl
"Tévészékház-ostromlók az Elkúrtukról: A fideszes választási propaganda köszön vissza benne

"Szerintem voltak benne jó színészi alakítások, de valaki hangosan horkolt a film alatt.
Azért nem ez volt a legizgalmasabb film, amit láttunk" - kezdte bírálatát Torczkai, majd egyből bele is csapott a lecsóba.
"Ami sokkal érdekesebb, hogy ez a 2006-os Fidesz-propaganda.
Szó szerint ugyanazt adják vissza. Teljesen kivágták azt a részt, hogy miért volt a tévészékház ostroma.
Teljesen kivágták azt, amikor Balázzsal vittük a petíciót" - magyarázta, közben a két Balázs közül Vargára mutatva.
"Hogy miből lett a tévészékház ostroma, az nem szerepel a filmben"

Toroczkai László kisebb baráti társaságban tekintette meg a legújabb kurzusfilmet, az Elkúrtuk című fikciós politikai thrillert. Toroczkai és barátai, akikkel megnézte a filmet, aktív szereplői, egyes esetekben főszereplői voltak a játékfilm alapjául szolgáló valós eseményeknek:
Toroczkai volt az, aki szeptember 18-án, az őszödi beszéd kiszivárgásának másnapján tüntetők százait vezette át a Kossuth térről a Szabadság térre, az MTV akkori székházához, hogy beolvastassa a tévében a tiltakozók követeléseit.

Nem engedték be őket az épületbe, az ebből fakadó konfliktus torkollt végül az épület megostromlásába. "

444.hu/2021/10/23/teveszekhaz-ostromlok-az-elkurtukrol-a-fideszes-valasztasi-propaganda-koszon-vissza-benne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.