1956 egy nagy, ma is tartó, Magyarország és Európa szabadságáról szóló háború hősies pillanata volt – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton, a csepeli Királyerdei Művelődési Házban.

Németh Szilárd túltolta – Gyurcsány, bevándorlók, LMBTQ-propaganda, soros, iszlám
Kép: Facebook/Németh Szilárd

Ez a háború szerinte arról szól, hogy:

Magyarország önálló, szabad országként vagy egy internacionalista baloldali birodalom gyarmataként él-e

Németh szerint a kommunisták 1956-ban a szovjetek segítségével leverték a magyarok szabadságharcát. Utódaik, a Gyurcsány-féle baloldal fojtotta vérbe a békés megemlékezést a forradalom 50. évfordulóján, és most ugyanez a Gyurcsány és ugyanaz a baloldal akar visszatérni a hatalomba. A politikus szerint ugyanazt akarják:

álljunk be a sorba, fogjuk be a szánkat, mondjunk le a nemzeti önállóságunkról, adjuk el a nemzeti vagyont, vegyünk fel Soros-hiteleket, hagyjuk kifosztani a magyarokat, adjuk fel a nemzeti identitásunkat, és most már azt is akarják, hogy legyünk nyílt társadalom, telepítsük be a bevándorlókat a városainkba, engedjük be az iszlámot a templomainkba és az LMBTQ-propagandát az iskoláinkba

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook/Németh Szilárd 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
balatoni " hekkel " bezabált mellé is beszél vadakat is halakat is,
ómió
Csak nem ezeket már mind "végképp eltöröltétek", efftársak!? És ennek dacára nekik csápoltok? Ez az efftársi "dialektika"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.