Márki-Zay is felszólalt az ellenzéki rendezvényen, aki szerint gigászi küzdelem zajlik a nemzet szabadságáért.

Homoszexuális fideszesek, migráns-betelepítő Orbán – elszámoltatást ígért Márki-Zay
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Márki-Zay arról beszélt, a magyarok 1956-ban megunták a lehallgatást, megfigyelést, koncepciós pereket, orosz befolyást, és „ebből lett elegünk nekünk is most”. A forradalom a kicsik forradalma volt, akik felálltak a nagy gyerekek ellen, akik elvették az uzsonnájukat, és ezek a kicsik most mi vagyunk, mondta. Szerinte ha akkor le tudták győzni a vörös hadsereg, most is bárkit le lehet győzni.

Márki-Zay szerint többé nem lehet megengedni a Fidesznek azt, hogy kétharmada legyen, meg kell mutatni, hogy

mi vagyunk a többsége, bár ez egy gigászi küzdelem, hiszen a nemzeti szabadságunkról van szó, olyan országban akarunk élni, ahol sajtószabadság van, ami fejlődik, ahol digitális oktatás és szabad tankönyvválasztás van, az önkormányzatok szabadok, ahol az állam nem uralkodik.

Szerinte szabad betekintés lesz az ügynökaktákba, és a gazdasági stabilitás érdekében első adandó alkalommal bevezetik az eurót. De ahonnan ki fogják adni a bűnöző migránsokat, akiket Orbán telepített be.

Beszélt a lélegeztetőgép bizniszről, és a kínai vakcináról is, persze nem maradhatott el a melegezés is, ugyanis Márki-Zay szerint Magyarország végre szabad ország lesz, ahol a fideszesek is nyíltan vállalhatják a melegségüket, mert

abban nincsen semmi szégyen.

Szerinte a Fidesz hazugságkampányokkal támadja őket, megfigyelnek és lehallgatnak, ellenzéki árulókat alkalmaznak, de az összefogásnak fel kell lépnie ezek ellen.

A mi sikerünk, hogy most már nem elég a migránsozás, gyurcsányozás hanem a Fidesz is elkezdett tenni az emberekért, fizetést emelnek, pénzeket adnak.

Ma belépni a Fideszbe olyan, mint annak idején belépni a munkásőrségbe:

vállalhatatlan.

Mindenkit megkért, hogy juttassák el az igazságot mindenhova, postaládákba, autók szélvédőire, beszéljenek nagyszülőkkel, szülőkkel, fessék fel az igazságot a járdákra, vagy tűzzék ki a védjegyévé vált kék szalagot. Mindenkire szükség lesz, és minden ember számít.

Fidesz vagy nem Fidesz 

- szerinte ez az egyetlen egy kérdés. A kijárat nem jobbra vagy balra van, hanem ahogy ő is mondta

Csak felfelé!

Címlapkép: Fotó: MTI/Balogh Zoltán

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A legfontosabb nincs az összefoglalóban: minden szavazókörbe lealább 2 ellenzéki megfigyelő kell, különben a maffia elcsalja a választásokat!
Ez az egyik legfontosabb most!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A legfontosabb nincs az összefoglalóban: minden szavazókörbe lealább 2 ellenzéki megfigyelő kell, különben a maffia elcsalja a választásokat!
Ez az egyik legfontosabb most!!!
jesz
azt álmodja MZP..."szabad betekintés lesz az ügynökaktákba"...hahaha...hol lesznek már azok?
...egyszer csak elfogynak, aztán nézhet mindenki...amit megmentettek, azt nem lehet amúgysem megtekinteni, mert valamelyik új birtok(os) páncéltermében lesz...
Eladott Ország
@Béla333: Orbán: Aki azt hiszi hogy mi a 2022-es választáson csalni fogunk, azt kell mondjam jól hiszi. Sőt ! Nem csak jól hiszi , hogy csalni fogtok , hanem biztosak is lehetünk benne. Mivel a lényedben van a csalás, hazudozás, gazemberség ! Nem kell a reklám, anélkül is tudjuk .
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122785231_976872449459329_6158077580992754280_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Nz75lpHzP1EAX9suHd4&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8033303b07324df6912dcba3e9dd5c59&oe=6197E1BC
Eladott Ország
@Béla333: És a szerverteremben is ott kell lenni az ellenzéknek, nehogy megint hideg legyen és lefagyjon' a program!
Eladott Ország
@jesz: Érdekes, Orbán KGB-s igazolványát egyszerűen eltüntették a NET-ről , pedig korábban lementettem
verőce21
Baloldal szar oldal...!
Az öt bohóc rendezvényén az Európai Egyesült Államok nemzete megmutatta erejét 3000 emberrel...! :)
simmering73
"Az összefogás pártjai – még (!) – együtt vannak, de a potenciális szavazók már nincsenek együtt. Azt szétverte az előválasztás második fordulója.
Ennek első számú felelőse Karácsony Gergely főpolgármester, mert a totális alkalmatlansága és végtelen lustasága miatt átengedte a második helyét a jobboldali karrierista Márki-Zay Péternek, aki behozta az előválasztás második fordulójába az orbáni gyurcsányozást, megosztást és gyűlöletet, és ezzel kőkemény éket vert a balliberális ellenzék két oldala közé. A “szeretet” és a “kereszténység” hódmezővásárhelyi apostola az ellenzéken belül gyógyíthatatlan sebeket ejtett, és minden bizonnyal kivégezte az ellenzéket a jövő évi választásokra. Innen nehéz lesz felállni."
nepszava.us/csak-a-kemeny-mag-ment-ki-az-ellenzek-megosztasa-mar-erzodik/
mzp
- Miért nem megy a róka lövészetre?
- Mert ott mindig meghúzzák a ravaszt.
ómió
A mocsokbolsi stílusú "keresztény" hazudozása előtt, azért, "elszámoltatásilag", Márki efftárs megkérdezhette volna Keller efftársát is!
ómió
@kissé felnőttem: Bolsiék fajkreténje! Fáj valamid, vagy csak a valóság irritál?
verőce21
Ez a Gipsy King minél jobban kínlódik, annál nagyobb baromságokat beszél! Elegendő neki egy mikrofont adni és lejáratja saját magát. Fölösleges őt támadni...!
csak úgy....
@verőce21: meg jó,hogy baromságokért nekeked sem kell a szomszédba menni.. )
Aki Én
@verőce21: orbán imádóként gipsyzel? Van baj...
verőce21
@csak úgy...: (10:22) Mekeged, hogy "nekeked"...?
csak úgy....
@verőce21: lassan kitanulom a nyelvezeteteket ,ti mekk elekek! :)
különben a többi stimmelhet mert abba nem kötözködtél bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.