Mint már arról mi is beszámoltunk, Szanyi Tibortól idézett interjújában Kövér László. Ki akartuk deríteni a véleményét erről, ezért több kérdéssel fordultunk Szanyihoz.

"Orbán és Gyurcsány a legnagyobb kártevő, Kövér a legsötétebb paraszt Orbán sakktábláján " – Szanyi elmondta véleményét
Kép: MTI/Kovács Attila

Kövér szerint a béketűrő mentalitásnak vannak hátrányai is. Úgy vélte: Gyurcsány Ferenc ittléte a politikában szégyene a magyar igazságszolgáltatásnak is, és itt jön az igazi csavar, ugyanis elővette Szanyi Kapitány szavait.

Hiszen még Szanyi Tibor is azt mondta, hogy Gyurcsány Ferencnek vagy a Csillagbörtön, vagy a Lipótmező lett volna a megfelelő hely

- nyilatkozta. Ezt a kijelentést Szanyi még évekkel ezelőtt tette, amikor Gyurcsány az MSZP körüli átláthatatlan pénzmozgásokról még 2013-ban a párt volt elnöke is beszélt.

Hogyan értékeli azt a kijelentést, hogy Kövér László Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban, a maga 8 évvel ezelőtti álláspontját hozza fel a kormányközeli médiában? Nincs ebben ellentmondás?

Nem látom különösebb jelentőségét Kövér László bármikori eszmefuttatásainak, különösképpen hogy őt korábban is az Orbán sakktábláján álló legsötétebb parasztnak neveztem. Memóriája szelektív.

- nyilatkozta lapunknak Szanyi Tibor aki kifejtette azt is, hogy 8 évvel ezelőtt arról értekezett, hogy Orbán és Gyurcsány az ország két legnagyobb kártevője.

S csak azt nem tudtam eldönteni, hogy melyik a nagyobb, ezért döntetlent hirdettem. Egyébként sorsolással kezelhető lenne a dilemma. Egyik menjen a Csillagba, másik a Lipótra, de ha annyira összenőttek, miattam együtt is lehetnek valamelyikben.

- tette hozzá.

Ha és amennyiben fenntartja a 2013-ban tett kijelentését Gyurcsánnyal kapcsolatban, hogy összeesküvést szőtt a magyar demokrácia megdöntésére illetve, hogyan kommentálná Orbán Viktor jelenlegi politikáját?

Ugyanaz, mint az 1-es kérdésnél.

mit gondol a politikai felmérésekről, szerezhet Márki-Zay 2/3-ot Orbánnal szemben, vagy egészen más lesz a végeredmény?

A felmérések mindig pillanatnyi állapotokat mutatnak, a felmérő kedve szerint hangolva. A trendeknek már nagyobb jelentőségük van, a politikát viszont sokszor a véletlenek is irányítják. Eszerint okos politikával bárki szerezhet kétharmadot Orbánnal szemben, akár MZP is.

- nyilatkozta a politikus, aki ennek azonban egyelőre nyomát sem látja, hiszen szerinte Márki-Zay óránként képes megfellebbezhetetlenként előadott baromságokat mondani.

Ilyen most éppen a közös indulóknak közös frakcióra vonatkozó javaslatunk, amiről átszellemülten állítja, hogy a Fidesz megrendelésére van. Annyi esze viszont nincs, hogy belássa, ez pont neki lenne a legjobb, meg azt is, hogy pont a KDNP nem szavazná meg a saját frakciójának a feloszlatását.

- fejtette ki.

Szanyi Tiborral, hamarosan egy nagyobb interjút is fogunk készíteni. A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát igen, itt a példa! Az alkohol valóban drasztikusan nyírja az agysejteket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inhuman
Szanyi kapitánynak ebben igaza van. Sajnos!
rokker33
@namihami: Az após a kettes rivót vagy a xanaxot szereti alkohollal kombinálva, hogy biztos legyen a hatás :)
rokker33
@namihami: azért nyalogatja a száját mint egy elmebajos félhülye ,mert akkor dobjabea cuccos :)
szép új világ
- Úgyis el ISZOM az eszemet - mondta egyszer Szanyi, de még ki sem kijózanodott mire cimboráival már pártot alapított.
Havanagi
Ez is csak egy megélhetési politikus.Egyáltalán ki kíváncsi az ő véleményére ?Persze még neki is vannak követői.Jellemző .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.