Október 23-án lezajlott a nyolcadik, ünnepi Békemenet, valamint a hozzá kapcsolódó kisérőrendezvények legfontosabbika, Orbán Viktor beszéde.

Megölné Márki-Zay Pétert egy fideszes néni – ezek a legdurvább videók a Békemenetről
Részlet a Telex videójából

Több hírportál stábja is elvegyült a menetelők között, hogy megtudják, mit éreznek, hogyan látják a magyar belpolitika helyzetét Orbán Viktor leghűbb követői.

A Telex videójában egy idős néni rögtön azzal nyit, hogy Márki-Zay Pétert legszívesebben eltenné láb alól.

Hát ezt ki tudnám nyírni, ha lehetne! Hogy gondolja ő eztet? 2006-ban is mit csinált Gyurcsány? Itt voltam, és tudok mindent

- nyilatkozta kamerák előtt az idős nő.

A tömegben találtak olyan menetelőket is, akik nem tudják, ki az a Márki-Zay Péter, és fogalmuk sincs, miért kell Gyurcsányt elzavarni. Akadt olyan szimpatizáns is, aki azt vallja, hogy Mészáros azért lett ilyen gazdag, mert "ésszel gondolkodik". Megszólal Fásy Ádám is, aki – lehet, hogy ezzel a Fidesz szavazóit is minősítette – úgy látja, még ő is le tudná győzni Márki-Zayt.

A Jelen TV riportere elsősorban arra lett volna kíváncsi, hogy a Fidesz-hívek szerint miért nem sikerült 15 év alatt sem elszámoltatni Gyurcsány Ferencet. Volt olyan válaszadó, aki a "kommunistákat" hibáztatja, sőt, mindenért ők a felelősek – magyarázta. Érkezett még olyan válasz, hogy a nép a felelős, mert még nem zavarta el. Gyurcsánynak túl nagy az összeköttetése, és határon túli erők is védik – hallható még a békemenetesek szájából.

Egy hölgy a videó végén azt ecsetelte, hogy Márki-Zay öt évig kint élt Amerikában, és ott ki tudja, mit tömtek a fejébe. Ezért nem is tartja igazi magyar embernek:

A 444.hu elcsípte Bencsik Andrást, a Demokrata főszerkesztőjét és a Békemenet egyik szervezőjét, aki úgy vélekedett, Márki-Zay csak egy pillanatember. További megszólalók arról elmélkedtek, hogy nem tartják az ellenzék jelöltjét egy súlycsoportba tartozónak Orbánnal. 

Mészáros Lőrinc vélt vagy valós strómanságával kapcsolatban egy úr így vélekedett:

"Abszolút nem érdekel, arra bízza Orbán a vagyonát, akire akarja.”

Forrás: telex.hu, jelen.media, 444.hu

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hát, van, aki ennyire nem bírja a bolsiszagot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Narancs propaganda...egyesek fejében elmélyült..teljeden beérett.
Az öreglány nem az ősöm szerencsére...
RonaGyuri
in the land of the blind, the one-eyed man is king szól a mondás, de itt a legsötétebb az ! =))
Yoda69
Szegény agymosottak.
Nem is értem miért bekemenetnek hívják, ennyi gyűlölettel a lelkükben.
dr. prédikátor
a videót nézve ennyi IQ nélküli birkát ritkán látni együtt!!!
Peller Anikó
"Abszolút nem érdekel, arra bízza Orbán a vagyonát, akire akarja.”

Ahha, szóval van neki vagyona és az a mészarosnál van, pár ezer milliárdocska. Nna, akkor ezt a kérdést megoldottuk, mehet a vádiratba.
justhpeter
Orbán vetése beérett, már több a kondában az analfabéta mint ahogy szerette volns. Ordítoznak baromságokat, aztán mennek meggyónni.
dr. prédikátor
a hülye vén kurva!!! ennek az IQ ja sem éri el a béka seggét!!!
ágimami
Hát, csak rá kell nézni a képen látható "idős hölygy"-re, azt hiszem mindent elárul!! ( sok volt belőlük!!).DDD
Nagyon sok ilyen "ifjakkal" volt tele a felvonulás!!! Tényleg nagyon hiszeékenyek az emberek, de rajtuk már semmi nem változtat!!
RonaGyuri
MTI-OS:
Budapest, 2021. október 23., szombat (OS) - Orbánból a rettegés és a gyűlölet beszélt

Ma sem ugrotta meg a lécet Orbán Viktor és civilnek hazudott, valójában államilag agyontámogatott fideszes propagandacége. Október 23-án nem ’56 hősei, az igaz forradalmárok előtt hajtottak fejet, hanem "Brüsszel- és baloldalellenes" gyűlöletmenetet tartottak, célkeresztbe állítva minden magyart, aki hitet tett a közpénzt saját meggazdagodására használó, a többség érdekeit semmibe vevő rezsim leváltása mellett. Orbánból a rettegés és a gyűlölet beszélt, képzavaros metaforákkal hadat üzenve minden vélt, lázálmaiban megjelenő ellenfelének, továbbá valós riválisának: a teljes ellenzéki összefogásnak. Nem véletlen a tolvaj, korrupt, aljas miniszterelnök félelme: a változást akarók ’22-ben leváltják őt és rendszerét. Igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot!

Párbeszéd
Klubtag
Büszkék lehetnek rá a gyermekei, unokái...
Pálinkás Pál
értelmes cigók...közepe felé...makogni sem tudtak...szerintem fingjuk nem volt hol vannak, és miért?...és ezek szavazhatnak...
human
A cigány csoportnál hagytam abba a videót. Nem tudtam végignézni. Jó példája ahogy a tudatlan embereket kihasználja Orbán.
human
... nagyon szomorú látlelete a mai időknek :(
karma1
@ágimami: A nyanyoka a fogsorat sem tudja benntartani, de megolne mzp-t... Haaat,... en szegyellnem magam rendesen, ha ilyen lenne a "nepem, az Isten adta nepem"...De mivel orban elmebeteg es semmifele realis erteket nem ismer, igy neki mindegy, hogy milyen IQ-ju egyedek szaladgalnak a csapataban, csak ra szavazzanak... Ez mindennek a legalja...
Nessy
A "fideszes nénikétől "megkérdezném, hogy tudja egyáltalán milyen eseménynek volt tegnap 65 éves év fordulója?? Szégyellje magát a kormány, és a CÖF vezető elvtársai! Nem lehetett volna október 23.-át méltóképpen megünnepelni, és ezt a gyűlölet menetet egy más napra tervezni? Ennyire aljas "megemlékezés" még nem volt!
A lebutított és félelembe tartott emberek előtt tud egy "diktátor" a megmentő szerepében tetszelegni! ( Platon)
tudode
Hasonló jelenetek zajlottak le az un. ALAPTÖRVÉNY NEGYEDIK MÓDOSÍTÁSA során a FIDESZ SZÉKHÁZ előtt, tüntettek a fiatalok a FIDESZ szülinapján!
.
A fiaatalok a kukában találták meg a FIDESZ alapító okmányait!
.
Hasonlóan ellentüntető nénik üvöltöztek:

.
...AZ ALKOTMÁNY NEM JÁTÉK!
.
-----Az alkotmány nem játék. FIDESZ elvek a kukában.
www.youtube.com/watch?v=aXUtd8tJOR4
.
Az alkotmány nem játék. FIDESZ elvek a kukában. Tüntető fiatalok, a fiatal FIDESZT szembesítik az agg FIDESSZEL
-----------------------
.
----Fidesz hívek kontra székházfoglalók - NolTV
www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI&t=351s
.
""""A Fidesz székház elfoglalói ellen tüntető Fidesz-hívek között volt, aki agyonverte volna a behatolókat és volt, aki vízágyút küldött volna a tüntetőkre, akik éppen a Fidesz egykori programját olvasták fel."""
-------------------
.
------ Orbán Viktor ünnepi beszéde (2021-10-23) - HÍR TV
www.youtube.com/watch?v=Q4un35X5Kqw
.
-----.Orbán Viktor ünnepi beszéde (2021-10-23) - HÍR TV
www.youtube.com/watch?v=Q4un35X5Kqw
.
""""Tizenöt évvel ezelőtt erőszak, vér és könny lepte el a budapesti utcákat, ezt "soha nem fogjuk elfelejteni nekik"! - jelentette ki Orbán Viktor szombaton, az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján Budapesten.""""
--------------------------
.
Igen!
.
Összeegyeztetve az ifjú FIDESZ-esek honnan indultak, a lángoló lelkű fiatalok, amely elveket a 2013. márciusában a FIDESZ székház KUKÁJÁBA dobott okmányokban leírtakkal szemben HOVÁ JUTOTT EL egy POLITIKAI SZÉLHÁMOS, aki 4+12 évalatt ekbódította a narancsköd, a HATALOM, a PÉNZ, mámorában hova jutott FÉLELEMKELTÉSSEL, áttaposva mindenen, FÉLELEMKELTÉSSEL egyedutalkodóként, miután
.
-- Eltemette a demokráciát,
-- Kiépítette a DIKTATÓRÁJÁT
.
Van saját világa, élete, és van ÚJ MAGYAR ALKOTMÁNYA, azaz alaptörvénye, amelyben az ÉLETHEZ ÉS AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ való joggal kell gazdálkodnunk!!!
.
És nincs hova hátrálni!
...
Málna
@Nessy: Az ellenzéknek biztos sikerült méltóképpen ünnepelni. Gondolom, ki sem ejtették Orbán nevét a szájukon...
lampa laz
Azért ha jól belegondolunk még irigyelhetjük is őket, mert annyira hülyék, h fel sem tudják fogni, h mi zajlik körülöttük.
Málna
@karma1:"De mivel orban elmebeteg es semmifele realis erteket nem ismer, igy neki mindegy, hogy milyen IQ-ju egyedek szaladgalnak a csapataban, csak ra szavazzanak... Ez mindennek a legalja..."
Az ellenzéki vezetők talán IQ-tesztet kérnek a szavazóiktól? Vagy nekik is mindegy?
ómió
Hát, van, aki ennyire nem bírja a bolsiszagot!
koszpeko
Miért csodálkoztok?
A savazós bácsi és az itt erölködő narancsködös bírkák után, miért vártatok több IQ.-t?
Nessy
@Málna: Nem tudom! Én itthon csendben gyújtok minden évben mécsest az okt. 25.-én Kossuth téren mellettem álló lelőtt barátomért! Nekem szerencsém volt, időben hasra vágtam magam.így csak a térdemet tettem tönkre egy életre.
Gazella
@dr. prédikátor: ráadásul a 3/4 nem is magyar.
inhuman
Killer Mummy

(a killer mummy mögött a hátérben jóarcú mosolygós nácik kokettálnak - be szép is a világ így együtt egy moslékos hordóban)
volvós
Ezt baszatlan szopós vénasszonyt miért nem tartóztatta le a Magyar Rendőrség gyilkosságra való előkészület vádja miatt, hiszen a riporter kérdésére jelentette ki a nyilvánoság előtt??? Persze én felismertem ő volt MÁLNA a mi " kedvencünk a Propeller fideszes szószólója, a Lendvai utcából az orális alosztály kiéhezett sz.ó.gépje...:-(((((
Nyírfa
Ha a megszólalók reprezentálnák az igazi magyarokat - már maga a jelző is a demagógia szép példája - , akkor ezt a népet egy az egyben vissza kéne küldeni a sztyeppékre.
Orbánról meg annyit: beszámíthatatlan, politikailag halott, a földön fekvő emberbe pedig nem rúgok bele. Remélem, vannak a fideszben is, akik szégyenükben lehajtják a fejüket, és, amikor felemelik, már tudják a dolgukat. Apropó: ideje nevet váltani, mert sem nem fiatalok, sem nem demokraták.
kissé felnőttem
simán belefér az életveszélyes fenyegetésbe akkor mire vár pl a poltok poltja? lépni nem neki illenék? jogállam avagy kettős a mérce? ennyire lettek lám agymosottak a birkák? hát akkor mit is várunk ?
csak úgy....
és csodálkozik a nyanya ha a szintén gyülölködö suhancok megrugdossák...
szegény magyarország! -fidesz,ezért felelned kell.
human
Tegnap óta már 5-ször adta le a köztelevízió Orbán beszédét. Ilyen szintű seggnyalás szerintem 89 előtt sem volt.
namihami
Savasbácsi most az asszonykájával, leánykori nevén Nyírósnénivel jött. Tartalmas, hosszú életet éltek le együtt.
percsi
Békemenet: Bede Zsolt már az első percekben megmutatta, hogyan is gondolja a békét
thepost.hu/hirreszletek.php?id=27827
Nyírfa
@percsi: Bede úgy viselkedett mint egy utcakölyök, aki provokálja a járókelőket, hogy végre valaki figyeljen rá.
De nem volt sikerélménye.
csak úgy....
@percsi: @Nyírfa: bede a nemzeth csalógánya...,még pár év és minden szülö ilyen gyereket akar (kivenni a menhelyröl)
mágnes
Ha lehet ellemezze már ki ezt 1 hiteles pszihológus Dr ,Mi állhat ilyen kolosszális téveszme mögött .
Béla333
Ez a néni nem a Savas bácsi felesége??
Amúgy meg ezek a maffia törzs szavazói...
Sámannus
Mind süket. Megártott nekik a feka média.
mzp
Ártalmatlan! Nem kell rá odafigyelni!!!
Nyírfa
@csak úgy...: 14.23

Kizárt. :)
De, ha ajánlhatok szülőket, akkor azok legyenek egyneműek, menekültek, zsidók, romák: van választék.
Nem árt, ha a Bede-féle kisfiúk és kislányok kora gyermekkorukban megtapasztalják, hogy a másság állapot, nem minőség.
Peller Anikó
@ágimami: ko molyfing. Ez különben tényleg egy ikon, egy fideszfüggő fideszfán demencija mancija. Rettenetes (jobbmenetes) békamenetes.
Málna
@volvós: Nem csak köcsög vagy, hanem végtelenül hülye is. Ezért letartóztatni valakit? Hahaha...
karma1
@Málna: Okoska! Hol lattal te kezet csokolni Gyurcsanynak, vagy hol lattal te olyat, hogy egy mszp-s tunteto le akar savazni egy fideszest? Es hol lattal te olyat, hogy barmely ellenzeki part kovetoje kiirja egy oriasi tablara piros betukkel, hogy "orban viktor ALAVJU"? Nezd meg, hogy kik vannak peldaul a DK-ban - mindannyian diplomasok, - vagy a Parbeszedben, Jobbikban? Jakab Peter maga is tortenelem tanar, es tanarkent dolgozott is egeszen a kepviselove torteno megvalasztasaig. De azt is nezd, hogy kik irogatnak be ide a fidesz reszerol: durbincs, shikari, gyurka80 meg hasonloak - nemelyikuk egy ertelmes mondatot se tud osszehozni, nem hogy egy egesz elvrendszert megeretsen!...Aki van fineszes csavo a fideszben, az mind krimire hasznalja az agyat... Ez van...
Málna
@karma1: Hogy jön ide Jakab? Orbán talán nem diplomás, vagy miről beszélsz? És tényleg hasonlítgatni akarsz? Kissé felnőttem, csak úgy..., Gazella, volvós...Soroljam még az agyhalottakat?:-)
human
Érdekes. Már megint 26 kedvelést kapott itt ómió fideszes kommentelő. Ami ugye több mint furcsa, mert max 10 fideszes szokott ide kommentelni. Orbánék nem csak a szavazatokat és a békementelőket szállítják, hanem a kommentek kedveléseit is. Gyanítom ezt is kopott közpénzből.
percsi
@Béla333: "Ez a néni nem a Savas bácsi felesége??
Meglehet.
Olyan békés a lelkem, a békemeneten kijelenti, hogy gyilkolni tudna. A béke valóban vele volt.
kissé felnőttem
MÁLNA TÉGED MAJD zabál a bálna , agyhalott anyád aki nem dobott ki a fürdővizzel, huzzál haza ne itt mocskolódj jó pénzért bebujtatok egy seggbe? jellemző mentalitás de vége lesz ám 1/2 év aztán koldulhattok. setét vagy mind a fejetlen fejletlen halacsázó.
Aki Én
@ómió: 26 like???
Ezt is elcsaljátok, mint mondjuk az elkurtuk film értékelést, meg minden egyebet?
Mint magát a békésnek hazudott uszító békétlenmenetet, ahol a külföldről közpénzen, ezrével idehordott külföldiekkel együtt is csak az ország elenyésző kisebbsége volt ott? Ráadásul a jelek szerint annak is a legalja?
Elképzelem mit hörögnétek, ha Márki tette volna ezt.
Húú, lenne Sorosozás, meg hazaárulózás.
Pedig minden jel szerint ti vagytok a hazaárulók.
ómió
@Aki Én: Csak nem a "többségi 3000" között voltál, efftársék idiótája!? Amúgy, "filmértékelést" hogyan lehet "elcsalni", efftársék sötétsége!? Ahogy ti, tetübolsik, próbáltatok neki 1,2-es "osztályzatot begyűjteni", miközben tíz körömmel próbáljátok távol tartani tőle a közönséget? Az uszítással meg láthatóan ugyanúgy nem vagy tisztában, ahogy a vidéken buszokba invitált csápolóitokkkal sem, akikkel együtt is csak párezer efftársat sikerült verbuválnotok! És internáci tetübolsiként te makogsz hazáról, hazaárulásról, miközben egyebet se forszíroztok, mint a Brüsszelnek való kiszolgáltatottságunkat! Ez itt nem Internacionalisztán (bár nem rajtatok múlott), hanem még Magyarország! A Lenin szobor még mindig nem szakadt rád?
Aki Én
@ómió: De hát láthattuk a ,,felpontozási" utasításokat :)

Nem voltam a 3000 között, nekem tartalmas hétvégém volt, ahogy jól láthatóan a józan többségnek.
Akkor sem utálná jobban a józan és intelligens többség a gazdádat, ha összeverődnénk az utcán. Nincs jelentősége, csak a szavazat számít. A sok orbáni csalással nem tudunk mit kezdeni, de megpróbáljuk.
Az ellenzéknek egyébként sincs akkora apparátusa, buszparkja, közpénze, gátlástalansága..., hogy így tegyen.
Málna
@surdilloFUJT: Ó, téged kihagytalak a felsorolásból. Ha ez vigasztal, nem csak téged. Bocsi, nem jutottál eszembe...
Málna
@kissé felnőttem: Felesleges volt külön igazolni az állításomat. Minden egyes kommenteddel ezt teszed.:-)
ómió
@Aki Én: Én csak a ti "lepontozási eredményeiteket" láttam, meg, hogy hogyan próbáljátok a nézőt távol tartani Böszme gazdád "igazságbeszédétől"! A józan többség meg - az a félmillió - ott sétált a Békemeneten! "Sok orbáni csalás"? Na! Már ezt kell hazudnotok rá? És, ugye, persze "megpróbáljátok"! Széthazudni a valóságot! Ahogy eddig is! De ütősebben fog kelleni, mert ez eddig bukta!
Aki Én
@ómió: Nem szükséges hazudnom, a valóság is elég durva, te szellemi totálkár.
500 ezer (eddig 300 ezer volt, sebaj) VS 9,5 millió
Ennyien nem lihegtek a gazdádnak, te buta bolsi csicska.
kissé felnőttem
@Málna: anyáddal vitázz, és kuss szállj le rólam ribancokkal nem lehet miről vitázni értelmesebbnek hittelek de kár volt.
kissé felnőttem
olasz zászló, magyar cimerrel ? szép és figyelemre méltó??? hol fotózták?
simmering73
@ómió: Nem bírod a saját szagod, bolsiék fajkreténje? Fürgyé le.
percsi
@ómió: "A józan többség meg - az a félmillió - ott sétált a Békemeneten! "
Az a félmillió túlzás szerintem.
A kormányon lévő hatalom mindig több embert tudott összekovácsolni egy-egy összejövetelre.
Kádár idején pl. május 1-i felvonuláson több mint a fél ország felvonult. Vagy ha jött egy külföldi fejes, a reptértől az országházig ki voltak vezényelve az iskolások-dolgozók, hogy az út szélén integessenek a vendégnek. Én is integettem annak idején, azt sem tudtam, hogy miért, az iskola vitt. És bármilyen Kádári beszéden ugyan ez történt. A résztvevő többség mégis rendszerváltást akart.
Nem azért mentek az emberek, mert imádták Kádárt, hanem azért, mert megzsarolták őket. Most is ez történik, azzal a különbséggel, hogy mivel kevés embert tudnak zsarolással mozgósítani, külföldről utaztatnak közpénzen többezer tapsikolókat. A nyugdíjasokat, szegényeket könnyű egy kis pénzzel, krumplival megvesztegetni.
A videó megmutatja, azt sem tudják, miért vannak ott, annyi hülyeséget összehordtak, hogy az ember esze megáll. A romák megszólalni sem tudtak, nem merték azt mondani, hogy azért vannak ott, mert nincs közmunka, ha nem jelennek meg. A gyilkoló néni csúcs, Márki Zay-t ölné meg pedig Gyurcsányra haragszik. Két hete is ott volt, minek? Két hete mit csinált Gyurcsány? Meg kellett volna kérdezni tőle
volvós
@Málna: Anyádhoz beszélsz patkány néni ??? Csak sz...d tovább a fidesz túrós f...át !!!
volvós
@Málna: B@szatlan vagy nyanya és az is maradsz...
Cserélj elemet a vibrátorodba, , mert már annak is elege van a büdös valagadból...
kihagytad magad az " agyhalottakból"...:-)))))))))))))
New Dawn
@volvós: Nem azért, de te sem vagy különb annál a néninél ott a videóban, talán még túl is szárnyalod. A stílus maga az ember, mondják. Gondolom most jön az anyázás a kommentjeidet elnézve, ne fogd vissza magad.Tényleg így kell beszélgetni, ez a normális? Költői kérdés volt, nem kell válaszolni. Mondjuk olvasgatva néha ezeket a míves hozzászólásokat bizonyos emberek esetében, nem vagy egyedül, bár ez nem nagy dicsőség, de a magyar kultúra erre a szintre süllyedt mára.
Málna
@kissé felnőttem: Naaa...Szerintem épp elég, hogy még soha nem tudtál összerakni egy értelmes mondatot. Az alpáriság már tényleg túlzás. Pláne egy ilyen vénembernél ritka ronda...Mire tanítod az unokádat? És hol az anyja?
Málna
@volvós: Tessék, erről beszélek. De hogy miért érzitek fontosnak, hogy igazoljatok, az érthetetlen.:-)
Málna
@bakcsubakka: 95-ös. Remélem, elégedett vagy.
magyar1
Nem csodálom, miután kinyilvánította, hogy a migriket megfelelő bánásmódban akarná eltartani a mi pénzünkből akik hálából meg is ölnének bennünket. A néni őszinte volt. De nehogy azt higye mzp, hogy más, normális magyar nem ezt gondolja.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:44
Mikor számít nálatok az imdb osztályzat idióta?
Százból kilncvenkilenc fideszes barom azt sem tudja mi az.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 11:13
"A józan többség meg - az a félmillió - ott sétált a Békemeneten!"
Volt is birkaszag rendesen.Mentetek birkák egymás után,pedig aki egész életében mások után megy az nem lát mást csak seggeket.
ómió
@kulabombaafityiszre: A birkák ott bégettek az út másik végén! Már akkora idióta vagy, hogy a magadéit se ismered fel?
ómió
@kulabombaafityiszre: A bolsi barmoknak csak az "imdb osztályzat" számít, efftársak fajgörénye!? Nem hinném! Hazudozás nélkül már nem is léteznétek!
ómió
@simmering73: Mi van? Már lopós is lettél, nemcsak hazudós? Így vagy "jó efftárs"?
ómió
@percsi: Ne kenegesd a bolsiszart! Sosem bírsz megszabadulni a bűzétől!
ómió
@Aki Én: Az, aki nem volt Pesten, az nálatok, elmebeteg bolsiknál már mind "versus"? Ha már agydonorod még mindig nincs, legalább szedáltasd magad!
Béla333
Ha ezt valaki Orbánra mondaná, akkor a TEK tankokkal venné körbe az illető házát...
inhuman
Azért az már egészen szürreális, hogy volt kommunisták kommunistáznak és bolsiznak olyanokat, aki sosem voltak kommunisták.
Az pedig az őrület netovábbja, hogy ezek a komcsizó, bolsizó gazemberek újra pártállamot építettek ki a rendszerváltás után 32 évvel !!!

Állítólag Orbánnak nem a kommunizmussal volt baja, hanem azzal, hogy nem ő a vezér.
Napjainkban elnézve ezt az átokfajzatot, ez akár igaz is lehet.
Aki Én
@ómió: Aki nem volt Pesten, azt már busszal meg ingyen vetítéssel sem tudtátok odavonszolni?
Te annyira buta vagy, hogy elhiszed, hogy aki nem volt a 3000 ellenzéki között, az nem akar orbánváltást?
Jesszus ember, még a csalásokkal is éppen hogy behúzta a gazdád.
Aki Én
@Málna: 16:53
Hogy hova el nem jutottatok a gyilkolászni kívánó elmebeteg nénitől...
Egyébként tudtam, hogy súlyproblémád van. Lejön a stílusodból.
Málna
@Aki Én: Nem tudsz te semmit. Hidd el nekem.:-)
ómió
@Aki Én: Kínotokban már nem tudtok valami ütőset hazudozni se, efftársék fajgörénye!? Így megviselt benneteket az a "többségi 3000"? És a "trükkök százainak" elmebeteg főcsáposaként még csalásról makogsz? A Lenin szobor még mindig nem szakadt rád?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:42
Kussolj már faszorrú bába,kommunista seggnyaló.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:39
A kép ami kint van a nevem előtt te melyik birka vagy a sorban,te kis birkasegg nézegető.
Aki Én
@ómió: Ne erőlködj bolsi csicska, már kiderült, hogy a fideszes bemondással szemben, 100 ezren sem voltatok.
Annyira még te sem lehetsz ostoba, hogy szerinted 3000 ember rühelli a gazdádat. Ez még tőled is gyenge próbálkozás az elkülönítőből :)
Dr. Proktor
@ómió: ... régebben pedig a zsidószagot, nem?
Lehet, hogy fiatal korában Recsken szolált, még fiatalabb korában a gettóban!
inhuman
@ómió: Buta magyar paraszt (az űrből fényképezve a földet, nincsenek határok, nincsenek országok - emberek vannak!)

Áthoztad a Pesti TV összes nézőjét, hogy lájkoljanak, te nyomorult beteg állat!

De, hogy ne tűnjek degradálónak...
Mesélj, ómió, szerinted ki az igaz(i) magyar?
inhuman
Néha belenézek a M1-be, a Hír TV-be, A Pesti TV-be.
Öt percig bírom ezt a színvonalat utána üvöltve káromkodva kapcsolok el - ezt a félelmetesen elborult sötétséget...
Orbán visszahozta a sötét középkort Magyarországra a katolikus egyházzal karöltve, 2021-ben!

Tudod mit fog tenni a világgal Isten a Jézus által vezetett angyalseregek által?
Elpusztítja !!!
Akkor most kezd el értelmezni a szeretet fogalmát, te lelkinyomoronc fideszes - JÓL !!!

(az én átkom, hogy mindent tudok a jövőről...
te azt hitted eddig, hogy a jövőről mindent tudás áldás?
életed legnagyobb tévedése ez!)
penege
ilyen videók, emberek vannak mindkét oldalon. Csak egyszer került sor tettlegességre. 2006-ban.
ómió
@inhuman: Buta magyar parasztot is meg még nyomorult beteg állatot is láttál, bolsiék fajkreténje!? Vonszold el magadat a tükör elől! Ha meg igaz(i) magyart keresnék, azt nem a beteg internacionalista bolsi csőcseléked között tenném!
ómió
@Dr. Proktor: Látom, kreténségből doktoráltál, ha még annyit se tudsz, hogy a recski lágert mai efftársaid (tudod: akik máig is az internacionálétokat énekelgetik) elei, a gettót meg bolsevista-nyilas koalíciós partnereitek (leesett?, Jobbik!) elei "működtették"! Még akkor is, idiótája, ha a "fideszes nénire" hazudnád!
Jozefina
Ezért a kijelentésér bünti is járna a néninek!!?? De erről bölcsen hallgatnak!!!
ómió
@Aki Én: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötör téged akut módon, bolsiék elmebetege!? Sztrájkolnak az ápolóid, hogy nem szedálnak téged? És úgy romlik az állapotod, hogy már 9,5 millió magyarra hazudnád rá az Orbánfóbiádat, csak, mert egy háromezres "többség" volt a félmilliós Békemenet "ellensúlya"? Próbáld inkább nullára lehazudni - ne már a semmiért dotálják efftársilag a hazudozásaidat!
telegdilaci
@ómió: Csak azt nem fogja fel ez az agyhiányos Szektatag,hogy akikért békamenetelt azok is kivétel nélkül mind kommunisták voltak!
volvós
@Málna: Kussolj te buta vénasszony ...
volvós
@New Dawn: Hozzád nem szóltam ez az oldal a szabad véleményre született...Ne kommentelj, csak a cikkre !!
Dr. Proktor
@ómió: Fogd vissza a szart ami ömlik a szádból!
Értelmes hozzászólásod nincs? Csak ennyire telik?
ómió
@telegdilaci: Azok "kivétel nélkül mind"? Sikerült rájuk hazudnotok? Talán utólag még piros könyvet is "rittyentettetek" nekik? De a maiakét - tudod, akinek csápolsz - legalább elégettétek már? Két internacionálé-éneklés között legalább ezt el ne felejtsétek!
ómió
@Dr. Proktor: Szart látsz ömleni a szájból? Oldalogj el a tükör elől!
Néro
Zakkantak ilyenek. Pont olyan mint az imádott tolvaj vezére.
juttka
@Peller Anikó: A buta birkát nem zavarja, hogy Orbán hazudik a vagyonnyilatkozatában.
New Dawn
@volvós: Ja, mert te arra kommenteltél amikor egy bizonyos Málna felhasználónak oly kedvesen beszóltál. Nézz előbb magadba, aztán akarj engem kioktatni. A cikkre is tudok írni, ha már megkértél: csúnya volt a néni beszólása, elég lett volna annyi is, hogy Márky - Zay felejtse el hogy valaha is miniszterelnök lesz.
volvós
@New Dawn: Úgy érzem, hogy Te vagy a Málna, hogy ennyire véded...de ez a Te dolgod megjegyzem itt 100 kommentelőből kb 99 nagyon útálja ezt a Nőt (?) ... Veled semmi bajom, csak megjegyeztem...Szép napot !!!
New Dawn
@volvós: Nem tudom ki az a Málna, és nekem sincs bajom veled, csak meglepett ez a stílus, ritkán járok fel. Szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.