Hogy is mondták évtizedekkel ez előzz: Juszt László megint a "tolla hegyére tűzte" a NER talán legfontosabb megmondóemberét Kövér Lászlót, és mint tudjuk jaj annak akit Juszt kipécéz magának, most is ez történt.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tévedés az öregkori elhülyülés Lacánál csak ráerősített!! =))
inhuman
"Kövér Hülye László:

“A 2006-os tévéostrom egy előre megtervezett provokáció volt, amelynek emberhalállal kellett volna végződnie. Az akkori kormány halálos áldozatot akart látni a tévészékház ostromakor.”

Az öregkori elhülyülés teljesen irracionális gondolatokat hoz elő a Parlament elnökéből. Emlékeztető a Wikileaks iratokból, amelyek szerte a világon sokaknak okoztak kellemetlen perceket. Íme:

A budapesti amerikai követség táviratai is nyilvánosságra kerültek. Az egyikből világosan kiderül, hogy a információik szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. A Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség kapcsolatot a molotov koktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés ezt írja:

„Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani”

És még egy apróság, amiről mindenki szeret megfeledkezni

2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására “spontán” zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken (!!!) – tehát két nappal előbb – a Hír Tv ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén “érdekes” dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Mint köztudott a Hír TV és a Fidesz kapcsolata anyagilag is megalapozott volt.
Na ennyit a spontán akciókról. És az elszabadult tankról most ne is beszéljünk…"

A csökött agyú fideszeseken kívül ezt mindenki így tudja, hiába próbálják meghamisítani Magyarország eme történelmi fejezetét is.

15 évvel ezelőtt erőszak, vér és könny lepte el a budapesti utcákat, ezt soha nem felejtjük el neked, Orbán Viktor! (és a 3000 milliárd, hazugsággal és zsarolással elrabolt nyugdíjvagyont sem !!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok