Tudták, hogy „Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk”? Nem? Pedig gyakorlatilag az összes KESMA-lap megírta. Október 21-én került a mozikba az Elkxrtuk, az őszödi beszédet követő 2006-os zavargásokról szólni kívánó, sokáig Gyurcsány-filmként aposztrofált, ám a jelenlegi hírek szerint inkább Dobrev Klárát középpontba állító film, és ahogy az magyar filmek premierje után illik, a hazai sajtó igyekezett mielőbb kritikát közölni róla. Mi is így tettünk. És így tett a veol.hu, a baon.hu, a feol.hu, a vaol.hu, a duol.hu, a Kisalföld, a bama.hu, a Borsod Online, a Délmagyar, a haon.hu, a heol.hu, a szoljon.hu, a kemma.hu, a nool.hu, a szon.hu, a sonline.hu, a teol.hu, de a HírTV, a Médiapiac és a Magyar Nemzet is, éspedig úgy, hogy mindegyik hírportálon ugyanazzal a címmel – Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk – jelent meg a filmről szóló kritika.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Tök egyforma, pártközpontból megküldött ukáz alapján írt "vélemények"!

imgur.com/a/r6JdDNB
Pálinkás Pál
az IMDb...pontok tökéletesen mutatják a fidesz támogatottságát...
namihami
De jó, akkor már ezt is megtudtuk! Eddig csak láttuk, amit láttunk---némi fideszes hátszéllel és állami pénzből. Vége a sötétben bolyongásnak, a hiteles és tárgyilagos média felnyitották a szemünket.
Kösz KESMA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.