Mindeközben - A DK elnöke poénra vesz minden támadást. Ha valaki azt gondolná, Gyurcsány Ferencet bosszantja, hogy a kormánypártiak szerint minden ellenzéki megmozdulás mögött ő áll, vagy hogy az Elkxrtuk című film is azt sugallja, hogy a 2006-os eseményeket a háttérből mind ő irányította, az téved. A DK elnöke ebből is viccet csinál, most épp egy cicás képpel visszavágva. Szombat este. Macska, háttérben meghúzódó Gyurcsány-szállal – olvasható a megosztott fotó mellett, amelyen egy cicus látható, illetve az ablaküvegen a politikus tükörképe.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
tudode
Na!
.
Nem az a férfi aki adja, az a férfi aki állja, mint Gyurcsány Ferenc, örök ellenfele a tegnapi dzsembolitzott a Bem szobornál, arra a kérdésre MIK VAGYUNK MI, valami ilyesmi hőstetteire:

Nem lehet tudatában azzal az önvallomásával, hogy MI PORSZEM VAGYUNK A GÉPEZETBEN, amelyet ELÉNEKELT
.
-----Solti Károly: Az ember egy léha, egy könnyelmű senki
www.youtube.com/watch?v=eeAHpPNSHCc
======
.
,
----- Halotti beszéd és könyörgés
hu.wikipedia.org/wiki/Halotti_besz%C3%A9d_%C3%A9s_k%C3%B6ny%C3%B6rg%C3%A9s#Sz%C3%B6vege
.
Részlet:
.
"""Egykori olvasat[12]
.
Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isȧ, por ës homou vogymuk. Mënyi milosztben terömtevé elevé miü isëmüköt Ádámot, ës aduttȧ valá neki pȧrȧdicsumot hȧzoá. Ës mënd pȧrȧdicsumben valou gyimilcsëktűl mondá neki élnië. Hëon tilutoá űt igy fá gyimilcsétűl. """(...)
.
""""Értelmezés[12]
,
Látjátok, feleim, szemetekkel, mik vagyunk: íme, por és hamu vagyunk. Mennyi malasztban (kegyelemben) teremté kezdetben [Úr] mi ősünket, Ádámot, és adta vala neki paradicsomot házzá. """" (..)
----------
.
Egy anekdőta Éva teremtéséről:
.
A hetedik napon megteremté Ádámot, az Úr majd kérdé Ádámot hogy lett intim fanszőrzete, mert Ádám számára gusztustalan, majd jó, jó nincs egyedül, de Ádám vére megmozdult, Éva alkalmatlan az örömszerzésére!!!
A magasságos Ádámnak menjetek ki a tengerre, úszkáljatok, és ez a gondod is megoldódik!
Úszkáltak, uszkáltak a tengerben, Éva lábközével összeütközével egy halacska, az óta van örömszerző szerve Évának, és a NEMZET HORGÁSZA az óta is azon gondolkozik valamelyik folyó partján, hogy Viktortól büdösödik az ország, vagy a haltól büdösödik Viktor Viktorovics!!
---,
.
Kukából röhögve ki a Fidesz alapítók iromnyai
.
----Az alkotmány nem játék. FIDESZ elvek a kukában..
www.youtube.com/watch?v=aXUtd8tJOR4
---------------------
.
Csupán egy bennszülött MEGSZÁLLOTT kaparintotta meg a hatalmat, hezebb lesz lerázni, mint a korábbi idegen...
Nessy
Ezt az ámokfutást, amit Orbán és hívei rendeznek már csak Lucifer szavaival lehet illetni. Tragédia,nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott! Nem tudom, akadt e kis hazánkban értelmes ember, aki pl- a "fidesz nénit" komolyan vette, a gyilkos szándékával?
csak úgy....
@Nessy: a fidesz tagság és szinpatizánsaik minden "fidesz nénit" komolyan vesznek!
ha ez nem így lenne,akkor megelöznék és nem szaporítanák az alantas butaságokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.