A 15 évvel ezelőtti eseményekre is emlékezett az akkori kormányfő.

(Forrás: Index)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az egész "1956-s megemlékezés" mindenről szólt, csak arról nem! Mint ahogy a békemenet inkább volt gyűlölet menet sok millió közpénzért! 1956 hősei megfordultak sírjaikban! Élükön Nagy Imre! Akinek a koporsója mellett sok éve szónokolt egy ifjú, aki aztán később hatalomra kerülve még a szobrát is elpaterolta a szeme elöl!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@sgl: ja és meg mindig azok vagytok, hogy hagyjâtok ezeket a hazaáruló tolvajokat továb hazudozni, ahhelyett hogy tényeket közölnétek!
ti miattatok szopik a nép, hogy hagytatok egy elmebeteg gazembert ámokfutni!
csak úgy....
@Németh István: mára minden idiótából forradalmár lesz? orbán ellen mikor kezdtek fortyogni?- ja,hogy ö ügyesen csinálja és átver benneteket mint kaksit a palánkon?
te szegény gyuszi pista...
Németh István
@csak úgy...: @sgl: @kereső: Elmondom az is nektek, hogy ott voltam a szobor ledöntésénél, majd mikor a Regnum kereszt magasságából a Damjanich utcába a szovjet harckocsiból sorozatot eresztettek a kenyérért sorban álló tömegre, amikor az osztálytársamat a kenyérrel a hóna alatt lelőtték - meghalt - majd a 2006-os események során Bajcsy Zsilinszky úti eseményekből származó füst miatt nem győztük a három unokánkat menteni, meglehetősen durva rendőri terelés mellet!! Majd a felvett devizahitellel átverve több milliós többletet fizettünk vissza úgy, hogy munkahelyünk sem lett! Miről beszéltek mocskos élősködők!? Az Orbán Kormány biztonságot, lehetőséget ad a népnek embereknek a megélhetéshez! állatkertek, hogy tudjátok a két világot csak összehasonlítani is! Miért nem tud a Jó ISTEN benneteket kiírtaní! ??? Moslék nép ellenségek!
tudode
Okkal nem tetszett Gyurcsány Ferencnek az un. tropa egyeduralkodó katyvasz beszéde, mint azoknak, akik az idő előrehaladtával is képesek TÁRGYILAGOSAN szemlélni az éppen aktuális rezsim működését!
.
Ezzel együtt számomra, aki 2018-ban bizalmat adtam az ifjú utcai harcosnak, de rögvest megbántam amiatt, mert azzal kezdte az országlását, hogy a KISGAZDÁKKAL SOHASEM, aztán mégis, majd leállíttata a már épülő IV-es metró munklátait, örök mementóként marad a Deák téren a Nemzeti Szinház gödre, amelyet a Duna parton littyentettek össze, a rozsdatemető helyén, ki tudja hány TÉGLAJEGYET VÁSÁROLNVA, amely ott röhög a Deák téri gödörben:
.
De mégis 2021. október 13-án túltett önmagán is ahogy olvasgatta beszédjét, mint egy bológató kutya:
.

Muris volt az egyeduralkodó a hazánkba buszoztatott olyanokkal akik még magyar nyelv hiányában azt sem értették miről tart HÁLAADÓ eske, beske besketét,jót kirándultak annyi busszal, amire még nem volt példa un. NEMZETKÖZI TALÁLKOZÓNAK is beillőkkel:.
.
----- Buszok, buszok és buszok a Békemeneten
nepszava.hu/3135942_buszok-buszok-es-buszok-a-bekemeneten
----------------------
.
Szevasszal, drasztvujnyerval, egyéb nyelven köszöntve azokat, akik csatlakoztak az előző hét, un. az egyeduralkodó hidegháborúját méltató BÉKEMENETBEN, mert
.
------ Payer András - Annyi arc, ismerős
www.youtube.com/watch?v=8FFftVnzvcQ
------------------------
.
Nem úgy, ahogy az ellenzéki összefogásra érkezők, akik LÁBBUSSZAL érkeztek csaupán PÁRMILLIÓAN
.
----- Hősök tere - 2021 október 23 - Brahms Magyar tánc No.5
www.youtube.com/watch?v=PUE4TjpowOM
-------------------------
.
Akkora különbséggel a kétg megemlékezés között, mint az ég és FÖLD között, többnyire a fideSSből kiábRÁNDULTAKKAL is!
-------------------
.
Ideje lenne már ennek a cirkumparádénak véget vetnie BÁRKI ÁLTAL!
FLETÓ
Nem tetszett??? Tessék, kérem, el lehet innen menni! Mi-az-hogy-nagyon-is!
Macskaszem
@Németh István: normális ember nem megy unokákkal randalírozni a békés székházgyujtogató utcakő dobáló tömegbe. Másrészt a devizahitelt orbán vezette be, de ti szokás szerint minden szarotokat másra kenitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.