A 15 évvel ezelőtti eseményekre is emlékezett az akkori kormányfő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az egész "1956-s megemlékezés" mindenről szólt, csak arról nem! Mint ahogy a békemenet inkább volt gyűlölet menet sok millió közpénzért! 1956 hősei megfordultak sírjaikban! Élükön Nagy Imre! Akinek a koporsója mellett sok éve szónokolt egy ifjú, aki aztán később hatalomra kerülve még a szobrát is elpaterolta a szeme elöl!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Miért is? Ja, mert ő az országház fantomja, aki még mindig itt kísért:-)))))))
kereső
@division: Miért is? Mert egy "kis sértett" trónol a Karmelitában, és uralkodik az ország felett. Jó helyen van az "kisértet"- okozzon sok-sok álmatlan órát a kis sértettnek.
division
@kereső: Ettől függetlenül volt Orbán beszédében három nagy poén, ez volt az egyik, a másik amikor azt mondta hiába a nagy összefogás, még a "Karácsonyt" sem érték meg, ill. hogy ellenfél nélkül sem sikerült megnyerniük az előválasztást:-)))) Mindentől elvonatkoztatva ezek nevetésre kényszerítették az embert bármelyik oldalon is áll, és ha azt nézzük, az utolsó két poén nem is annyira poén, mert minden szava igaz.
kereső
@division: Orbán beszéde elment volna egy kampánygyűlésen, nem pedig 1956 65. évfordulója megemlékezésen. Egy szó nem esett róluk- nem volt Nagy Imre áldozatvállalása, nem volt Maléter Pál és a többiek hősiessége, nem volt orosz forradalom leverés.
Volt helyette gyurcsány,brüsszelezés, gyűlöletszitás- további árok mélyités, és hazugságok. Lelke rajta akinek ez tetszett- hogy orbán tulajdonképpen meggyalázta 56 hőseit ezzel a beszéddel. A tömeg meg lelkesen tapsolt hozzá.A lengyeleket még értem is, hiszen nem tudnak magyarul- de a többi? 2021 október 23-án nem fejet hajtani 56 előtt, hanem egy hatalomba beleőrült hagymázas hazug beszédét éltetni?
division
@kereső: Már régen semmi nem arról szól amiről kellene.
Nessy
Az egész "1956-s megemlékezés" mindenről szólt, csak arról nem! Mint ahogy a békemenet inkább volt gyűlölet menet sok millió közpénzért! 1956 hősei megfordultak sírjaikban! Élükön Nagy Imre! Akinek a koporsója mellett sok éve szónokolt egy ifjú, aki aztán később hatalomra kerülve még a szobrát is elpaterolta a szeme elöl!
Németh István
Hát a fletó a ferinéval pihenni akar a hűvösbe! Ezt várják, már semmi sem tetszik nekik!
@kereső: te jobb lenne ha magadat keresnéd meg! Lehet, hogy még mágnessel sem találnád meg magad, mert a mágnesed is taszítana! Nagyon-nagyon hülye vagy, meddig gyakorlod még a hülyeséged? Kóros beteggé válsz! Én aki '56-ban a családommal szembe mentem az apró tónival a pribékjei úgy löktek félre minket, hogy a karon ülő húgomat tartó anyámat majdnem fellökték az apám és még két ember kapta el! (tudod hol volt ez tökfej a szovjetek által, kirabolt és szétlőtt divatcsarnok paravánja mellett! Nekem, de senkinek ne dumálj az '56-os meglátá-saidról >> annak párhuzamba vonásával 2006-ról! Mocsok egy állat lehetsz!
kereső
@Németh István: Nos mindezt nem én tettem, hanem az istened- orbán viktor és a fideSS.Ha 56-ban ott voltál, akkor már nem javasolom , hogy általános iskola 4. osztálya, és értő olvasás- bbár, nem egy példa van arra, hogy valakik 80+ évesen iratkoznak be egyetemre. Szóval van időd.
csak úgy....
@Németh István: mára minden idiótából forradalmár lesz? orbán ellen mikor kezdtek fortyogni?- ja,hogy ö ügyesen csinálja és átver benneteket mint kaksit a palánkon?
te szegény gyuszi pista...
Németh István
@csak úgy...: @sgl: @kereső: Elmondom az is nektek, hogy ott voltam a szobor ledöntésénél, majd mikor a Regnum kereszt magasságából a Damjanich utcába a szovjet harckocsiból sorozatot eresztettek a kenyérért sorban álló tömegre, amikor az osztálytársamat a kenyérrel a hóna alatt lelőtték - meghalt - majd a 2006-os események során Bajcsy Zsilinszky úti eseményekből származó füst miatt nem győztük a három unokánkat menteni, meglehetősen durva rendőri terelés mellet!! Majd a felvett devizahitellel átverve több milliós többletet fizettünk vissza úgy, hogy munkahelyünk sem lett! Miről beszéltek mocskos élősködők!? Az Orbán Kormány biztonságot, lehetőséget ad a népnek embereknek a megélhetéshez! állatkertek, hogy tudjátok a két világot csak összehasonlítani is! Miért nem tud a Jó ISTEN benneteket kiírtaní! ??? Moslék nép ellenségek!
tudode
Okkal nem tetszett Gyurcsány Ferencnek az un. tropa egyeduralkodó katyvasz beszéde, mint azoknak, akik az idő előrehaladtával is képesek TÁRGYILAGOSAN szemlélni az éppen aktuális rezsim működését!
.
Ezzel együtt számomra, aki 2018-ban bizalmat adtam az ifjú utcai harcosnak, de rögvest megbántam amiatt, mert azzal kezdte az országlását, hogy a KISGAZDÁKKAL SOHASEM, aztán mégis, majd leállíttata a már épülő IV-es metró munklátait, örök mementóként marad a Deák téren a Nemzeti Szinház gödre, amelyet a Duna parton littyentettek össze, a rozsdatemető helyén, ki tudja hány TÉGLAJEGYET VÁSÁROLNVA, amely ott röhög a Deák téri gödörben:
.
De mégis 2021. október 13-án túltett önmagán is ahogy olvasgatta beszédjét, mint egy bológató kutya:
.

Muris volt az egyeduralkodó a hazánkba buszoztatott olyanokkal akik még magyar nyelv hiányában azt sem értették miről tart HÁLAADÓ eske, beske besketét,jót kirándultak annyi busszal, amire még nem volt példa un. NEMZETKÖZI TALÁLKOZÓNAK is beillőkkel:.
.
----- Buszok, buszok és buszok a Békemeneten
nepszava.hu/3135942_buszok-buszok-es-buszok-a-bekemeneten
----------------------
.
Szevasszal, drasztvujnyerval, egyéb nyelven köszöntve azokat, akik csatlakoztak az előző hét, un. az egyeduralkodó hidegháborúját méltató BÉKEMENETBEN, mert
.
------ Payer András - Annyi arc, ismerős
www.youtube.com/watch?v=8FFftVnzvcQ
------------------------
.
Nem úgy, ahogy az ellenzéki összefogásra érkezők, akik LÁBBUSSZAL érkeztek csaupán PÁRMILLIÓAN
.
----- Hősök tere - 2021 október 23 - Brahms Magyar tánc No.5
www.youtube.com/watch?v=PUE4TjpowOM
-------------------------
.
Akkora különbséggel a kétg megemlékezés között, mint az ég és FÖLD között, többnyire a fideSSből kiábRÁNDULTAKKAL is!
-------------------
.
Ideje lenne már ennek a cirkumparádénak véget vetnie BÁRKI ÁLTAL!
FLETÓ
Nem tetszett??? Tessék, kérem, el lehet innen menni! Mi-az-hogy-nagyon-is!
Macskaszem
@Németh István: normális ember nem megy unokákkal randalírozni a békés székházgyujtogató utcakő dobáló tömegbe. Másrészt a devizahitelt orbán vezette be, de ti szokás szerint minden szarotokat másra kenitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.