Szerinte a harmadik oltás a koronavírus indiai mutánsa elleni védelmet 90 százalékos fölé emeli. 

Kásler Miklós emberi erőforrás-miniszter is beadatta magának a koronavírus ellen a harmadik oltást – számolt be az Index a Emberi Erőforrások Minisztériuma közösségi oldalán közzétett videó nyomán a hírről. 

Kásler Miklós is beadatta magának a harmadik oltást

Fotó: Facebook/Magyarország kormánya

A tárcavezető szerint a világ legtöbb országában emelkedik a fertőzöttek száma, és jelenleg nem a brit, hanem az indiai mutáns okozza a megbetegedések zömét, amely sokkal agresszívebb.

Kásler miniszter a videóban arról beszélt, hogy vizsgálataik szerint mindegyik vakcina veszít az idő múlásával a hatékonyságából. Fölemlegette az izraeli példát, ahol a harmadik oltás elindításával meredeken esni kezdett a fertőzöttek esetszáma. A miniszter ezért is buzdított mindenkit, hogy vegyék fel a harmadik oltást a koronavírus ellen.

A cikk szerint a beszélgetés végén szóba került a rákszűrés és rákdiagnosztika is, Kásler szerint itt két különböző orvosi beavatkozásról van szó, mivel a rákszűrésen résztvevőknek nincs diagnózisuk. A cél éppen az, hogy a korai stádiumban ellenőrizzék a daganatok kialakulását. 

Forrás: index.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
jééé, ez az ember felébredt, és azonnal osztja az észt...így már sokkal jobb
simmering73
Remélem kínai szart nyomtak a vén mocsokba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.