Értjük, Orbán fő ellensége Gyurcsány Ferenc, idén e cél oltárán áldozta be az 1956-os forradalomra való megemlékezést is és ennek csak egy mellékszála, hogy ezzel együtt az amúgy is megtépázott rendőri szakmát azokkal együtt, akik még kitartanak az állományban. Egyikük leírta a Zsaruellátó közösségi oldalon, hogy látják Ők október 23-át.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@durbincs: moslék ??? akkor te lennél az aranyember a gazdád is senki lesz lassan hát ti hová bujtok ürgejukba és téged pap keresztelt hát ezzé lettél nem sokat fejlődtél bányász
békamenet 500 ezer ??? hahaha számoltál is ? ébredjél fel ez egy közpénz szórás volt ingyen kaja ingyen busz mert orbán félti a seggét hogy lerugják a bársonyszékből ?
Nyírfa
@sgl: Toroczkai a szélsőjobb miniszterelnök-jelöltje... :DDD
kereső
Ezt a hazug mocskot, amit az állampárt és diktátora rázúditott a rendőrökre '56 megemlékezés cimén, nehéz is szó nélkül megállni azoknak, akik évek óta céltáblái a fideSS-nek, a gaudi-nagy tamás vezette "jogvédőknek", a helsinki bizottság "rendőrattak"-ozóinak. Miközben Ők semmi mást nem tettek, mint amire az esküjük kötelezte /kötelezi!!! Őket.
Szégyen ez a hatalom, hogy poltikai céljai miatt igy bánik legfőbb rendvédelmi szervének tagjaival- miközben üveggyöngyként szóvirágokat szór eléjük.
Nyírfa
@sgl: 8.50

Egyik 19, a másik 1 híján 20. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.