Egy körözött személyt és egy garázdát kaptak el, sok esetben helyszíni bírságokat és szabálysértési feljelentést tettek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint október 20-án a 4-es és 6-os villamosok vonalán tartottak ellenőrzéseket a közösségi közlekedési eszközökön, a megállóhelyeken és környékükön. 

A 4-es és 6-os villamosokon ellenőriztek a rendőrök, meg is lett az eredménye

Fotó: YouTube/police.hu

A közlemény szerint a villamosmegállók közelében egy körözött személyt fogtak el, egy mebert pedig garázdaság szabálysértés és igazolás megtagadása miatt állítottak elő. Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy fővel szemben, köztisztasági szabálysértés miatt két fővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. 18 emberrel szemben szabálysértési feljelentést tettek garázdaság, köztisztasági szabálysértés és közterületi alkoholfogyasztás miatt. 

A rendőrségi közlemény szerint a BRFK a jövőben is kiemelten fogja ellenőrizni a buszsávokat, a megállóhelyeket és környéküket, valamint a közösségi közlekedési járműveken is meg fognak jelenni a rendőrök a Budapesti Közekedési Központtal (BKK) kötött stratégiai együttműködés keretetében.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Ez miért is hír? Napi gyakorlat kéne,hogy legyen...
Lepényleső
A félelem fenntartása elengedhetetlen,amit azok tartatnak fenn,- akiknek félnivalója az igazságtól leginkább trend?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.