Hét évnyi nyomozás után vádat emeltek az Öveges-program ügyében – közölte Facebook-oldalán Hadházy Ákos függelten parlamenti képviselő. Örömre semmi ok, az történt, amire a legelejétől fogva számítani lehetett: néhány szerencsétlen kishalat kitesznek a vádlottak padjára, a 13 milliárdos csalás kitervelői, elkövetői pedig röhögve békemenetelnek. Egyikőjük közben református püspök is lett – írta a politikus, aki szerint csupán mellékszereplőket kaptak el.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
A szarkeverés legkiválóbb eszköze, hogy moslék rágalmat szórva, semmi tény nélkül közölnek persze hazugságokat, avagy valósságot de a lényeget elferdítve,vagy kiforgatva! undorító az hadházi biztos a lopott pénzből összeszedett repülőjével körözött a létesítmény körül, és tök nem értett semmit! Az informátorai kevés pénzt kaptak ezért menten hülyeségeket mondtak őkegyelmének!
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 11:18
NAV már 2016-ban tényként beszélt arról, hogy „bűnszövetségben elkövetett bűncselekmények” ügyében nyomoz,
az eljárást pedig az egymilliárd forintos értéket meghaladó üzletszerűen elkövetett cselekménysorozat „társadalomra való veszélyességének kiemelkedő foka”
miatt tették át a központi főigazgatóságra. Már azt akkor is leírták, hogy bonyolult céghálót összefogó ügyletek lebonyolítása „központi szervezettségre”
utal, azaz a résztvevők nem spontán jelentkeztek a különböző iskolák pályázataira, hanem valaki megszervezte a pályázatok leosztását. Időközben az OLAF is lezárta a vizsgálatot, pénzt is követel vissza Brüsszel, de a kormány mélyen titkolja, hogy mennyit.
Aki Én
@Németh István: Sok cikk jelent meg erről. Elmondanád miben hazudik Hadházy, melyik rész nem fedi a valóság, és azzal szemben mi a valóság, hol a pénz...???
sgl
@Aki Én: te olvastál ettől a germántól csak egyetlen értelmes mondatot, vagy amiben nem jelzőz, nem gyűlölködik?
átlépni, leszarni!
Giovanni Alba
@sgl: ma, 11:32
Ebben most ellenvéleményen vagyunk. Szerintem nem szabad kényeskedve, orrot befogva ignorálni, nem szabad szó nélkül hagyni az ilyen és ehhez hasonló baromságokat. Hogyan is mondta egyik kemény, harcos, a jelenlegi ellenzéket tutyimutyisága miatt ostorozó kommentelő társ? Vissza kell a [email protected] lapátolni a lóba.
Az addig rendben van, hogy egy provokációnak nem szabad felülni, de azért a valós tényeket is fel kell mutatni, aztán meg mulatni azon, ahogy belegabalyodik a magyarázkodásba, mint a majom a liánba. Annyit nem volt képes megjegyezni, hogy Hadházynak nincsen saját repülője. Orbánnak meg Szijjártónak sincsen, de ameddig ez a két utolsó honvédséginek nevezett nem kormányzati, nem luxusgépet használ pofátlanul vigyorogva, addig Hadházy bérli a gépet.
Remélem, ezt elolvasta ez a gügye is, aki arra büszke, hogy valósnak tűnő néven szerepel, mintha ez valamiféle érdem lenne, az erkölcsi felsőbbrendűség kifejeződése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.