A CÖF szerint a Békemeneten 400-500 ezer ember vett részt, tagadják a buszoztatást és azt ígérik, hogy elszámolnak minden fillérrel. A szervezet szerint ők keményen megdolgoznak a közpénzből kapott szponzorálási juttatásokért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hazudnak! =))
persze egy dolog igaz: megszolgálják Orbánéknak a jól-tartást! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hazudnak! =))
persze egy dolog igaz: megszolgálják Orbánéknak a jól-tartást! =))
nezelodo
Ja az a sok igaz magyar saját költségén utazott, sőt nem is tömegközlekedésben akarták a Covidot beszerezni, hanem a saját fészekaljában terjesztették a buszokon azok a minimál nyugdíjon nyomorgó nyuggerek. A falubuszokat pedig a fidesz pulikutyái terelték össze a fővárosba.
Jól el lehet eresztve ez a munkásőr vezérelte színtársulat, hogy az import tüntetők szállásdíját is állni tudták. Ja kérem az adófizetők pénze pedig igy lesz magántőke, a Lölö, (Vitya), szállodáiba befizetve szállásdíj címen. A birkalegelők pedig kicsit megújultak, egy napig szabadon nőhetett a fű rajta, a nyáj elutazott.
kereső
Lehet , hogy nem hazudnak. A mi országgyúlési képviselőnk sokat posztol mostanában a fideSS/kormány sikereiről. Szombaton Ő rakta fel az fb-ra, hogy indul a csoport a Békemenetre- a megyeszékhelyről.Több busz is ment a megyéből. Szóval- vagy a kormány, vagy az állampárt- de mindegy is. Mi fizettük, hogy orbán uszithasson ellenünk. Némely mondata kimeriti a "közösség elleni uszitás"-t, mint BTK-s tételt.
Nessy
Egy plüss kutyát nehezebb utolérni, mint a hazudós CÖF vezetőit!
kereső
@Horizont: Kampánynyitó volt, nem megemlékezés- az állami/nemzeti ünnepen.fideSS nagygyúlés.
kereső
@Peller Anikó: A lengyeleket- +14 vasúti kocsi a normál vonathoz.
CsipkeRózsa
Talán nem a Cöf fizette ki a buszköltségeket, hanem a kormány kasszájából ment, ezért mondja, hogy ők nem buszoztattak.
Nekünk mindegy, mi fizettük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.