Varga Judit igazságügyi miniszter arra kérte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjait, hogy ne gátolják a kormány munkáját a gyermekek, a családok és a nők védelme érdekében. A miniszter erről közösségi oldalán hétfőn közzétett bejegyzésében írt.

Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
Fotó: Facebook/Varga Judit

A minisztert hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés Európai ügyek bizottsága. A bizottsági ülés után Varga Judit azt írta Facebook-oldalán, hogy igazságügyi miniszterként és családanyaként kiemelt feladatának érzi a családok, a nők és a kisgyermekek védelmét.

"Sokat tettünk azért, hogy a családok garanciákat, a nők biztonságot, a kisgyermekek pedig megfelelő védelmet kapjanak akkor, ha szükséges"

- tette hozzá.

A miniszter szerint nagy a felelősségük, mert "a hazai politikában nincs más szereplő, aki szembe merne szállni az erőszakos brüsszeli szexuális ideológia-terjesztéssel".

"Nincs más, aki megállítaná az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"

- írta.

Varga Judit hozzátette: tudja, hogy az "Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjai nem fordulhatnak szembe Brüsszellel".

"Ezért csak arra kérem őket, hogy a gyermekeink, a családok és a nők védelme érdekében ne gátolják a munkánkat!" – írta.

A miniszter azzal zárta bejegyzését: "védjük meg gyermekeinket az erőszakos szexuális propagandától és hagyjuk meg a lehetőséget a magyar családoknak és az édesanyáknak, hogy ők neveljék saját gyermekeiket!"

Forrás: MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Kicsit jobban szétnézve, igazat kell adnom Magyarnénak. Don Quijote is meg volt győződve, hogy a szélmalmok ellen csakis ő az igazi harcos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Ennek a nagy LMBTQ elleni küzdelem élharcosa az a Marine Le Pen, aki hasonló a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk prominens embereihez. Többszörösen elvált, élettársi viszonyban él, mint a maffaivezetők többsége. Ámbár van egy nagy hibája, Eresz Józsi a hátizsákjával nála nem nyerő.
inhuman
Valaki lájkolt a küldött dalom miatt (talán még a házasságát is helyrehozza az új zenei látásmóddal és az ebből nyert energiával).
De te, durbincs... neked semmi értelmed!
SÖRÖS
@Gazella: Tetszik nekem ez a tótos attitűd!
gina
Ez egy sarki ribancnál is rosszabb,,, de nem sokáig vagy OV seggnyaló szócsöve, aljas gerinctelen mocsok ///

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.