Marine Le Pen a Parlamentbe is ellátogatott.

A Telex cikke szerint hétfőn érkezett meg Budapestre Marine Le Pen, a francia szélsőjobboldal vezéralakja, aki kedden még Orbán Viktorral is találkozni fog. 

A cikk szerint Le Pen már Ferihegyről posztolt egyet, járt a Hősök terén is, ahol a kommunista diktatúra áldozatairól emlékezett meg, majd a Parlamentbe ment, utána pedig a Duna-parti holokauszt-emlékművet is megtekintette.

A francia szélsőjobb vezére hétfő óta Budapesten van, Orbánnal is találkozni fog

Fotó: Twitter/Marine Le Pen

Kedden Orbán Viktorral miniszterelnök hivatalában, a Karmelita kolostorban fog találkozni Le Pen, a megbeszélésen pedig ott lesz Novák Katalin is, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke. A találkozó után Orbán és Le Pen közös sajtónyilatkozatot fognak tenni, erről még Havasi Bertalan tájékoztatta a múlt éhten az MTI-t. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
A hölgy?! Mitől szélsőjobb? Attól, hogy ellenzi, azt hogy migránsok francia állampolgárok százait nyírják ki tömegesen a saját hazájukban?! Miközben a megválasztott párt elnöke (szociálliberalizmus, centrizmus, európapártiság) semmit nem tesz ez ellen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
A hölgy?! Mitől szélsőjobb? Attól, hogy ellenzi, azt hogy migránsok francia állampolgárok százait nyírják ki tömegesen a saját hazájukban?! Miközben a megválasztott párt elnöke (szociálliberalizmus, centrizmus, európapártiság) semmit nem tesz ez ellen!
nezelodo
Na szerencsétlen, ez nem tudja, mi lesz a sorsa azoknak, akik Orbánnal pacsiznak!? Jobban tette volna ha elkerüli, és nem kockáztatja a politikai pályáját.
namihami
Az igazi baj nem az, hogy az ilyenek is idejönnek. Ez a politikai élet. Az Orbán kormánynak az a tragédiája, hogy hozzá csak ilyenek jönnek
Ez a :. Hasonló a hasonlóhoz-szisztéma.
ómió
A magyar "szélsőjobbos" meg Böszme efftárs ágyában!
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Mindenképpen korrekt! A szélsőbal le-szélsőjobboz bárkit, aki nem tetszik neki! Ez tetszik a "viágnak", s még helyesli is! Persze ha lecigányozzák, lezsidózzák a szélsőbalt, akkor vonyít, hogy rasszista megnyilvánulás! Fasza!
verőce21
Orbán a tetteivel kiérdemelte a szeretetet és a bizalmat - keleten és nyugaton egyaránt -, amit a moslék odasimulással, önmarcangolással se tud megszerezni soha...!
kereső
@Gauntlet: Úgy ám! A pártkassza és a család mindenek előtt!
"Az asszisztensei után jogtalanul felvett uniós pénzek ügyében is felfüggesztette Jean-Marie Le Pen francia képviselő mentelmi jogát az Európai Parlament (EP) kedden, írja az MTI. A francia radikális jobboldali Nemzeti Összefogás elődpártját, a Nemzeti Frontot évtizeden keresztül vezető politikus nem volt jelen a szavazáson a strasbourgi plenáris ülésen.
Jean-Marie Le Pen mentelmi jogának felfüggesztését a párizsi regionális bíróság indítványozta. A képviselőt hűtlen kezeléssel, annak leplezésével, bűnszövetség tagjaként elkövetett csalással, hamisítással és hamisított okiratokkal való visszaéléssel, valamint színlelt foglalkoztatással vádolják.

Az EP-határozatban kiemelték, a vizsgálat szerint a párt pénzt kívánt megtakarítani azzal, hogy alkalmazottait az Európai Parlamenten keresztül veszi fel, de úgy tűnik, hogy

NYOLC ALKALMAZOTT EP-ASSZISZTENSI MUNKÁT GYAKORLATILAG EGYÁLTALÁN NEM, VAGY CSAK TELJES MUNKAIDEJE NAGYON KIS RÉSZÉBEN VÉGZETT,

fogalmaz az MTI. A vádak szerint a Nemzeti Front munkatársai egy részét EU-forrásokból finanszírozta, parlamenti szerződést kötve olyanokkal, akik valójában a pártnak dolgoztak. A francia párt fiktív foglalkoztatással összesen mintegy 7 millió euró uniós pénzre tehetett szert jogtalanul."/2017/
csak úgy....
@verőce21: ez egy 1000 forintos mondat? :)
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: A hölgy annyira szélsőjobbos, mint amennyire a bűnöző többgenerációs román cigány (migráns) és politikai prostituált ( bárca nélküli kurva) konzervatív és mély keresztény, mivel Orbán csak egy maffiózó szekta/banda vezére!
Elhagyva Európa centrumát a Néppártot ( EPP) , Orbán az árokszéleikhez csatlakozott a szélsőjobbon Marine Le Pen , Salvini, Kaczynski pártjai mellett kötött ki a fidesz. Összehordja a szél a szemetet...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/212688588_1144076249405614_739081217286476292_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VDI-9OzFX3MAX_mvYmM&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=869a37dd214da989ff6483bfd39455d7&oe=619EEE6A
Orbán végképp beállt a világ újfasisztái közé ! "Orbán Viktor épp a következő napokban saját maga igazolja mindezt. Ő lesz annak a római konferenciának az egyik „sztárja”, amely az ’Isten, Nemzet, Becsület’ címet viseli és amely a nemzeti konzervativizmus lehetőségeit vitatja majd meg két napon át. Orbán mellett olyan újfasiszta politikusok szólalnak itt fel, mint a szélsőségesen EU-ellenes és vállaltan Putyin-rajongó olasz Matteo Salvini, vagy a szintén vállaltan EU-ellenes francia Le Pen-család egyik legfiatalabb reménysége, Marion Maréchal."
Lepényleső
Le Pen a - parlamentbe,nincs ott elég belőle?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.