Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke október 26-án Budapesten, a Karmelita kolostorban fogadja Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés elnökét.

A mai Orbán-Le Pen találkozó után, amelyen részt vesz Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke is, Orbán Viktor és Marine Le Pen sajtónyilatkozatot tesznek. A megbeszélésen szó lesz többek között az erős nemzetállamokra épülő Európai Unió koncepciójáról és jövőjéről, a migrációs válságról, valamint a több demokratikus jobboldali párt által nyáron elindított európai mozgalom további megerősítéséről.

A találkozó Ujhelyi Istvánnál kiverte a biztosítékot, és Facebook-oldalán üzent Orbánnak.  Az MSZP-s EP-képviselő szerint

amióta az Európai Unió – jelentős késéssel, de végre – egyre erőteljesebben szembehelyezkedik Orbán Viktor politikájával, azóta a Fidesz kormányfője úgy viselkedik, mint egy átejtett és frusztrált kamaszlány, aki miután dobták, jobbára azzal próbálja felhívni magára az egykori kedves figyelmét, hogy a lakótelep összes huligánjával összeáll.

Hozzátette:

Azzal, hogy Orbán Viktor a hivatalában fogadja Marine Le Pent, egyértelműen újabb szintre süllyed. A francia szélsőjobboldali politikus ugyanis nyíltan Európa-ellenes és korábbi nyilatkozatai alapján egyértelmű célja az Európai Unió szétrombolása.

Ujhelyi Le Pen „bűntetteit” taglalja Facebook bejegyzésében: „nemrég súlyos, illegális pártfinanszírozási botrányba keveredtek Le Pen EP-képviselői, miután papíron olyan embereket foglalkoztattak brüsszeli státuszban, akik valójában a párt franciaországi központjában dolgoztak. Az EP mintegy 300ezer eurót követelt rajtuk vissza” – írta.

A képviselő szerint Orbán Viktor keresi azoknak a kegyét és támogatását, akik „gyűlöletkeltő és EU-ellenes kisodródása után még kicsit is komolyan veszik”.

(…) az, hogy ebbe a frusztrált kalandorságba egész Magyarországot belerángatja, már életveszélyes. Ezért (is) kell elzavarni a megzavarodott vezetőt a Karmelitából jövő tavasszal

– zárta le monológját Ujhelyi István.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook/Ujhelyi István

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Sajnálatos, hogy többnyire korrupt, bukott, meg sittes emberek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@KisTehen: Sajnálatos, hogy többnyire korrupt, bukott, meg sittes emberek.
Németh István
Ez a seggfej ujhelyi-senkiházi > főképpen szarházi meg egy nemzetközi szélhámos, bűnöző és a nemzetiségek következetes gyűlölője, ádáz ellensége, így a Magyar Nemzeté is! Közellenség és egy megveszekedett undorító állat!
A FIDESZ nagyon jól tudta kicsoda a moslék ezért kivágta > mint macskát, látni menni szarni a szemétdombra, ahol is végól köpönyegforgató simlis, aljas gazemberré nőtte ki magát
Aki Én
@KisTehen: Soha nem mondtam ilyet, annak ellenére, hogy kevésbé becstelen hazaárulónak tartom, mint orbánt.
Aki Én
@Németh István: Akkor jól sejtem, hogy te elmebeteg vagy?
jesz
@Németh István: annyit nem árt megjegyezni, hogy ez az ember jobban él, többet keres, mint sok fideszes, DK-s, horribile dictu a párttársai...nekem csak a kerozin ára kellene, amennyit repül a mi érdekünkben...
Ki van ez találva...
CsipkeRózsa
A karlengető jelölteket a jobboldal erősen elítélte, néhányan le is mondtak a jelöltségéről. A kormány vezetője pedig ezeket a karlengetős, szélsőséges pártokat gyűjti maga köré.
Talán Orbán akar a vezér lenni közöttük is?

Kíváncsi vagyok, mely lapok, megszólalók ítélik el Orbán ténykedését.
Nessy
Ki a vendéglátó meghívója ennek a jótét léleknek?
kereső
@Nessy: Valószinüleg a fideSS, hiszen novák elvtársnő, a fideSS külügyekért felelős alelnök is ott van a Karmelitában, és ott lesz a sajtótájékoztatón is.
kereső
@sgl: Igen, hiszen jó pár évig tanult és dolgozott is Franciaországban.A francia kapcsolatok ápolásáért, a francia kultúra terjesztéséért Becsületrendet is kapott.
ómió
Kérdezd meg az efftársaidat Újhülye efftárs, hogy idehaza miért koalícióznak kisnyilasékkal!?
RonaGyuri
nagyon tévedsz ezzel a látogatással Marine Le Pen járatja le magát!! =))
Németh István
Ez a moslék újhelyi az Orbáni gyűlölettől és/de inkább a nemzet gyűlöletétől, úgy el van vakulva, az önző kivagyisági önteltségéből, beképzeltségéből, nagyravágyásából adódóan, hogy egyszerűen nem tudja mit beszél! csak alázni, megalázni akar mindent és mindenkit!
Egy undorító féreg!
Lepényleső
...abban az esetben ha úgy viselkedik,akkor nem de vele is úgy kellene viselkedni,- jó megmondás helyett
esetleg jól meg kellene ...(igény szerint kitölteni.)?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.