Az örömben van egy kis üröm.

A nyugdíjasok kapnak ugyan prémiumot novemberben, de van egy bökkenő

Fotó: Pixabay

Idén november 11-én kaphatják kézhez a beígért és Magyar Közlönyben rögzített, megemelt havi nyugdíjprémiumot és az egyösszegű nyugdíjemelést, de az inflációs emelés ellenére a mintegy százezer forintos többletjuttatásból is sok termék esetében kevesebbet lehet megvásárolni, mint egy évvel korábban.

A Blikk cikke emlékeztet arra, hogy Magyarországon egyre riasztóbb méreteket ölt az infláció okozta drágulás. Többen a megélhetési költségek drasztikus megemelkedésével számolnak, a családok jelentős része emiatt arra készül, hogy még jobban megugranak az üzemanyagárak még a mostani, az 500 forintot is meghaladó összeghez képest is.

Minden nyugdíjas 80 ezer forint nyugdíjprémiumra számíthat. Kiemelték: a novemberi nyugdíjemelés azt jelenti, hogy egy átlagos nyugdíjban részesülő nagyjából 153 300 forintot kap majd, kb. 2700 forinttal többet, mint év év elején.

Forrás: Blikk.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
ALAVJU ORBÁN!
Különösen ez a 2700 ft tetszik, amit szégyenérzet nélkül ki is emeltek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@Emmersson71: mert ez a hülye debil ellenzék nem tudja elmagorázni az a 80 ezer nem plusz, mert elvettek több mint 1,3 millió forintot, ebből 80 ezer vissza csak a légy tökén egy anyajegy, fidesz bukta után a nyugdíjasok helyzetén javítanak.
A legnagyobb szsvazó réteg, de ez a balfék ellenzék hülye mindenhez.
Néha kis plusz jelet látni - előszavazás,- aztán vissza az apátiába.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
sgl
@sgl: ja és arra sem van érkezésük, elmondják: nyugdíjas mire megkapod a 80 ezret a fideszmaffia már el is inflálta. Szóval kaptál is meg nem is, ez egy zsák fing!
Emmersson71
@Németh István: A kormány(ok) nem adnak!!! Ezt fogd már fel a borsónyi agyaddal!!!

Elosztják a MI ÁLTALUNK BEFIZETETT adókat és járulékokat!!!

A te kíííííváló kormányod 2017-ben volt csak arra képes, hogy a TÖRVÉNYBEN RÁJUK RÓTT KÖTELEZETTSÉGÜKNEK - 2009. óta - ELŐSZÖR(!) eleget tegyenek, mert olyan szarul gazdálkodtak 8 évig, vagyis 2 cikluson keresztül!!!
Németh István
@Emmersson71: Még az az egy szerencse, hogy nem egy iskolába jártunk! Ki ad te állatsereglet az ÁLLAM? az állam egy tehetetlen tömeg ! Az állam vezetője a kormány ez a vezető mechanizmus, mert ugye többen vannak, meg van a parlament is állt kertecske, a vezetője irányítója felelős a pénzek elosztásáért!Az nem a babfán terem, te ökörfajzat, ahhoz gazdálkodni kell tudni, hogy jusson is maradjon is, arra amire kell! A feleséged, vagy az anyucid úgy látszik soha nem közölte veled hogy hogyan kezelik a családi bugyellárist! Úgy látszik a több milliós kereseted végett nem kell azon törnöd a fejed, hogy hogyan veszel holnap egy litertejet! faszkalap! A te moslék agyadban felfoghatatlan, hogy mi a nemzeti jövedelem, hogyan van a felosztása, beosztása egyáltalán mi a gazdálkodás! Mi a büdös kurva anyjából lett kifizetve, már eddig nagyrészt a rohadt meggyesi-gyurcsány-bajnai szemetek által okozott kár, hitel, nemzeti javak eladásából beszedett pénz?? te ősbarom, menj a picsába a 8 éves időmértékeddel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.