Az örömben van egy kis üröm.

A nyugdíjasok kapnak ugyan prémiumot novemberben, de van egy bökkenő

Fotó: Pixabay

Idén november 11-én kaphatják kézhez a beígért és Magyar Közlönyben rögzített, megemelt havi nyugdíjprémiumot és az egyösszegű nyugdíjemelést, de az inflációs emelés ellenére a mintegy százezer forintos többletjuttatásból is sok termék esetében kevesebbet lehet megvásárolni, mint egy évvel korábban.

A Blikk cikke emlékeztet arra, hogy Magyarországon egyre riasztóbb méreteket ölt az infláció okozta drágulás. Többen a megélhetési költségek drasztikus megemelkedésével számolnak, a családok jelentős része emiatt arra készül, hogy még jobban megugranak az üzemanyagárak még a mostani, az 500 forintot is meghaladó összeghez képest is.

Minden nyugdíjas 80 ezer forint nyugdíjprémiumra számíthat. Kiemelték: a novemberi nyugdíjemelés azt jelenti, hogy egy átlagos nyugdíjban részesülő nagyjából 153 300 forintot kap majd, kb. 2700 forinttal többet, mint év év elején.

Forrás: Blikk.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
ALAVJU ORBÁN!
Különösen ez a 2700 ft tetszik, amit szégyenérzet nélkül ki is emeltek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Tudom, ti mégegyszer lenyultatok volna egy havit! De légy türelmesebb! Ne toporzékolj! Egyszer majd sorra kerültök. Remélem, sohanapján! Addig meg hazudozz nyugodtan tovább!
Németh István
@Emmersson71: @Eladott Ország: @simmering73: @magyar1: Kedves hülye-gyerekek! ti azért vagytok nagyon hülyék mert irigylitek azt a kormánytól, hogy tud adni! nem ellopja a pénz hanem adja az embereknek! Az hogy infláció van az akkor is működne ha nem adná és akkor még kevesebb betévő jutna! Korcs agyú szemétládák, remegtek az irigységtől, amikor az nektek is jó,hogy kapnak a nyuggerek, mert nem megbasszák a pénzt és az ágyba tarják, hanem elköltik állatkertek ezzel viszont a kereskedelem a bevétel az ország bugyellárisa jobb helyzetben kerül > eszetlen marhák! Az agyatok szar-fos keveréke az irigységtől!
Emmersson71
@Németh István: A kormány(ok) nem adnak!!! Ezt fogd már fel a borsónyi agyaddal!!!

Elosztják a MI ÁLTALUNK BEFIZETETT adókat és járulékokat!!!

A te kíííííváló kormányod 2017-ben volt csak arra képes, hogy a TÖRVÉNYBEN RÁJUK RÓTT KÖTELEZETTSÉGÜKNEK - 2009. óta - ELŐSZÖR(!) eleget tegyenek, mert olyan szarul gazdálkodtak 8 évig, vagyis 2 cikluson keresztül!!!
Németh István
@Emmersson71: Még az az egy szerencse, hogy nem egy iskolába jártunk! Ki ad te állatsereglet az ÁLLAM? az állam egy tehetetlen tömeg ! Az állam vezetője a kormány ez a vezető mechanizmus, mert ugye többen vannak, meg van a parlament is állt kertecske, a vezetője irányítója felelős a pénzek elosztásáért!Az nem a babfán terem, te ökörfajzat, ahhoz gazdálkodni kell tudni, hogy jusson is maradjon is, arra amire kell! A feleséged, vagy az anyucid úgy látszik soha nem közölte veled hogy hogyan kezelik a családi bugyellárist! Úgy látszik a több milliós kereseted végett nem kell azon törnöd a fejed, hogy hogyan veszel holnap egy litertejet! faszkalap! A te moslék agyadban felfoghatatlan, hogy mi a nemzeti jövedelem, hogyan van a felosztása, beosztása egyáltalán mi a gazdálkodás! Mi a büdös kurva anyjából lett kifizetve, már eddig nagyrészt a rohadt meggyesi-gyurcsány-bajnai szemetek által okozott kár, hitel, nemzeti javak eladásából beszedett pénz?? te ősbarom, menj a picsába a 8 éves időmértékeddel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.