A házelnök az Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny díjátadó ünnepségén mondott beszédet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Azért vagy ily bátor BAJUSZOSKA ? ne igyon aki nem birja te egyél politikát minket megy hagyj élni bort zabálj estétől reggelig, sirva vigadj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Szerintem ez látszik is rajtad,egy ilyen mocskos gazembernek,csak vizeletet szabadna inni,talán attól normálisabb lenne!
Giovanni Alba
"Magyarországon az alkoholizmus komoly népbetegségnek számított és számít, ez azonban az alkoholfogyasztásnak csak egyik (legsúlyosabb) szintje. Ugyanakkor a mérsékeltebb és/vagy eseti alkoholfogyasztás is számos problémával függ össze, amelyeket ez a szócikk igyekszik összegyűjteni. A bajok egyik fő oka, hogy „az alkoholfogyasztás fontos szociális szerepet tölt még be a tár­sa­da­lom­ban”. Egy másik tanulmány így fogalmaz: „A magyar kultúra minden rétegében évszázadok óta megtaláljuk az ivás, sőt a lerészegedés pozitív értékelését: a legnagyobb tömegekben elterjedt kultúrában, a népdalokban (Kicsiny hordócska, jó bor lakik benne) és a magyar nótákban (Korcsmárosné, száz szál gyertyát, száz icce bort tegyen az asztalra); az irodalomi kultúrát népszerűsítő művekben (Dobó István lerészegedése az »Egri csillagok« filmváltozatában); a magyar kultúra legszebb alkotásaiban (az egyik legszebb magyar költemény, a »Vén cigány« refrénje: »Szív és pohár tele búval, borral, Húzd rá cigány, ne gondolj a gonddal!«)”. Meglepő, hogy a vezető személyiségek „szent tehénként” tekintenek a kérdésre, és kerülik a bolygatását."
Szócikk a wikiből.
V, mint viktor hol volt? Nem ért rá?
simmering73
"Eddig is gyanús volt, hogy Kövér László valamilyen anyagot használ. Az ideológiai eszmefuttatásai és a parlamentben kirótt büntetései alapján kemény drogra gyanakodtunk vagy parkettalakkra és Barbon kölnivízre. Arra emlékszünk, hogy normális soha nem volt, de még nem láttunk soha ehhez fogható mértékű pusztulást agysejtekben, hogy egy ember mentális képességei ilyen rohamosan épültek volna le. A kommunista múlt és a fasiszta jelen keveredése is elég indokot szolgáltatna, de kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. A pálinkát keveri a borral. Kövér coming out-olt abból az alkalomból, hogy az Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny fővédnökeként díjakat adott át a parlamentben."
nepszava.us/kiderult-mit-hasznal-kover-palinkat-iszik-borral/
Istenakinincsen
Szanyi mit ivott amikor el merte mondani az igazságot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.