Az Elk*rtuk producere úgy tudja, bűncselekményt követnek el azok, akik miután lefoglalják előre a mozijegyeket, végül mégsem veszik át azokat – számol be róla a media1.

"Újra támad a Gyurcsány-kommandó" – rendőrségi feljelentést tesz Kálomista Gábor
Kép: ATV

Néhány nappal ezelőtt jelent meg egy írás az Origo oldalán, melyben állítják, Kovács Gábor arra budította az embereket, hogy a lefoglalt jegyeket ne vegyék át írta az oldal. 

Kovács az Indexnek azt mondta, az irónia nem büntethető, ráadásul ő nem is mondta, hogy ne menjenek el a filmre az emberek.

Kálomista sem gondolja, hogy Kovács Gábor egyéni akciója lenne ez, úgy sejti, egy "Gyurcsány-kommandóról van szó:

Én nem gondolom, hogy ez Kovács Gábor egyéni akciója volt, azt gondolom, hogy a Gyurcsány-kommandó újabb támadása volt a film ellen

– fogalmazott Kálomista, aki szerint ez már súrolja a bűncselekmény határát.

Forrás: Media1/atv.hu 
Címlapkép: ATV

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Röhejes vagy kálomista. Majd akkor menj a rendőrségre, amikor hivnak a hazugságoktól , becsületsértésektől, é személyiségi jogok megsértése miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
MInden magyar ember szabadon mondhatja. hogy mit csináljon más magyar ember ! Így, általánosan véve ! Ha van bíróság, amelyiknek ez téma, azt a bíróságot kell megszüntetni !
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: @Rockxy: @nemkati: @fergeteg mege ez a béna @jesz: az alkesz ?
szegfue
Rég nevettem ilyen jóizüen egy hiren!! Ilyen frappánsan megfogalmazni egy mondatban a véleményt...nem semmi! Gratulálok Kovács Gábornak!
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem: @surdilloFUJT: @bakcsubakka: @szegfue: ?
durbincs
@Eladott Ország: @csak húgy.:@telegdilaci:@sgl: @ittott:@solidedge:@RonaGyuri: @simmering73: @Aki Én:? Mert-magukmegent csak 12 éve szopnak ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.