A Jobbik szerint Simonka illuminált állapotban jelent meg a parlamentben; a Fidesz azt mondja, nem érezte jól magát.

Ahogy kedden mi is megírtuk, Jakab Péter Facebook-posztjában azt állította, hogy Simonka György fideszes képviselő részegen ment be dolgozni a parlamentbe. 

A Fidesz-frakció sajtóosztálya a Telex kérdésére reagált a Jobbik állítására. A lap eredetileg Simonka Györgyöt kereste meg hétfőn az alábbi kérdéssorral:

A Jobbik azt állítja, hogy ön hétfőn illuminált állapotban jelent meg a parlamenti ülésen, ahol el is aludt, majd egy képviselőtársa közbenjárása után kiment a teremből. Az ellenzéki párt fotókkal próbálja alátámasztani az állítását, és levelet is írtak az esetről Kövér László házelnöknek. Megerősíti vagy cáfolja az ellenzéki párt állításait? Fogyasztott alkoholt a hétfői parlamenti ülés előtt, és valóban elbóbiskolt a szóbeli kérdések tárgyalása alatt?

Simonka helyett a Fidesz válaszolt a Telexnek, arra pedig nem reagáltak, hogy Simonka fogyasztott-e alkoholt a parlamenti ülés előtt.

A képviselő nem érezte jól magát, ezt jelezte a frakcióvezetésnek, és engedélyt kapott, hogy hazamenjen

- írta a Fidesz.

Közleményében a Jobbik egyébként azt állította, hogy a szóbeli kérdések alatt Simonka bement az ülésterembe, belépője azonban „meglehetősen ingatagra sikeredett, a képviselő ugyanis majdnem elesett, majd az üléshelyére érve is furcsán viselkedett, az alvás határán volt, vagy talán el is aludt”.

A párt szerint Simonka „erősen illuminált állapotban, vagy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehetett”, a politikust végül Kovács Sándor kormánypárti képviselő kísérte ki az ülésteremből. Simonka Orbán Viktor felszólalására már nem tért vissza.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: Jakab Péter/Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Kövér késnél meg nem volt se szonda se bírságos zacskó a Nagy Hím Tag Társa homlokára. A Pálffy is ' sokszor érezte magát rosszul. '
Horizont
Ilyen példát mutatnak a hazájuk népe előtt. Bravó. Rosszul volt... Ja persze.
Emmersson71
@Yeromos: Egyébként az, mint bármely függőség.
ómió
Még mindig nem sikerült ráhazudni?
jesz
hiába az eltakart arc, a szemei beszédesek...
moareka
Nemcsak a Jobbik szerint, hanem aki nem vak, az látja, hogy totál részeg... persze ezt nem bünteti több millióval az az anno hajléktalannak kinéző kommunista, a milliók csak az ellenzékieket "illeti"...Próbálna egy síma melós így bemenni a munkahelyére, úgy kivágnák, mint a macskát szarni, és a melós nem is bűnöző!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.