„A kormány az EU-ban egyedülálló módon csökkentette az üzemanyagok adóját: 2021. április 1-től a gázolaj esetében literenként tíz forinttal, a benzin esetében literenként öt forinttal csökkent a jövedéki adó” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az ATV Híradó megkeresésére, miután szerdán átlépte a benzin átlagára az 500 forintos bűvös határt, illetve kiderült, hogy pénteken további drágulás érkezik.

Orbánék megtalálták a benzinár-rekord fő felelőseit: Gyurcsány és Medgyessy

Fotó: pixabay.com

A KTK ezen kívül úgy fogalmazott a 24.hu cikke szerint: 

a kormánynak azért szűk a mozgástere, mert 2004-ben az uniós csatlakozási tárgyalások során a baloldali (Medgyessy-Gyurcsány) kormány kérhetett volna kedvezőbb számítási szabályt a kötelezően alkalmazandó jövedéki és áfa-rendelkezések alól; de nem tette.

Forrás: 24.hu/atv.hu

Címlapkép: pixabay.com

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hazugság!!! A csatlakozási tárgyalások nem 2004-ben voltak.2004-ben a csatlakozási szerződést irta alá Medgyessy Péter, mint Magyarország miniszterelnöke.
A csatlakozási tárgyalások 1998-ban kezdődtek, és 2003-ban fejeződtek be., A csatlakozási tárgyalások 90%-át az első orbán kormány folytatta le. Gyurcsány Ferencnek semmi köze nem volt a tárgyalásokhoz.
Az orbán kormány tudott kérni a Társasági adó kedvezményre külön szabályozást 2012-től, akkor a jövedéki adóra miért nem?2006- ban ugattak, hogy a kormány miért nem csökkenti a iövedéki adót? Arról akkor nem szólt a fáma, hogy az eu-s jogharmonizáció keretében fixálni kellett a jövedéki termékek adóját. Az egyéb, a termelői árakra rakódó adókról a kormány dönthet- szabadon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@kereső: Az, hogy a magyar egy szuicid pillanatában 2002-ben bolsiságodékat választotta kormányzásra (nem elkúrásra és éjjel-nappal hazudozásra, ahogy tettétek), az nem feltételezés, idiótája, hanem a valóság! Vagy mert elmúlt, már ezt is "végképp eltöröltétek"? Így, aztán, nem feltételezhetően, hanem ténylegesen lett volna időtök a csatlakozási feltételeket magyar érdek szerint optimalizálni! A bolsi "betegágyadból" ennyit nem látsz? Ilyen súlyos?
kereső
@ómió: Mivel érdemi!!! bizonyitást- csak is beteg agyú feltételezéseket vagy hajlandó közölni, azon kivül, hogy sértegetsz, nincs is tovább miről beszélni. Beismerem ennyi aljasságra nem vagyok felkészülve, győztél a fideSS-es keresztényi szeretet jegyében. De ettől még nem lesz igazad.
ómió
@kereső: Mivel még mindig feltételezésnek tartod a 2002-ben kezdődött országlásotokat (bárcsak az lett volna!), tényleg nincs miről beszélnünk! Jobbulást neked!
Pipás
@ómió: Tanulj meg magyarul, te mocskos román cigány!
csipetke
Ha most orbán elé tennék egy punci fotóját, nem egy kufircolás jutna eszébe,hanem arról is Gyurcsány. Ez már olyannyira beragadt orbánnak,hogy ez már orvosi eset.De be van tanítva az összes láncos-kutya,és papagáj is erre a rizsára. Mindig,mindenre Gyurcsány legyen a válasz.
ómió
@Pipás: Mocskos román cigányt láttál a tükörben, bolsiék értelmi nihilje!? Takarodj el előle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.