„A kormány az EU-ban egyedülálló módon csökkentette az üzemanyagok adóját: 2021. április 1-től a gázolaj esetében literenként tíz forinttal, a benzin esetében literenként öt forinttal csökkent a jövedéki adó” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az ATV Híradó megkeresésére, miután szerdán átlépte a benzin átlagára az 500 forintos bűvös határt, illetve kiderült, hogy pénteken további drágulás érkezik.

Orbánék megtalálták a benzinár-rekord fő felelőseit: Gyurcsány és Medgyessy

Fotó: pixabay.com

A KTK ezen kívül úgy fogalmazott a 24.hu cikke szerint: 

a kormánynak azért szűk a mozgástere, mert 2004-ben az uniós csatlakozási tárgyalások során a baloldali (Medgyessy-Gyurcsány) kormány kérhetett volna kedvezőbb számítási szabályt a kötelezően alkalmazandó jövedéki és áfa-rendelkezések alól; de nem tette.

Forrás: 24.hu/atv.hu

Címlapkép: pixabay.com

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hazugság!!! A csatlakozási tárgyalások nem 2004-ben voltak.2004-ben a csatlakozási szerződést irta alá Medgyessy Péter, mint Magyarország miniszterelnöke.
A csatlakozási tárgyalások 1998-ban kezdődtek, és 2003-ban fejeződtek be., A csatlakozási tárgyalások 90%-át az első orbán kormány folytatta le. Gyurcsány Ferencnek semmi köze nem volt a tárgyalásokhoz.
Az orbán kormány tudott kérni a Társasági adó kedvezményre külön szabályozást 2012-től, akkor a jövedéki adóra miért nem?2006- ban ugattak, hogy a kormány miért nem csökkenti a iövedéki adót? Arról akkor nem szólt a fáma, hogy az eu-s jogharmonizáció keretében fixálni kellett a jövedéki termékek adóját. Az egyéb, a termelői árakra rakódó adókról a kormány dönthet- szabadon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Jèzus Mária!!! Ès persze ,lesz aki beszopja,nem kevès IQ bajnok! 17 èvvel ezelőtti eseményekre hivatkozni,úgyhogy már 12 ève ők kormányoznak(?) , hát ez nem semmi!!
kereső
Hazugság!!! A csatlakozási tárgyalások nem 2004-ben voltak.2004-ben a csatlakozási szerződést irta alá Medgyessy Péter, mint Magyarország miniszterelnöke.
A csatlakozási tárgyalások 1998-ban kezdődtek, és 2003-ban fejeződtek be., A csatlakozási tárgyalások 90%-át az első orbán kormány folytatta le. Gyurcsány Ferencnek semmi köze nem volt a tárgyalásokhoz.
Az orbán kormány tudott kérni a Társasági adó kedvezményre külön szabályozást 2012-től, akkor a jövedéki adóra miért nem?2006- ban ugattak, hogy a kormány miért nem csökkenti a iövedéki adót? Arról akkor nem szólt a fáma, hogy az eu-s jogharmonizáció keretében fixálni kellett a jövedéki termékek adóját. Az egyéb, a termelői árakra rakódó adókról a kormány dönthet- szabadon.
kissé felnőttem
Hát az van ugye amit elkövettél azzal másokat vádolhatsz és el is hiszik a bégetők
silber13
@ómió: Ne ugass bele a témába,mert ahhoz nagyon bunkó vagy.
Yoda69
Es ezt röhögés nélkül bejelentettek?
gina
Te aljas putris tartsd a szavad , ha van becsületed::" Orbán ellenzékiként nem csak az üzemanyag árával nem volt megelégedve, az euro árfolyama is szúrta a szemét. 2008-ban például ő maga jelentette ki:

“AZ A MINISZTERELNÖK, AKINEK KORMÁNYZÁSA IDEJÉN 300 FT FÖLÉ EMELKEDIK AZ EURÓ ÁRFOLYAMA, NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA!”
ómió
@kereső: Eszerint, valójában rá kell hazudni?
ómió
@silber13: Ha ugatót is meg bunkót is látsz a tükörben, akkor lépj el előle, efftársék fajkreténje! Ne másra hazudd!
kereső
@ómió: Igen. Valójában "ráhazudják" Medgyessyre és Gyurcsányra a keresztényi szeretet jegyében.
namihami
Már bocsánat! A Soros nem csinált semmit? És kéne valahogy egy csavart tenni a dologba, hogy a Karácsony, Jakab és a Márkí-Zay is belekeverhető legyen.
Gyerünk "lendvays éceszgéberek"": Hic Rhodus--hic salta!
human
És 12 éve nem tűnt fel nekik hogy gond van a számítással?
A L K A L M A T L A N O K
ómió
@kereső:Pedig, ugye, felesleges rájuk hazudni, hiszen a vonatkozó fejezetet a valóság jegyében az ő "fennhatóságuk" idején rögzítették így, ahogy most szól!
kereső
@ómió: Nosza ide az a linket- amely igazolja az állitásodat,és azt, hogy Gyurcsány is tárgyalt a csatlakozási szerződésról.
ómió
@kereső: Nem link kell oda, hanem gógyi, ami neked nincs! Az efftársaid 2002-ben kaptak hatalmat, hogy a 2004-es csatlakozásunkig a csatlakozási tárgyalások még nyitott pontjait - köztük ezt - befejezzék!
kereső
@ómió: Én egy olyan "linket" kértem, amely igazolja amit állitottál. Persze nincs ilyen, ezért aztán személyeskedsz- az én gógyimat hiányolod! Hiányold B+, csak ne hazudj ide a képembe. Amúgy meg 2003-ban lezárták az összes témát. A kérdés az, ki és mikor tárgyalta az adójogharmonizációt!!!
ómió
@kereső:És 2002-2003-ban kik zárták le az összes témát? Az ellenzék? Ezt meg kihagyták? Neked meg a link hiányzik? A benzinár meg hadd döntse a rekordokat?
kereső
@ómió: A tárgyalások 2002 dec, 12-én lezárultak. Az adójogi X. fejezet már lezárt volt, amikor 2002 májusában a Medgyessy kormány hivatalba lépett. Azt tehát teljes egészében a első orbán kormány tárgyalta le. Na húzz vissza habonyrogán sej-hajába, és ne fárassz a butaságoddal/tudatlanságoddal.
Pipás
@kereső: Ne foglalkozz ezzel a félkegyelmű román putris cigánnyal @ómió. Még magyarul sem tud.
ómió
@kereső: Akkor, nem 10 évvel korábbra kell hazudnotok a tárgyalások lezártságát, bolsiék idiótája!? Csak, merthogy még tegnap is 2003. volt. Veselkedj neki, hátha sikerül!
ómió
@Pipás:Félkegyelmű román putris cigányt láttál, bolsiék fajgörénye!? Oldalogj el a tükör elől!
kereső
@ómió: Ó , te anyukád barma. Ez a legnagyobb problémád? Nem tudtad bebizonyitani, hogy nem hazudtok orbánoddal együtt. Akkor is hazudtok, amikor Gyurcsány már régen alszik. Üzenem a habonyrogánbűnözőantal tandemnek, hogy sehol nincsenek. Mióta a "mester" meghalt- semmi kreativitás, semmi innováció- csak az óriásplakát/amiből szépen lehet lopni/, csak ez a STOP!, meg gyurcsány, meg soros, meg brüsszel. Uncsik vagytok!
kereső
@KisTehen: Talágatózzál még egy kicsit, @ómio efftársaddal együtt. Majd, ha bizonyitékot szolgáltatok a hazugságotokra, akkor beszélhetünk.
ómió
@kereső: Két egymást követő üzenetedből kiderült, hogy hazudsz! Fel se tűnt neked, idiótája!? Ezt hazudnád rám, bolsiék fajkreténje!? Meg még az ország-szétlopásotokat is másokra hazudnád? Inkább törölgesd le magadról a böszmeszart, ha már kibújtál az ánuszából!
ómió
@kereső:(09.34) Mentálisan ennyire a totál nullán vagy, hogy már az efftársaidat se ismered fel? Ja, hogy éppen ettől vagy "jó efftárs"! Az más!
Yoda69
Ezzel megint ongolt lott az orban-kurmany, hiszen ok targyaltak le az Unioval a csatlakozas felteteleit, aminek tobbek kozott a benzinar kepzes is volt. Mellesleg a jovedeki adoban szabad kezuk van. Ahogy meg tudtak emelni par eve, csokkenteni is tudnak most. Csak ahogy kozoltek 600 forintig nem nyulnak hozza az adohoz.
kereső
@ómió:p rof. Dr. Kecskés László: A csatlakozási szerződés és aláírása
[Megjelent az Európai jog 2003/3. számában, 41-42. o.]

Athénban 2003. április 16-án

A csatlakozási tárgyalások a koppenhágai Európai Tanács üléssel 2002. december 13-án zárultak le.

A csatlakozási szerződést 2003.április 16-án Athénban irta alá Medgyessy Péter- amely 2004.05.01 lépett életbe.

Én vagyok mentálisan zavart?. Hazug disznó vagy, akit ha rajta kapnak a hazugságon, akkor személyeskedik, és rágalmaz. Takarodj a susnyásba, te szemét.
ómió
@kereső: Szóval, 2002-2003-ban bőven lett volna ideje az efftársaidnak, hogy "benzinárilag" nagyobb tagállami beleszólást érjünk el, csak "tettek rá"! Ezek vagytok! Ezt hazudd le, mielőtt engem hazugozol, bolsiék idiótája! Egyébként, aki mást efftársaz le, nem a saját efftársait,(ahogy te tetted), arra enyhe kifejezés a mentális zavar! A takarodást meg, fajgörény, kezdd magadon!
kereső
@ómió: "Bőven lett VOLNA ideje". Feltételezel kismókus? Aztán meg majd tényként közlitek? Ezek vagytok ti. Feltételezés- mert magatokból indultok ki- azután abból kijelentés lesz, bizonyitás nélkül. Mert ez a lételemetek, e nélkül a fasorban sem lennétek.
Aki Én
A 2010- es kormányváltás után, szinte azonnal adót emelt orbán, a hazaáruló!
ómió
@kereső: Az, hogy a magyar egy szuicid pillanatában 2002-ben bolsiságodékat választotta kormányzásra (nem elkúrásra és éjjel-nappal hazudozásra, ahogy tettétek), az nem feltételezés, idiótája, hanem a valóság! Vagy mert elmúlt, már ezt is "végképp eltöröltétek"? Így, aztán, nem feltételezhetően, hanem ténylegesen lett volna időtök a csatlakozási feltételeket magyar érdek szerint optimalizálni! A bolsi "betegágyadból" ennyit nem látsz? Ilyen súlyos?
kereső
@ómió: Mivel érdemi!!! bizonyitást- csak is beteg agyú feltételezéseket vagy hajlandó közölni, azon kivül, hogy sértegetsz, nincs is tovább miről beszélni. Beismerem ennyi aljasságra nem vagyok felkészülve, győztél a fideSS-es keresztényi szeretet jegyében. De ettől még nem lesz igazad.
ómió
@kereső: Mivel még mindig feltételezésnek tartod a 2002-ben kezdődött országlásotokat (bárcsak az lett volna!), tényleg nincs miről beszélnünk! Jobbulást neked!
Pipás
@ómió: Tanulj meg magyarul, te mocskos román cigány!
csipetke
Ha most orbán elé tennék egy punci fotóját, nem egy kufircolás jutna eszébe,hanem arról is Gyurcsány. Ez már olyannyira beragadt orbánnak,hogy ez már orvosi eset.De be van tanítva az összes láncos-kutya,és papagáj is erre a rizsára. Mindig,mindenre Gyurcsány legyen a válasz.
ómió
@Pipás: Mocskos román cigányt láttál a tükörben, bolsiék értelmi nihilje!? Takarodj el előle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.