Puzsér Róbert az utóbbi hónapokban nem szerepelt a nyilvánosság előtt, a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatóinak meghívásával azonban kivételt tett és igent mondott a felkérésre. 

Tiltólistára került Puzsér a Károlin – szerinte nem ártana, ha "a jobboldal végre felfüggesztené a hazug szerepjátékát"
Fotó: RTLKlub

Közösségi oldalán azzal indokolta döntését, hogy ebben az intézményben diplomázott 1999-ben, és bár voltak velük "bizonyos konfliktusai",

mégiscsak ők az alma materem.

- írta bejegyzésében.

Puzsér beszámolt arról, hogy a bölcsészkar dékánja már jóvá is hagyta a vele tervezett beszélgetést, amikor "még magasabb helyről az a jelzés érkezett, hogy a jelenléte nem kívánatos az intézmény falai közt".

Befolyásos személytől származhat a tiltás: az eltörlés kultúrája jól láthatóan nemcsak a baloldali nyilvánosságban népszerű – sőt, arról értesültem, hogy nemcsak én vagyok tiltólistán a Károli Gáspár Református Egyetemen, hanem Zacher Gábor toxikológus is.

Azt is hozzátette, hogy számára nagyon megtisztelő volt a felkérés

és nem kevésbé megtisztelő a tiltás – csak nem ártana, ha a jobboldal végre felfüggesztené a hazug szerepjátékát, és nem verné lépten-nyomon az asztalt szabadságvágytól csillogó szemekkel a véleménynyilvánítás jogát követelve. Mindenki jól tudja, mennyit ér nekik.

Forrás: Facebook
Címlapkép: RTLKlub

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az egri kulturális bizottság szerint Székhelyi József szereplését azért kellett visszamondaniuk a városban, mert a felsőbb fidesz vezetés szerinte egy "SZDSZ-es büdös zsidó". A bizottságban ezért az az igény merült fel, hogy egy listát kérnek azokról a művészekről akiket nem láthatnak vendégül a városban.
A hangfelvétel a bizottság üléséről:
youtu.be/XV2VaHKDLM8
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Kit érdekel ennek az elmebajos hülyegyereknek a mondandójára?? Csupa hülyeség semmi mondanivalója nincs csak süket maszlag és ezért még fizetnek neki!!!. Puzsér pófázott mindig a tehetség nélküli produkciókról és lám ő maga sem tud már újat produkálni...
human
Az egri kulturális bizottság szerint Székhelyi József szereplését azért kellett visszamondaniuk a városban, mert a felsőbb fidesz vezetés szerinte egy "SZDSZ-es büdös zsidó". A bizottságban ezért az az igény merült fel, hogy egy listát kérnek azokról a művészekről akiket nem láthatnak vendégül a városban.
A hangfelvétel a bizottság üléséről:
youtu.be/XV2VaHKDLM8
CsipkeRózsa
@human: Lehet, hogy Székhelyi akkor mondta, hogy őt "nem lezsidózták, hanem felzsidózták".
CsipkeRózsa
"Azt is hozzátette, hogy számára nagyon megtisztelő volt a felkérés.

.."és nem kevésbé megtisztelő a tiltás"

Szerintem a tiltás nagyobb megtiszteltetés, mint a meghívás.
human
@CsipkeRózsa: "és nem kevésbé megtisztelő a tiltás"
Erről eszembe jutott, hogy a Figyelő szennymédia soros zsoldosaiként listázott tudósokat. Köztük volt az a tudós is (neve nem ugrik be) akit még az Orbán kormány is alkalmazott korábban. Megrendítő volt látni ahogy az ATV-n könnyeivel küszködő idős tudós elmondta elcsukló hangon, hogy neki igazából megtiszteltetés egy listán szerepelni az ott felsorolt többi tudóssal.
Nagyon szomorú jelenet volt. Borzasztó irányba megy ez az egész :(
nezelodo
Én meg azt hittem, hogy az Aczél Gyuri bá már meghalt! Aztán hogy köpködik az ifjú fideszesek a Bródyt, amiért kimondta, "ezek ugyanazok". Annyi változott csak, hogy már nem a "Munkásmozgalom régi harcosainak" nevezik magukat, hanem az illiberális demokráciát építő keresztény utcai harcosnak kell titulálni őket.
ómió
Most meg már a "böszmei igazságok magasába" vágyik Puzsér efftárs?
Nessy
Régi szép állampárti idők! Ezek tényleg "ugyanazok" csak más néven!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok