Negyvenöt, többségében idős, krónikus beteg meghalt, és újabb 4039 fertőzöttet találtak Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

45 ember meghalt, több mint 4 ezer új fertőzöttet találtak itthon

Fotó: Pixabay

A kormányzati portálon azt írták: 859 378-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 30 692 ember, a gyógyultak száma 797 142-re emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 31 544.

Kórházban 1970 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 204-en vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 22 710-en vannak, a mintavételek száma 7 348 118.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

It's good to be bad
Mi kell még ezeknek,hogy korlátozásokat vezessenek be? Orbánt is be kell perelni mint a Brazil elnököt!
134.bátor
@It's good to be bad: Kinèl? polt petinèl?
kereső
"A mostani védekezés szintje szerintem bőségesen elegendő. A legfontosabb az lenne, hogy mindenki azt mondja, hogy oltassa be mindenki magát és a harmadik oltást is vegye fel, mert a legbiztosabb védekezés nem a maszk, a különböző szigorító intézkedések sokasága, hanem az oltás"- mondta kósa lajos a magyar országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke, aki tagja az Operativ Törzsnek.Ennyi erővel Mekk Elek is tagja lehetne. az is értene hozzá ennyit.
Yeromos
Nem kellene esetleg intéskedéseket hozni, jön a halottak napja amikor rengeteg ember fogja használni a tömegközlekedést, talán elő lehetne írni a masz használatot. Vajon mi a célja a kormánynak, hogy nem tesz semmit, minnél több halott elérése?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.