Kötelező lesz november 1-től a maszkviselés a tömegközlekedésben.

Hétfőtől újra kötelező lesz a maszkviselés itthon, a munkáltatók kötelezhetik az oltásra a munkavállalókat

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2021. október 28-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az új intézkedést Gulyás Gergely jelentette be a csütörtöki Kormányinfón. A járvánnyal kapcsolatban más intézkedésekről is döntött a kormány:

- a munkáltatók kötelezővé tehetik dolgozóiknak az oltást

- látogatási tilalom lesz a szociális és egészségügyi intézményekben

- az állami szerveknél kötelező lesz az oltás, az önkormányzatok maguk dönthetnek erről

Forrás: Kormányinfo

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@sgl: Sajnos megvárták amíg lemegy minden tömegrendezvény, most meg áthárítják az összes felelősséget az emberekre. Mint cégvezető most én leszek az, aki olyan döntést kell hozzon ami nem fog mindenkinek tetszeni. Nem túl hálás feladat, de meg kell tennem amit nem nekem kellett volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@sgl: Sajnos megvárták amíg lemegy minden tömegrendezvény, most meg áthárítják az összes felelősséget az emberekre. Mint cégvezető most én leszek az, aki olyan döntést kell hozzon ami nem fog mindenkinek tetszeni. Nem túl hálás feladat, de meg kell tennem amit nem nekem kellett volna.
134.bátor
A kurva anyátokat!!! A bèkamenetre bezzeg semmi nem volt kötelező,idehivtátok Erdelyből a legfertőzöttebb embereket,most meg játszátok a tudatlan barmot!!Ami nem túl nehéz.
jesz
nem hallom, hogy a csapból is a hétfőtől kezdődő kötelező maszkviselés folyna...

Mert ahogy lenni szokott, hétfőn maszk nélkül akarnak felszállni a villanyosra, buszra...
-nekem nem szólt senki...háborodnak fel majd...
Lesz anyázás, káosz, az biztos.
Eladott Ország
Itt az idő hogy a történelem megismételje önmagát ...‘56 emlékezete és üzenete... " Csapataink harcban állnak"...
Nem értem a magyar népet, ‘56-ban nekiment az orosz birodalomnak most meg be van szarva, egy felcsúti csüngőhasú törpétől!
- Rákosi elvtárs: Görgő ‘ minek nektek az egypártrendszer?
- Gulyás: Viktor nem tud élni nélküle.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/70433660_1218236265051782_3306721653634891776_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GHfCNBh95p4AX-vcxBB&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=7f808f617ad6b0a7f29b43bc3a012909&oe=61A0AAC7
division
@Horizont: Innentől kezdve én sem mondhatok egyebet. A fertőzött románok még jöhettek a békemenetre, most meg...
division
@Horizont: Nyilván ha ők hoznák meg ezt a döntést, azaz kötelezővé tennék az oltást, népszerűtlenek lennének még jobban, így viselje az aki embereket foglalkoztat. Ki van ez találva. Lementek a tömegrendezvények is, innentől a vírus is támad. Nézegettem az éjjel még ősrégi Orbán videókat, pl. ahol Horn Gyulával vitatkozik, ez már nem az az ember.
Yoda69
Mar megint későn leptek orbanek, aminek több ezer ember élete lesz az ara.
kereső
Már megint nem beszélték meg egymással, hogy mi is a helyzet a járványfronton. Kósa , az Operativ Törzs tagja még úgy nyilatkozott reggel, :
A mostani védekezés szintje szerintem bőségesen elegendő. A legfontosabb az lenne, hogy mindenki azt mondja, hogy oltassa be mindenki magát és a harmadik oltást is vegye fel, mert a legbiztosabb védekezés nem a maszk, a különböző szigorító intézkedések sokasága, hanem az oltás"- mondta kósa lajos a magyar országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke, aki tagja az Operativ Törzsnek."

Akkor most légy okos Domokos! Mi is a helyzet valójában?
Ez, meg, hogy a munkaadókra háritja a kormány a saját felelősségét- aNEM kormányzás biztos jele.
Egyébként meg hol van az NNK?? Hol van a tisztifőorvos?
division
@kereső: Tény, a legfontosabb valóban az oltás, csak ugye ebben a formában elég necces a dolog. A másik meg, hogy a maszk véd, már amennyiben jó minőségű és helyesen van hordva, na meg nem egy évvel ezelőtti.
cirip
Ez a gulyás vajon hogy kerülhetett ilyen pozícióba?! Nincs egy olyan megfelelő ember, akit lehetne nézni/hallgatni hányinger nélkül? Akinek tiszta, egyenes a tekintete,és nem úgy "beszél" , hogy minden pillanatban szörcsögve szívogatja vissza a nyálát.?! :p Menjen már fül-orr gégészhez, vagy beszédtecnika órára, vagy leginkább a francba!..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.