Meg lehet sütni a hódmezővásárhelyi polgármestert? Vona Gábor írása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
- a sas nem kapkod legyek után – csakhogy az ellenzéki legyek dühös méhkassá változtak.
- ha komolyan vennénk amit a Fidesz a programjában állít, akkor az ő céljuk, hogy hazánk a 3 millió Márki-Zay-család országa legyen.
- a benzin, az élelmiszerárak és az euró hirtelen és látványos emelkedése.
- a 106 választókerületben előválasztási győzelemmel legitimált ellenzéki ellenfelek állnak fel országszerte. Az egyéni mandátumok pedig kettőt érnek, hiszen amit az egyik megnyer, azt elveszi a másiktól.
- az érintettek az előválasztás második fordulója után meglepően gyorsan és profin csatarendbe álltak (Na nem azért, mert az érintett szereplők annyira megszerették egymást, hanem mert valamennyiük az életéért küzd.

A fejleményekkel szemben a fidesznek -mint eddig mindig- csak a csalás eszköze maradt.

- tessék odafigyelni, a fidesz nagyüzemi módon csal.
Peller Anikó
A békamenő buszok:

hirhugo.hu/2021/10/24/itt-a-video-a-busz-tengerrol-amivel-fideszek-hordtak-az-embereket-a-bekemenetre-video/
nemkati
@Peller Anikó: Ezzel nagyjából egytértek:
"Mindenre elszánt, B terv nélküli, az életükért küzdő ellenzéki pártokkal kell szembenéznie. Pont annyira akarják majd a győzelmet, mint ő. "
Csakhogy amíg 0rbán a hatalmat másokon való taposás árán akarja megszerezni, megtartani, és aljas, embertelen tettekre használni, addig az ellenzék a hatalmat minden egyes ember, főleg a 11 éve kisemmizettek javára akarja fordítani.

Ezzel viszont nem tudok egyetérteni: "Pont annyi gátlás lesz bennük egy-egy morálisan kérdéses szituációban, mint benne. Semmi. "
Azt a tömérdek gátlástalanságot és gazemberséget, amit a Fidesz az elmúlt években elkövetett, a magyar nép nem engedi meg többet, főleg annak, aki megszabadítja végre az országot ettől az undorító patkánytól és bandájától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.