November elsejétől kötelező maszkhasználatot rendel el a koronavírus-járvány terjedése miatt a fővárosi fenntartású intézményeknél Karácsony Gergely főpolgármester.

Szigorítás Budapesten – Karácsony Gergely döntött a kötelező maszkhasználat elrendeléséről

Fotó: pixabay.com

Mint a Femcafé írja, Karácsony Gergely csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta: azoknál a fővárosi intézményeknél, ahol erre jogszabályi lehetőségük van – például a fővárosi színházaknál, moziknál –, főpolgármesteri hatáskörben elrendeli a beltéri kötelező maszkhasználatot november elsejétől. Ugyanakkor kezdeményezi a kormánynál, hogy a romló járványügyi adatok miatt rendelje el az általános beltéri maszkhasználatot.

Az oltás az egyik legfontosabb védekezési eszköz a járvány ellen, ezért arra kér mindenkit, hogy oltassa be magát. A következő napokban a budapesti városvezetés minden fővárosi cég dolgozójának levelet küld arról, hogy aki még nem tette, a lehető leghamarabb oltassa be magát

– közölte.

Forrás: femcafe.hu

Címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Igaza van! Kósa arról beszélt a minap, hogy járvány védekezés témában csak a kormány dönthet. Itt az eredmény! Döntött, hogy tud minden felelősséget elhárítani magáról! Orbánnal csak és kizárólag arra kell a "veszélyhelyzet", minél tovább, hogy még a választás előtt amit csak lehet lenyúljon, elosztogasson, a kegyenceit bebetonozza 9 évre valami jó állásba! Az idős elhunytak tiszta haszon a költségvetésnek, meg a temetkezési vállalatoknak! Kevés ilyen ilyen álnok, cinikus kormány létezik ezen bolygón!
ómió
A mindennapos teszt-mániájával már felhagyott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.