A rendőrség eltűnés miatt keresi Klein Lászlót, az ELTE Pszichológiai Intézetének munkatársát.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség az ELTE kutatóját

A Litera posztja szerint Klein László kutatási területe a posztszubkulturális média (fanzine, szamizdat), az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája. Az Irodalom Visszavág alapító szerkesztője volt. Írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain.

A rendőrség közleményében az olvasható, hogy a 47 éves férfi 2021. október 28-án 16 óra 10 perc körül a VII. kerületi Kazinczy utcából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Klein László 180 centiméter magas, áltagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Klein László tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: Facebook/litera.hu, police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Pegero: Ti nem lennétek újsághír a Nagy Marhával.
Sámannus
Ez akár foglalkozási ártalom is lehet.
A szamizdat nagyon veszíjes foglalkozás ám!
jesz
azért ez nem semmi: ..."kutatási területe a posztszubkulturális média (fanzine, szamizdat), az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája"...

Szerintem túlkutatta magát...egy másik diliházban keresték már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.